15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Nye priser på vej
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
OBS: dette rejseforslag kan ikke laves som gruppetur pt. Du kan kontakte en rejsekonsulent og høre om muligheder for lignende rute og priser.

Vestaustralien byder på fantastisk og nærmest uendelig natur. På denne tur får du den perfekte kombination af oplevelser og afslapning; en rundrejse efterfulgt af et par dages badeferie.

Du begynder i den vestaustralske hovedstad Perth. Her har du en enkelt overnatning, inden turen går mod nord, hvor oplevelserne står i kø: Pinnacles ørkenen, Kalbarri Nationalpark med den storslåede udsigt fra Nature's Window, Monkey Mia’s nysgerrige delfiner, der kommer helt ind til stranden og ikke mindst mulighed for at opleve manta rays og hvalhajer i perioden maj til oktober. Turen slutter ved Broome, hvor du kan opleve Det Indiske Oceans krystalklare vand og slappe af på den legendariske Cable Beach i Broome.

Få information og fakta om Australien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Australien her

Bedste rejseperiode

Turen afgår mellem marts og november.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark.
Afgang fra Danmark til Perth i Vestaustralien, hvor du ankommer næste dag.
2. dag: Ankomst i Perth
Efter ankomst til Perth kommer du på egen hånd til dit hostel, der ligger centralt i Perth. Du bor i delt 4-sengsværelse. Perth er Vestaustraliens hovedstad og ligger på begge bredder af Swan River, ca 20 km fra Det Indiske Ocean. Perth er den mest afsidesliggende statshovedstad i Verden og klimaet i byen er utroligt behageligt. Stemningen er dejligt afslappende, så nyd nogle dejlige dage i byen.
3. dag: Perth på egen hånd
Du har dagen til rådighed til at udforske Perth. Hvis du har lyst, kan vi varmt anbefale en dagstur til Rockingham, hvor det er muligt at komme ud at svømme med delfiner. Du kan også vælge at bruge dagen med at nyde byen og måske købe de sidste fornødenheder, inden turen går op langs den øde vestkyst.
4. dag: Perth til Murchison Station Bush Camp
I dag er der afgang på en 9 dage/8 nætters gruppetur fra Perth til Broome, med maximalt 13 deltagere. Turens første stop er Nambung National Park, hvor den imponerende Pinnacles Desert ligger. Efter et sightseeing stop her, fortsætter turen videre mod Kalbarri Nationalpark. Her udforskes lidt af kystområdet inden du sammen med gruppen finder et godt sted at campere langs Murchison River. Hvis vejret er til det, kan du sove i swags ude under stjernerne. (F,A)
5. dag: Murchison Station Bush Camp til Shell Beach Bush Camp
Det gode ved at bush campe er, at du følger solens rytme og står op sammen med den. Det giver en god og tidlig start på dagen. Fra campen ved floden går turen i dag tilbage ind i Kalbarri Nationalpark, hvor du vil opleve Murchison Gorge og den ikoniske klippeformation Nature's Window. Fra Kalbarri går turen nordpå, mod Shark Bay og Money Mia. Undervejs gøres stop ved Hamelin Pool ved Shell Beach, inden du igen gør klar til endnu en nat omkring lejrbålet, under stjernerne. (M,F,A)
6. dag: Monkey Mia til Coral Bay
Dagen starter med besøg i vandkanten ved Monkey Mia for at opleve bugtens verdensberømte delfiner. Delfinerne her har besøgt stranden stort set hver dag i de sidste 40 år, hvilket gør stedet til ét af de bedste steder at opleve vilde delfiner. Fra Monkey Mia går turen videre til Coral Bay og her er der mulighed for enten bush camping eller camping på en mere komfortabel campingplads. Det afgøres i fællesskab i gruppen. (M,F,A)
7. dag: Coral Bay til Exmouth
Det meste af dagen i dag tilbringes ved Coral Bay, hvor der er en bred vifte af aktiviteter du kan give dig til. Her er noget for alle. Aktiviteten er ikke en del af prisen, men betales lokalt, alt efter hvad du ønsker at lave. Du kan både leje snorkeludstyr og snorkle på egen hånd ved stranden. Rammer du den rigtige sæson, er det også muligt at komme på et manta ray eller hvalhaj cruise, hvor du har mulighed for at opleve ét af disse fantastiske dyr i deres eget element. Sæsonen for manta rays og hvalhajer ligger i perioden marts til juli. Om eftermiddagen fortsætter turen til overnatningsstedet. (M,F,A)
8. dag: Exmouth Peninsula og Yardie Creek Station
Endnu en dag, hvor du selv sætter dagsordenen. Mellem marts og juli kan du fx tage på snorkeltur for at opleve havets største fisk, hvalhajerne eller de fascinerende manta rays. Udgiften til turen betales lokalt. Dem i gruppen, der ikke ønsker et cruise, kan tage med på en tur til Cape Range National Park, der omfatter stærkt eroderede sandstenshøjdedrag, dybe kløfter og 50 km uberørte strande. Oplev også den åndeløst smukke Turquoise Bay, hvor koralrevet kommer helt op til stranden. Her kan du spotte tropiske fisk, og endda skildpadder, hvis du er heldig. Overnatningen foregår på Yardie Creek Camp, som er endnu en bush camp midt i den smukke natur. (M,F,A)
9. dag: Yardie Creek Station til Karijini National Park
Tidligt om morgenen drager vi mod øst gennem områder med store ”stations”, gårde i outbacken. Dagen i dag bruges mest på at køre den lange vej fra Yardie Creek Station til smukke Karijini Nationalpark - et sted, der af mange tidligere deltagere betragtes som højdepunktet på denne tur. Da gruppen ikke er så stor, vil det typisk være muligt at nå til Karijini, slå lejren op og bagefter svømme lidt ved Circular Pool, inden det er sengetid. (M,F,A)
10. dag: Karijini National Park
I dag skal du på oplevelse i Karijini Nationalpark. Her finder du dybe kløfter, smukke vandfald og naturlige pools. Det er en lille oase i den australske outback. Du har muligheden for at tilmelde dig en Canyoning Tour (ikke inkluderet) hvor du kommer til at opleve dele af nationalparken, som du ellers ikke ville komme til. Resten af dagen kommer til at gå med vandring i de smukke omgivelser. Der vil være ca. 10 km. vandring på denne dag. (M,F,A)
11. dag: Karijini Nationalpark til Boney Downs Station
I dag udforsker vi den østlige del af Karijini og kommer bl.a. til Fortescue Falls og Fern Pool. Det vil igen blive en dag med masser af vandring og svømning i parken. Om eftermiddagen forlader du igen nationalparken og sætter kurs mod den sidste bush camp på denne rejse. Destination er Pilbara, som ligger lige øst for Karijini. Her overnatter du på en privat campground, beliggende på en Cattle Station. Der vil være ca. 6 km. vandring denne dag. (M,F,A)
12. dag: Pilbara til Cable Beach
I dag kører du igennem den smukke Pilbara region og kommer forbi den lille by Marble Bar, der er hjemsted for det ikoniske Iron Clad Hotel. Her er der tid til forfriskninger, hvilket sikkert også vil blive tiltrængt, da Marble Bar bærer titlen som Australiens varmeste by. Du forlader Marble Bar igen via grusveje og rammer atter kysten i nærheden af 80 Mile Beach. Efter en opfriskende dukkert i havet, går turen videre til Broome, som er endestationen for denne tur. Turen rundes af med en klassisk solnedgang ved Cable Beach, inden du bliver sat af ved dit hostel inde i Broome. (M,F)
13. dag: Broome på egen hånd
Efter ni dages fastlagt program, er dagen i dag igen på egen hånd. Du har sikkert mødt en eller flere fra gruppen, som du i dag kan opleve Broome med.
14. dag: Broome – Perth – Danmark
I dag er der hjemrejse fra Broome, via Perth, til Danmark. Ønsker du at forlænge rejsen og flyve videre til andre dele af Australien, er dette bestemt også en mulighed. Tal med din rejsekonsulent herom.
15. dag: Hjemkomst
Du lander i Danmark efter to ugers forrygende eventyr i fantastiske Vestaustralien.

