KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
14 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 32.795,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Dette rejseforslag er for dig, som ikke har så meget tid, men alligevel gerne vil opleve et par af Australiens største højdepunkter. Turen kan naturligvis forlænges - eller bruges som et stop på vejen til New Zealand eller Stillehavet - eller måske endda på en tur jorden rundt?

Du oplever Australiens største by, Sydney - en af verdens måske smukkeste byer. Du har god tid til at udforske byen og de omkringliggende områder, inden du flyver til Ayers Rock, hvor du afhenter din lejebil og har tre dage til at udforske Ayers Rock, The Olgas og Kings Canyon. Fra Ayers Rock flyver du til Cairns, hvor du igen har lejebil og fortsætter til Port Douglas. Du har tre dage i Port Douglas på egen hånd, hvor du kan tage på tur til Great Barrier Reef og tage på opdagelse i Dainntree regnskoven. Der er booket en Aboriginal tur til dig fra Port Douglas, hvor du lærer hvordan de lokale lever ad og med naturen - der er blandt andet mulighed for at fiske med spyd og fange mudderkrabber. Herfra går turen til paradisøen Fitzroy Island ved Great Barrier Reef, som er kendt for sine mange vandreruter, smukke strande og fantastisk snorkling. Her har du tre nætter til at nyde naturen, inden turen går tilbage til Cairns og videre hjem til Danmark.

En kort tur til Australien - men med masser af store oplevelser!

Få information og fakta om Australien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Australien her

