3 dage
Ekskl. fly
Fra 1.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Argentina er verdenskendt for sin oksekødsproduktion, og det er ikke uden grund. Det fritgående kvæg på den enorme argentinske ”Pampas” bliver til saftige møre bøffer, som nydes overalt i verden.

Livet på ”Pampas'en” leves stadig, som det har været levet i flere 100 år. Her kan man stadig møde en gaucho – en argentinsk cowboy, som fra hesteryg driver sig kvæg fra sted til sted. Et møde med en gaucho og hans hest – og et ophold på en ranch – er en stor del af den argentinske kultur.

Faktisk kom hesten først til Sydamerika med spanierne. De oprindelige indbyggere var utrolig bange for de store dyr. Langsomt opstod der er dog et bånd mellem hestene og indianerne. Når spaniere sov, sneg indianerne sig ind på hesten og begyndte at tale til dem – ganske roligt for ikke at skræmme dyrene og til sidst var hestene så tamme, at indianerne kunne få dem til hvad som helst. Det er stadig disse gamle metoder, der bruges på hestene på Pampas'en i dag. Det er helt utroligt, hvad en gaucho kan få en veltrænet hest til. Med ganske få, rolige ord, kan han styre sin hest langt bedre end de fleste mennesker, styrer en hund.

Ranchen her ligger kun et par timers kørsel udenfor centrum af Buenos Aires – men alligevel milevidt fra storbyen. Et ophold her er et skønt afbræk fra storbyen og et møde med en stor del af den argentinske kultur.

Få information og fakta om Argentina her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Argentina her

Bedste rejseperiode

De argentinske sommermåneder, december til februar, kan være temmelig varme i Buenos Aires, og det er derfor bedst at besøge hovedstaden fra september - november og fra marts - maj.
De nordlige og nordvestlige områder er meget varme og fugtige i december til februar, men milde fra marts - november.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Buenos Aires - Estancia Ombu
Fra Buenos Aires tager du den lokale bus til den lille by, San Antonio de Areco. Her bliver du hentet og kørt til ranchen. De fleste har kun en enkelt overnatning på en ranch, men vi foreslår, at du tager to nætter herude. På den måde får du en hel dag til at opleve livets gang på ranchen og lidt mere tid til at nyde roen og de dejlige omgivelser. Alle måltider og alle aktiviteter er inkluderet i opholdet og som oftest ligger du ud med en god frokost på ankomstdagen (det afhænger lidt af, hvornår på dagen, du ankommer). Herefter vil der ofte være mulighed for at komme med en gaucho en tur på hesteryg. Hvis du hellere vil nyde den store park, eller læse din bog er det naturligvis også muligt. Meningen er, at du skal nyde dit ophold og fordelen ved at have to nætter herude er netop, at der er tid til bare at læse en bog eller dase i solen! (F,A)
2. dag: Ranch-ophold
Der er morgenmad mellem ca. kl. 0800 og 1000 – men du sover sikkert længe efter gårsdagens friske luft – og roen er pragtfuld! Dagen bruges som du vil – en tur på hesteryg, gå en lang tur, få dig en sludder med en af hundene, læse din bog. Det hele afbrydes af skønne måltider, der alle er inkluderet. Der er naturligvis meget kød på menuen – og det smager himmelsk! Ledsaget af sprød argentinsk Malbec føles det som verdens bedste ferie! Hvis du kan tale lidt spansk, kan du få en god sludder med en gaucho. En gaucho er en mand af få ord, men spørg til hans hest (hvad den hedder, hvor gammel den er osv) – eller evt. om du må se hans, kniv, så bliver han det rene sludrechatol. Han vil naturligvis også demonstrere, hvad han med ganske få ord, kan få sin hest til. Det er et ganske særligt tillidsforhold mellem en gaucho og hans hest – det er trænet bedre end de fleste hunde – du vil blive imponeret! (M,F,A)
3. dag: Ombu – Buenos Aires
Det er tid til at sige farvel til gaucholivet og tage tilbage til storbyen. Du bliver kørt til bussen og tager tilbage til Buenos Aires – frisk, udhvilet og affodret og klart til den videre rejse eller hjemrejsen. (M)

Overnatninger

2 overnatninger på ranch

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag

Hele året

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Fleece eller varm trøje
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket

Prisen er inklusiv

 • Busbillet og transfer fra Buenos AIres til ranch t/r
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Oplevelser og aktiviteter ifølge program

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top