4 dage
Ekskl. fly
Nye priser på vej
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Turen giver dig et godt indtryk af den smukke og til tider barske natur på Tasmanien, som af de lokale bare kaldes “Tassie”. Tasmanien byder bl.a. på flere end 5000 søer, mere end 1000 bjergtinder og hele 21 nationalparker. Derudover kan omkring 60 % af vegetationen og dyrene på Tasmanien kun opleves på denne fantastiske naturrige ø. Det mest kendte dyr, som kun lever her, er nok de tasmanske djævle.

Turen inkluderer en del af øens højdepunkter; Bay of Fires, Freycinet, Port Arthur og Hobart.

Bedste rejseperiode

Hele året, dog bedst i den australske sommer og forår fra november - april.

Dagsprogram

1. dag: Launceston til Bay of Fires og Bicheno
Første stop på turens første dag er smukke Bay of Fires. Og Bay of Fires er et sted der skal opleves. Stedet bliver om og om igen kåret til én af verdens bedste strande og det er et sted som mange gerne vil se, men som få har besøgt. Om eftermiddagen kører du videre ned langs Great Eastern Drive og suger til dig af den smukke, tasmanske kyststrækning. Du overnatter i Bicheno.
2. dag: Wineglass Bay, Freycinet Nationalpark og Kate's Berry Farm
I dag har du mulighed for at besøge et Wildlife Sanctuary (egenbetaling), der tager sig af nødstedte dyr, inklusiv den tasmanske djævel. Herefter går turen videre til Freycinet Nationalpark og smukke Wineglass Bay, hvor der er masser af tid til at udforske området og nyde en gåtur langs den smukke strand. Om eftermiddagen kører du videre sydpå, til Hobart, med et stop undervejs på den berømte Kate's Berry Farm.
3. dag: Bruny Island
Efter en hurtigt færgeoverfart på D’Entrecasteux kanalen, ankommer du til Bruny Island hvor du skal til prøvesmagning på øens prisvindende ostefabrik. Herefter går turen videre til The Neck - en smal landtange, der forbinder den nordlige og den sydlige del af øen. Her får du en fantastisk udsigt udover øen. Ved Cape Bruny kan du se om du kan spotte den berømte hvide wallaby og du kan tage en gåtur ud til fyrtårnet. Ved Adventure Bay kan du vælge mellem den smukke Fluted Cape Walk eller et Bruny Island Cruise (egenbetaling). På vej tilbage til Hobart er der mulighed for at købe og smage lokale østers.
4. dag: Port Arthur, Richmond og den tasmanske halvø
Dagen starter med et besøg i den historiske landsby Richmond, og efterfølgende går turen videre til den tasmanske halvø. Her vil du opleve smuk og dramatisk natur i form af majestætiske klippevægge, små, hyggelige byer og en fantastisk udsigt næsten hvorend du kigger hen. Halvøen er desuden stedet hvor du kan opleve Port Arthur, der fungerede som fængsel for britiske straffefanger tilbage i 1800-tallet. Entréen til Port Arthur er ikke inkluderet i turens pris. Sidste stop på dagen er Hobart.

Overnatninger

1 overnatning på hostel, i fællesværelse, i Bicheno
2 overnatninger på hostel, i fællesværelse, i Hobart

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Der er afgang flere gange om ugen - kontakt din rejsekonsulent for at høre nærmere.

Gruppestørrelse

Gennemsnitligt 20 personer pr. gruppe.

November - april

Prisen er inklusiv

 • Engelsktalende guide
 • Transport ifølge program
 • Ture/oplevelser ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Nationalparkgebyr

Prisen er eksklusiv

 • Flybilletter Danmark - Australien t/r
 • Måltider og drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Lommepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Entré til Wildlife Sanctuary
 • Entré til Port Arthur

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Resserver

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top