3 dage
Ekskl. fly
Fra 4.095,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Kangaroo Island er et af de bedste steder i Australien, hvis du vil se det unikke australske dyreliv i den vilde natur. Her kan du se både kænguruer, koalaer, oposumer - og hvis du er rigtig heldig, måske endda en echidna (myrepindsvin). Nationalparken Flinders Chase, frivilligt arbejde i Hanson Bay og den ikoniske strand Stokes Bay, er nogle af turens absolutte højdepunkter.

Få information og fakta om Australien her.
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Australien her.

Bedste rejseperiode

Hele året.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Adelaide til Kangaroo Island
Fra Adelaide går turen, tidlig morgen, til Cape Jervis hvorfra du tager færgen til Kangaroo Island. Turen tager ca. 45 minutter, og når du ankommer, vil du møde jeres guide for de næste par dages eventyr på øen. Kangaroo Island er et af de bedste steder i landet, at se kænguruer og koalaer. Geologisk set er øen en forlængelse af Flinders Ranges National Park, som ligger nord for Adelaide og naturen er præget af fantastiske klippeformationer og smukke nationalparker med gode muligheder for bl.a. vandring. Dagens første stop er Prospect Hill, som er Kangaroo Islands højeste punkt. Bestig de 500 trin til toppen og nyd en fantastisk udsigt udover øen. Sidst på eftermiddagen ankommer du til jeres camp for de næste par dage, der har det passende navn ”Happiness”. Resten af dagen er til fri disposition, og du kan nyde en god middag med resten af din gruppe. (F,A)
2. dag: Kangaroo Island
I dag har du mulighed for at deltage i frivilligt arbejde med naturbevaring i Hanson Bay Wildlife Sanctury. Dette 2.000 hektar store naturreservat er en oase for det indfødte dyreliv så som koalaer, kænguruer, pungdyr, myrepindsvin, krybdyr og fugle. Området blev voldsomt ødelagt under de store skovbrande i 2020, men siden da har frivillige og lokale gjort en stor indsats for at vende historien til noget positivt. Arbejdet du skal deltage i afhænger meget af årstiden, men kan involvere indsamling af frø, træplantning eller optælling af dyreliv. Herefter sætter I kurs mod det ikoniske Flinders Chase, som er øens største nationalpark. Remarkable Rocks og Admirals Arch er blot nogle af højdepunkterne i nationalparken, hvor du også kommer tæt på en støjende sælkoloni. Måske er du heldig at se et næbdyr. Da de første europæere kom til Australien, troede de, at nogen gjorde grin med dem. Næbdyret var så pudsigt et dyr, at de bestemt mente, der simpelthen måtte være tale om en spøg - at nogen måtte have syet et andenæb på en odder. Efter en lang men begivenhedsrig dag, vender du tilbage til lejren, hvor den står på middag og afslapning. (M,F,A)
3. dag: Kangaroo Island – Adelaide
Start dagen med en morgengåtur og udforsk øens imponerende nordkyst. Du går igennem en tunnel af massive stenblokke der til sidst fører dig ud til den smukke hvide sandstrand med turkisblåt vand, Stokes Bay. Stranden blev i 2023 kåret som Australiens bedste, og her skal du nyde din frokost. Hvis vejret er til det, er der tid til en snorkeltur, du kan slappe af på stranden eller udforske den omkringliggende natur. Om eftermiddagen vender du tilbage til ”Happiness” for at pakke og gøre dig klar til turen tilbage til fastlandet. Når du ankommer til Cape Jervis, vil din busforbindelse stå klar, og du vil ankomme i Adelaide sent på aftenen. (M,F)

Overnatninger

2 overnatninger i swag/telt på Eco-campsite.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Turen afgår på faste datoer - kontakt din rejsekonsulent for at høre nærmere.

Gruppestørrelse

Maks. 20 personer

November - marts

Pakkeliste

 • Lommelygte eller pandelygte
 • Insektspray
 • Vandresko
 • Evt. kikkert
 • Evt. tabletter mod transportsyge

Prisen er inklusiv

 • Transport ifølge program
 • Engelsktalende guide
 • Måltider ifølge program
 • Overnatning ifølge program
 • Nationalparkafgift

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet Danmark-Australien t/r
 • Rejse- pg afbestillingsforsikring
 • Visum til Australien
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Lommepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top