Overnatninger

2 overnatninger på hostel i Perth
1 overnatning i telt/swag ved Murchison Station Bush Camp
1 overnatning i telt/swag ved Shell Beach Bush Camp
1 overnatning i telt/swag i Coral Bay
1 overnatning i telt/swag i Exmouth
1 overnatning i telt/swag på Yardie Creek Station
2 overnatninger i telt/swag i Karijini Nationalpark
1 overnatning i telt/swag på Boney Downs Station
2 overnatninger på hostel i Broome

Bemærkninger

Rundrejse fra Perth til Broome køres i en stor firehjulstrækker og der et max på 13 deltagere på turen. Maksimum 15 kg bagage (backpack eller soft bag) må medbringes på turen. Turen henvender sig primært til unge under 35 år, men rejsende i alle aldre er velkomne. Der er enkelte afgange der er familievenlige, hvor børn ned til 7 år kan deltage.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Der er én ugentlig afgang fra Perth i perioden marts til og med september.

Gruppestørrelse

Busturen fra Perth til Broome foregår i internationale grupper med maks. 13 deltagere, og herudover en engelsktalende guide.

Marts - november

Pakkeliste

 • Vandrestøvler
 • Evt. egen vandflaske
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Evt. lagenpose
 • Let regn- eller skaljakke
 • Sovepose
 • Insektspray
 • Drybags

Prisen er inklusiv

 • Flyrejse Danmark - Perth // Broome - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Engelsktalende guide
 • Måltider ifølge program
 • Entré til alle nævnte nationalparker
 • Al campingudstyr bortset fra sovepose

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Ture og oplevelser ikke nævnt i programmet

Prisbemærkning

Det er muligt at opgradere til enkelt- eller dobbeltværelse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top