Bedste rejseperiode

Årstiderne i Australien er omvendte i forhold til de danske. Når det er vinter i Danmark, er det sommer i Australien. Men Australien breder sig over så mange klimazoner, at der både kan være sne og hedebølge på samme tid forskellige steder i landet. Det betyder også, at man kan besøge Australien året rundt alt afhængigt af, hvor man skal hen. Tal med din rejsekonsulent og få den bedste vejledning til, hvornår netop din rejse kan finde sted.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Sydney, Australien
2. dag: Ankomst til Sydney
Ankomst til Sydney. Du finder selv til dit hotel, hvor du har tre overnatninger.
3.-4. dag: Sydney
Du har de næste dage til rådighed til at udforske Sydney. Sydney er hovedstad i New South Wales - og Australiens største by. Her bor mere end 4 millioner mennesker, og byen er en fortryllende og fantastisk oplevelse. Operahuset er naturligvis en stor oplevelse for de fleste, som besøger Sydney og er et absolut “must see”. Tag på en guidet rundtur og hør om opførelsen af dette arkitektoniske mirakel. I samme område ligger Harbour Bridge. Her fortæller et lille museum om opførelsen af broen, og man kan tage de 200 trappetrin til toppen og kigge ind over byen. For de eventyrlystne kan broen bestiges. Ved siden af Operahuset ligger Botanisk Have, hvor ivrige motionister løber eller cykler dagen lang. Lav en madpakke og nyd frokosten i skyggen af et træ med udsigt over havnen, operahuset og broen.
5. dag: Fly fra Sydney til Ayers Rock - med lejebil til Kings Canyon
Du flyver idag fra Sydney til Australiens røde hjerte og Ayers Rock. Her henter du din lejebil og sætter kursen mod Kings Canyon. Her kan du opleve og vandre i Watarrka-kløften, som skærer sig igennem landskabet - en miniudgave af Grand Canyon. Modsat Grand Canyon er Watarrka dog væsentlig nemmere at udforske og udsigten fra klippekanten er helt fantastisk - og gåturen værd! Du overnatter en enkelt nat ved Kings Canyon.
6. dag: På roadtrip fra Kings Canyon til Ayers Rock
Nyd en morgenvandretur i Kings Canyon inden turen går tilbage til Ayers Rock, hvor du tjekker ind på dit hotel. Den røde outback er for mange det “ægte” Australien. Fra Ayers Rock kan du opleve Uluru, Kata Tjuta og glem ikke at nyde stjernehimlen som herude ikke forstyres af kunstigt lys. Det store højdepunkt her i midten af Australien er naturligvis Uluru. 348 meter høj. 10 km i omkreds og millioner år gammel. Som en øde kæmpe ligger Uluru midt i den australske ørken kun omgivet af små, lave buske, græstotter og rødt sand. Gå en tur rundt om stenen og besøg det lokale kulturcenter og hør mere om, hvorfor dette sted er så helligt for den oprindelige befolkning. Se solnedgangen eller tilkøb evt. en middag under den enorme stjernehimmel. (M)
7. dag: Aflevering af billeje - fly fra Ayers Rock til Cairns og videre til Port Douglas
Der er mulighed for at opleve solopgang ved Uluru inden du tager i lufthavnen, hvor du aflever din lejebil og flyver mod det tropiske nord. I Cairns står der en lejebil klar til dig og du finder selv til dit hotel i Port Douglas, hvor du har tre overnatninger.
8. dag: På opdagelse i og omkring Port Douglas
Du har hele dagen på egen hånd i Port Douglas til at udforske byen og de mange smukke strande som findes i gåafstand fra dit hotel. Da du har en bil er der også mulighed for at udforske Daintree regnskoven.
9. dag. På Aboriginal tur fra Port Douglas
Du bliver afhentet på dit hotel og bruger morgenen sammen med en guide fra den lokale Kuku Yalanji aboriginer stamme. Du får under turen et godt indblik i, hvordan de lever med og af naturen. Der vil være mulighed for at samle skaldyr på stranden og fange fisk eller mudderkrabber ved hjælp af spyd. Turen slutter i regnskoven, hvor du kan køle ned i en ferskvandskilde. Du bliver afleveret på dit hotel igen omkring middagstid og har resten af dagen på egen hånd.
10. dag: Port Douglas til Fitzroy Island
Du kører i din lejebil fra Port Douglas til havnen i Cairns, hvorfra der er afgang med færgen til tropeøen, Fitzroy Island, som ligger tæt på Great Barrier Reef. Det er kun en kort sejltur fra Cairns, så du får det meste af dagen på øen.
11.-12. dag: Oplevelser og badeferie på Fitzroy Island
Dagene er fri til at nyde den tropiske ø. Tag evt. en tur til Great Barrier Reef, slap af på stranden, gå en tur på øen eller nyd det varme, klare vand. Selvom øen ikke ligger på selve koralrevet er her et forunderligt dyreliv under havets overflade og her er fyldt med farvestrålende fisk. Det er ofte også muligt at se både delfiner og skildpadder tæt ved øen
13. dag: Fra Fitzroy Island til Cairns og afrejse fra Cairns lufthavn
Der er afrejse fra Fitzroy Island med færgen retur til Cairns havn, hvor din lejebil holder. Herfra tager du i lufthavnen, hvor du aflevere din bil og starter din hjemrejse til Danmark.
14. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark efter et skønt eventyr Down Under.

Overnatninger

3 overnatninger på Rendezvous Hotel Sydney The Rocks i Sydney
1 overnatning på Kings Canyon Resort ved Kings Canyon
1 overnatning på Voyages Desert Gardens Hotel ved Ayers Rock
3 overnatninger på Meridian Port Douglas i Port Douglas
3 overnatninger på Fitzroy Island Resort på Fitzroy Island

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budgethoteller til boutiquehoteller og luksusresorts.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse har afgang hver dag.

Hele året

Pakkeliste

 • International kørekort
 • Vandrestøvler
 • Lommelygte eller pandelampe
 • Insektspray
 • Kreditkort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort over Australien

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Sydney / Sydney - Ayers Rock / Ayers Rock - Cairns / Cairns - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • 3 dages billeje ved Ayers Rock inkl. kasko- og ansvarsforsikring og 0 kr. i selvrisiko (forsikringsbetingelser gælder - kontakt din rejsekonsulent for nærmere information).
 • 7 dages billeje ved Cairns inkl. kasko- og ansvarsforsikring og 0 kr. i selvrisiko (forsikringsbetingelser gælder - kontakt din rejsekonsulent for nærmere information).
 • 1/2 dags Aboriginal tur med engelsktalende guide
 • Færge mellem Cairns og Fitzroy Island t/r
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Ture og oplevelser ikke nævnt i programmet

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top