2 dage
Ekskl. fly
Nye priser på vej
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Kangaroo Island er et af de bedste steder i Australien, hvis du vil se det unikke australske dyreliv i den vilde natur. Her kan du se både kænguruer, koalaer, oposumer - og hvis du er rigtig heldig, måske endda en echidna (myrepindsvin). Naturen er smuk, og der er tilmed rig mulighed for at prøve kræfter med sandboarding og kajak.

Få information og fakta om Australien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Australien her

Bedste rejseperiode

Hele året.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Adelaide - Kangaroo Island
Fra Adelaide går turen mod syd til Cape Jervis, hvorfra du tager færgen til Kangaroo Island. De næste par dage tilbringes på øen, som rummer flere forskellige nationalparker. Du kommer tæt på det unikke australske dyreliv og får mulighed for både at snorkle, sandboarde og sejle i kajak. Kangaroo Island er et af de bedste steder i landet, for at se masser af kænguruer og koala. Geologisk set er øen en forlængelse af Flinders Ranges National Park, som ligger nord for Adelaide og naturen er præget af fantastiske klippeformationer og smukke nationalparker med gode muligheder for bl.a. vandring. Du overnatter tæt på Flinders Chase nationalparken, som både er rig på dyreliv og vandrestier. (F,A)
2. dag: Kangaroo Island - Adelaide
Fra morgenstunden udforskes Flinders Chase, som er øens største nationalpark. Remarkable Rocks og Admirals Arch er blot nogle af højdepunkterne i nationalparken, hvor du også kommer tæt på en støjende sælkoloni. Måske er du heldig at se et næbdyr. Da de første europæere kom til Australien, troede de, at nogen gjorde grin med dem. Næbdyret var så pudsigt et dyr, at de bestemt mente, der simpelthen måtte være tale om en spøg - at nogen måtte have syet et andenæb på en odder. Sidst på dagen går turen retur til Adelaide, med ankomst ca. 20.30. (M,F)

Overnatninger

1 overnatning i dorm ved Flinders Chase

Bemærkninger

Turen foregår i minibus og der overnattes i flersengsværelse på Kangaroo Island. Der er mulighed for at opgradere til enkelt- eller dobbeltværelse mod tillæg. Tag en snak med din rejsekonsulent.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

2 gange ugentligt - tal med din rejsekonsulent herom

Gruppestørrelse

Maks. 24 personer

November - marts

Pakkeliste

 • Evt. kikkert
 • Evt. tabletter mod transportsyge
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Insektspray
 • Vandresko

Prisen er inklusiv

 • Transport ifølge program
 • Engelsktalende guide
 • Måltider ifølge program
 • Overnatning ifølge program
 • Nationalparkafgift

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet Danmark-Australien t/r
 • Rejse- pg afbestillingsforsikring
 • Visum til Australien
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Lommepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top