4 dage
Ekskl. fly
Fra 3.465,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Oplev den betagende skønhed og de rå kræfter fra et af de største naturvidundere på jorden, Iguazá vandfaldene. Bredere end Victoria vandfaldene og højere end Niagara vandfaldene, er Iguazú vandfaldene placeret i den tropiske jungle ved trevejsgrænsen mellem Brasilien, Argentina og Paraguay. Tilbring fire dage med at udforske vandfaldene, og rejs til både den argentinske og brasilianske side af dem. Iguazú vandfaldene er bare et af de steder, der skal ses, før man tror på, at vandfald kan være så store!

Få information og fakta om Argentina her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Argentina her
Få information og fakta om Brasilien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Brasilien her

Bedste rejseperiode

De argentinske sommermåneder, december til februar, kan være temmelig varme i Buenos Aires, og det er derfor bedst at besøge hovedstaden fra september - november og fra marts - maj.
De nordlige og nordvestlige områder er meget varme og fugtige i december til februar, men milde fra marts - november.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Iguazú vandfaldene
Ankomst til enten den brasilianske eller argentinske lufthavn, hvor du vil blive mødt og kørt til dit hotel. Tilbring aftenen i Foz do Iguaçu, Brasilien. De næste par dage vil blive tilbragt med at udforske regionen med de tre landegrænser, Brasilien, Argentina og Paraguay, som mødes i krydset ved Parana og Iguazú floderne, men fokusområdet vil dog være det storslåede Cataratas do Iguaçu eller Iguazú vandfaldet.
2. dag: Iguazú vandfaldene
For at det er muligt at se vandfaldende ordenligt er du nød til at se dem fra både den brasilianske og argentinske side. Den brasilianske side giver dig det store overblik og den argentinske side giver dig et nærmere syn. Dagens besøg begynder i Iguazú Nationalpark på den argentinske side. Fra de mange junglegangbroer kommer du så tæt på, at du næsten kan række ud og røre ved vandet. Og hvis det ikke er tæt nok på, er der også mulighed for at komme med en Zodiac gummibåd helt ind til hjertet af vandfaldet. Den brusende Iguazú flod krydser staten Paraná i det sydlige Brasilien fra øst til vest. Et par kilometer før Iguazú floden krydser Paraná floden, danner den et af de mest pragtfulde naturskønne steder i verden, nemlig Iguassu vandfaldene. Over 2.7 kilometer lang og med en gennemsnitlig gennemstrømning på 1.750 kubikmeter i sekundet, er dette vidunder placeret på et meget specielt sted: kontrasten mellem den grønne vegetation og basalt klippernes mørke farver, med hvirvlende vand som udspringer fra den 72 meter høje klippe, det er magisk. I Iguassu er der i alt 275 vandfald, og nogle af dem er over 80 meter høje, hvilket betyder at disse vandfald er bredere end Victoria vandfaldende og højere end Niagara vandfaldende. Vandfaldene blev oprindelig ”opdaget” i 1541 af spanieren Alvar Nuñez, han kaldte dem for Saltos de Santa María. Navnet vi benytter i dag betyder ”stort vand” på Tupi-Guarani sprog. Vandfaldene er beskyttet af to nationalparker, en i Brasilien og en anden i Argentina. Turene foregår via stier og gangbroer som er tilpasset landskabet i området, det er således let at vandre der, uanset alder. De guidede ture rundt i komplekset er tilgængelige adskillige gange om dagen. Det bedste tidspunkt på året at besøge stedet er fra august til november, idet der i regnsæsonen fra maj til juli sandsynligvis er oversvømmelse der kan forhindre at man kan komme helt tæt på via gangbroerne. (M)
3. dag: Iguazú vandfaldene
Afgang om formiddagen på en halvdagstur til Iguaçu Nationalpark på den brasilianske side. Nyd vandfaldenes panoramaudsigt, sammen med et muligt besøg til en fuglepark fyldt med smukt farvet lokalt dyreliv. Helikopterture er til rådighed for at få et udsyn til vandfaldene i fugleperspektiv. (M)
4. dag: Iguazú vandfaldene
Denne dag er afrejsedag, og der er ingen planlagte aktiviteter. Transfer til lufthavnen for at nå et fly videre. (M)

Overnatninger

3 overnatninger på turistklassehotel ved Iguazú vandfaldene

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Hele året

Pakkeliste

 • Let regn- eller skaljakke
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Evt. guidebog

Prisen er inklusiv

 • En halvdags guidet rundtur og park entréer til både den argentinske og brasilianske side af vandfaldet med engelsktalende guide
 • Transfers ifølge program
 • Overnatning ifølge program
 • måltider ifølge program
 • Offentlige busser

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Dette er blot et udvalg af priser for denne tur. Ring ind og hør om flere priser.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top