Søg
Søg
Pinnacles ørkenen, Australien
Roadtrip, Australien
Denham, Australien
Monkey Mia, Australien
Monkey Mia, Australien
Monkey Mia, Australien
Roadtrip, Australien
Shell Beach, Australien
Stromatoliter, Australien
Camping, Coral Bay, Australien
Manta rays, Australien
Carnarvon Space and Technology Museum, Australien
Camping, Australien
Hvalhaj ved Ningaloo Reef
I ekstase efter mødet med en hvalhaj
Roadtrip, Australien
Karijini, Australien
Karijini, Australien
Karijini, Australien
Margaret River, Australien
Margaret River, Australien
Vintur ved Margaret River
Nature's Window i Kalbarri Nationalpark

Camper-eventyr i Vestaustralien

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.395,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 23 dage

Vestaustralien er for de eventyrlystne! Her finder du få turister, den rå outback, et varieret dyreliv, god dykning/snorkling, fantastisk vin, god surfing og aboriginal-kultur.

Dette rejseforslag er for dig, som vil rejse på egen hånd i Vestaustralien. Efter to overnatninger i Perth, kan du sætte kursen, som det passer dig de næste 17 dage. Fra Perth kan du vælge at lave en tur op af kysten via Pinnacles ørkenen, Kalbarri Nationalpark med den storslåede udsigt fra Nature's Window, Monkey Mia’s nysgerrige delfiner og Ningaloo Reef, hvor du fra april-juli kan opleve de store hvalhajer og Manta rokker. Herfra kan du sætte kursen indland til Karijini National Park, hvor du kan vandre i områdets mange kløfter og svømme under vandfald. Fra Karijini kan du fortsætte sydover gennem outbacken til Margaret River. Her kan du nyde god vin, vandre eller surfe. Har du tid tilbage, så forsæt op til Fremantle, inden du afleverer camperen i Perth og rejser tilbage til Danmark.

Savner du inspiration eller råd til rejs-selv-ruter, overnatninger, m.m. til din rejse i Vestaustralien, så tag kontakt til en af vores rejsekonsulenter med ekspertise i Vestaustralien.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Australien her

Sæson

Årstiderne i Australien er omvendte i forhold til de danske. Når det er vinter i Danmark, er det sommer i Australien.
Den bedste rejseperiode for Vestasutralien er fra marts-november.

Manta rays, Australien

Detaljeret beskrivelse

Vi har sørget for de to første overnatninger på et centralt beliggende hostel i Perth. Brug dagene på at udforske byen og få handlet de ting ind, du skal bruge til livet som camper de næste par uger. Perth er det billigste sted, du kan handle på hele vestkysten - jo længere du kommer nordpå, jo dyrere bliver mad, vand, m.m.:

Efter et par dage i Vestaustraliens største by, henter du din camper og kan de næste 17 dage sætte kursen, som det passer dig.

Friheden er det vigtigste tema i denne rejse, men vi er gerne behjælpelige med forslag til spændende stop. Nogle af vores favoritter langs den australske vestkyst er bl.a.:

Perth
Perth er Vestaustraliens hovedstad og ligger på begge bredder af Swan River, ca 20 km fra Det Indiske Ocean. Byen er en sammensmeltning af mange forskellige nationaliteter, og her finder du alle kulinariske specialiteter – alt fra afghansk til vietnamesisk. Tag på en dagstur til Rockingham, hvor det er muligt at komme ud at svømme med delfiner.

Pinnacles Desert
Denne ørken er bedst kendt for sit gule sand og kalkstensformationer. Tag vandreskoene på og udforsk det fantastiske landskab til fods. Det bedste tidspunkt at opleve Pinnacles Dessert på er lige efter solopgang. Du finder også masser af kænguruer i området.

Kalbarri
Kalbarri National Park byder på outback-stemning, fantastisk natur, vilde kænguruer og gode vandreture. Snyd ikke dig selv for forunderlige Murchison Gorge, Nature’s Window og Z-Bend.

Monkey Mia
Gør stop ved smukke Shell Beach, spot hajer og rokker ved Shark Bay, og se verdens ældste levende organismer kaldet stromatoliter. Slå lejr ved Denham, hvor du kan nyde en svømmetur eller paddle boarde i en af områdets lagunaer. Tag på en storytelling tur med den lokale aboriginer stamme og lær om deres kultur, at spille didgeridoo, og hvordan de lever i harmoni med naturen. Om morgenen kan du komme tæt på områdets vilde delfiner og sejle havkajak ved Monkey Mia.

Coral Bay
Coral Bay ligger lige ved Ningaloo Reef. Byen er lille men hyggelig, og består kun af et par campingpladser, nogle huse, et mindre shoppingcenter, to dykkercentre og et par resorts. Naturen er smuk, og stranden er god med mulighed for at snorkle. Highligtet her er klart at komme ud at snorkle med mantarokker eller hvalhajer (sæson marts-juli).

Exmouth
Fra marts-juli kan du komme på snorkeltur og opleve havets største fisk, hvalhajerne. Du kan også tage med på en guidet tur til Cape Range National Park, der omfatter stærkt eroderede sandstenshøjdedrag, dybe kløfter og 50 km uberørte strande. Tag på snorkeltur ved smukke Turquoise Bay, eller nyd solnedgangen fra Vlamingh Head fyrtårnet. Exmouth byder også på fantastisk dykning.

Karijini
Udforsk Karijini National Park og oplev 2½ milliard års evolution og 40.000 års kultur. Du kan vandre i nogle af de mange kløfter, svømme i smukke vandhuller i klipperne, stå under vandfald og udforske spændende klippeformationer som fx Hancock Gorge, Weano Gorge og den udfordrende handrail pool, Dales Gorge, Circular Pool, Fortescue Falls, Fern Pool og mange andre.

Margaret River
I området omkring Margaret River finder du masser af vingårde, gode restauranter, hyggelige kystbyer, smuk natur, masser af vandreruter og ikke mindst rigtig god surfing.

Fremantle
Havnebyen Fremantle er kendt for sin afslappede og hyggelig stemning, smukke strande, gode restauranter, gallerier, caféer og et fantastisk marked.

Overnatning:
3 overnatninger på hostel i Perth i eget dobbeltværelse.
16 nætter i budget camper*

*Bemærk, at man de fleste nætter vil skulle køre ind på en campingplads for at overnatte i sin camper, da det ikke er lovligt at parkere camperen hvor som helst i Australien. Mulighederne for gratis campingpladser er dog større på vestkysten end på østkysten, grundet afstandene. Udgiften til campingpladser er ikke inkluderet i prisen, men kan nemt bookes hjemmefra eller på rejsen. De gratis campingpladser er ofte helt uden nogen faciliteter.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Forhør dig om mulighed for at opgradere oervantninger, camper eller forlængelse af lejeperiode hos en rejsekonsulent. Hos Jysk Rejsebureau tilbyder vi alt fra budget til premium campere.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.395,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Perth t/r
  • 3 overnatninger på hostel i Perth
  • 17 dages leje af budget camper inkl. forsikring, ekstra chauffør og div. udstyr
  • Turistvisum til Australien

Prisen er eksklusiv

  • Overnatninger, som ikke er nævnt i programmet
  • Overnatninger på campingpladser
  • Udgifter til brændstof til camperen
  • Mad & drikkevarer
  • Selvrisikoannulleringsforsikring på camperleje
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: