5 dage
Ekskl. fly
Fra 3.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Turen giver dig et godt indtryk af den smukke og til tider barske natur på Tasmanien, som af de lokale bare kaldes “Tassie”. Tasmanien byder bl.a. på flere end 5000 søer, mere end 1000 bjergtinder og hele 21 nationalparker. Derudover kan omkring 60% af vegetationen og dyrene på Tasmanien kun opleves på denne fantastiske naturrige ø.

Denne tur inkluderer en del af øens højdepunkter; Bay of Fires, Freycinet Nationalpark, Cradle Mountains og Hobart.

Få information og fakta om Australien her.
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Australien her.

Bedste rejseperiode

Hele året, dog bedst i den australske sommer og forår fra november - april.

Dagsprogram

1. dag: Hobart til Strahan
Turen starter på Tasmaniens vestkyst, hvor en række betagende vandreture venter. Gør dig klar til et uforglemmeligt møde med naturen, mens vi udforsker tre fortryllende nationalparker. Første stop bringer dig til Mount Field og det majestætiske Russell-vandfald. Oplev et øjeblik af ro ved bredden af Lake St Clair, en uberørt ferskvandssø, der bærer titlen som Australiens dybeste. Mens du bevæger dig længere mod vest, skal du forberede dig på at blive fortryllet af de betagende landskaber med bjerge, græssletter og frodige regnskove i Franklin-Gordon Wild Rivers National Park. Du gør holdt i Queenstown, der giver indblik i Tasmaniens pionerhistorie, før du ender i den charmerende havneby Strahan.
2. dag: Tasmaniens vilde Vestkyst
Denne dag starter med en facinerende tur igennem den gamle tempererede regnskov i Tarkine/Takayna. Turen vil føre dig til Montezuma-vandfaldet som er Tasmaniens højeste. Efter at have udforsket den frodige regnskov, bevæger du dig videre ud til kystområdet Henty Sand Dunes. Disse kæmpe sandbanker, skaber en ørkenlignende oplevelse midt i regnskoven, med sand der har taget den lange tur fra Sydamerika og over Stillehavet. Du har også muligheden for at tage på sejltur på Gordon River (egenbetaling). Her kommer du dybt ind i UNESCO-området, Tasmanian Wilderness World Heritage, og ind igennem Macquarie Habour fjorden. Dagens sidste stop er Ocean Beach, som er Tasmaniens længste strand, der strækker sig over 30 kilometer. Du overnatter i Strahan.
3. dag: Vandring i Cradle Mountain og videre til Launceston
I dag skal du udforske Cradle Mountain National Park, som er en del af Tasmanian Wilderness World Heritage, og er et sandt vandreparadis. Dette er et af Australiens største bevaringsværdige områder, skabt af gletsjere, og har derfor et rigt dyreliv. Et af disse dyr er den charmerende wombat, som du kan være heldig at se i parken. Dagens vandreture, byder på to forskellige muligheder. Du kan vandre op til toppen af Marion’s Lookout, hvor du kan få en unik udsigt over Cradle-bjergene samt søerne Crater Lake og Dove Lake. Alternativ kan du begive dig ud på Dove Lake Circuit, som vil tage jer på en behagelig tur rundt om Dove Lake. Efter besøget i Cradle Mountain fortsætter vi turen og gør holdt i Sheffield, som er kendt for de kunstneriske vægmalerier der pryder byen. Du overnatter i Launceston, som er en af Tasmaniens ældste byer.
4. dag: Launceston til Bicheno
Lige udenfor Launceston finder du dagens første sted der skal udforskes, Cataract Gorge. Nyd en afslappet gåtur i dette skønne naturreservat og hold godt øje med wallabies og vilde påfugle. Herefter kører du mod østkysten og St Columba Falls, som er et af Tasmaniens højeste vandfald med et fald på 90 meter og som er kendt for de store gigantiske træ-bregner der vokser her. Efter en dejlig frokost i byen St. Helena skal du på en fortryllende vandretur langs en af Tasmaniens fineste strande, Bay of Fires/Larapuna. Stranden gør sig ekstra bemærkelsesværdig på grund af det klare blå vand, kridhvide sand og den særprægede orange alge der vokser på stenene. Stedet er meget betydningsfuldt for Tasmaniens historie og kultur, da det er hjemsted for Palawa-folket, som er Tasmaniens oprindelige folk. Efter en spændende dag kører du til Bicheno, hvor du skal overnatte.
5. dag: Freycinet National Park til Hobart
Sidste dag på turen byder på Freycinet National Park og smukke Wineglass Bay, hvor der er masser af tid til at udforske området og nyde en gåtur langs den smukke strand. Er du mere til en aktiv oplevelse, kan du i stedet bestige Mt. Amos, hvor du på toppen bliver belønnet med en betagende panoramaudsigt udover hele Freycinet. Derefter begiver du dig langs den maleriske Great Eastern Drive til turens endestation Hobart.

Overnatninger

2 overnatninger på hostel, i fællesværelse, i Strahan
1 overnatning på hostel, i fællesværelse, i Launceston
1 overnatning på hostel, i fællesværelse, i Bicheno

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Turen afgår på faste datoer - kontakt din rejsekonsulent for at høre nærmere.

Gruppestørrelse

Gennemsnitligt 20 personer pr. gruppe.

November - april

Prisen er inklusiv

  • Engelsktalende guide
  • Transport ifølge program
  • Ture/oplevelser ifølge program
  • Overnatninger ifølge program
  • Nationalparkgebyr

Prisen er eksklusiv

  • Flybilletter Danmark - Australien t/r
  • Måltider og drikkevarer
  • Drikkepenge
  • Lommepenge
  • Rejse- og afbestillingsforsikring

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top