18 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 65.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen starter i den fantastiske millionby Sydney. Her bor du ikke mindre end fem dage på et lækkert, centraltbeliggende hotel, så alle de spændende oplevelser i byen ligger bogstaveligt talt lige uden for hoveddøren. Opholdet i Sydney inkluderer desuden to heldagsture til hhv. Blue Mountains og Hunter Valley, og så får du en enestående mulighed for at opleve byen fra en helt anden vinkel, når du stiger ombord på en helikoptertur over den smukke by.

Fra den pulserende storby flyver du helt ind til Australiens røde, rolige centrum, hvor du skal opholde dig i to nætter. Her bor du i tæt afstand til Australiens hjerte, Ayers Rock, som du får mulighed for at opleve på en magisk solopgangstur i de tidlige og rolige morgentimer. Samme aften sætter du dig til bords under åben himmel, for at nyde en fænomenal fireretters menu med tilhørende australske vine, mens du kan nyde solnedgangen over Ayers Rock. En uforglemmelig oplevelse!

Du siger 'på gensyn' til Ayers Rock og sætter kursen mod nordøst, nærmere betegnet Cairns og det nordlige Queensland. Ved ankomst til Cairns lufthavn afhenter du en lejebil og kører til dit overnatningssted for de næste tre nætter, nemlig Daintree Ecolodge & Spa, som ligger i udkanten af noget af verdens ældste regnskov, Daintree Rainforest. Her venter dig et fantastisk dyreliv og afslapning til lyden af regnskoven i de smukke omgivelser på lodgen.

Efter tre overnatninger i det nordlige, tropiske Queensland kører du atter til Cairns, hvor du tilbringer en nat på et femstjernet, centralt beliggende hotel, inden du flyver Lizard Island på Great Barrier Reef. Den 9 km2 store ø omtales også som Australiens juvel og er nok den smukkeste ø i hele Great Barrier Reef. Her venter dig autentiske luksusoplvelser på Lizard Island Resort. Kort sagt, en ferie på ferien, hvor der er plads til afslapning, snorkelture, pirvat picnic på en bountystrand og lækker mad tilberedt af nogle af Australiens bedste kokke. En perfekt afslutning på en fantastisk rejse til underskønne Australien.

Få information og fakta om Australien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Australien her

Bedste rejseperiode

Årstiderne i Australien er omvendte i forhold til de danske. Når det er vinter i Danmark, er det sommer i Australien. Men Australien breder sig over så mange klimazoner, at der både kan være sne og hedebølge på samme tid forskellige steder i landet. Det betyder også, at man kan besøge Australien året rundt alt afhængigt af, hvor man skal hen. Tal med din rejsekonsulent og få den bedste vejledning til, hvornår netop din rejse kan finde sted.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse og flyrejse
I dag stiger du ombord på dit fly til Australien. Der er mulighed for at lave et stopover på udrejsen, hvor du kan strække benene og opleve en af de mange, spændende storbyer i f.eks. Asien, inden du flyver videre. Tal med din rejsekonsulent om de mange muligheder.
2. dag: Ankomst til Sydney
Du ankommer endelig til Sydney, Australien, efter en lang flyvetur. Når du har fået fat på din baggage, kan du i roligt tempo begive dig ud i ankomsthallen. Transport ind til dit hotel skal du ikke tænke på - det har vi allerede arrangeret for dig. Resten af dagen er på egen hånd, så du kan vænne dig til en ny tidszone og få slappet lidt af ovenpå flyveturen.
3. dag: Sydney på egen hånd
Dagen i dag er på egen hånd, så du kan lægge stille og roligt ud med en gåtur ned til f.eks. det verdensberømte Operahus, tage en havnerundfart og nyde en lækker frokost ved Darling Harbour. Mulighederne er nærmest uendelige i denne by.
4. dag: Dagstur til Blue Mountains
I dag skal du ud af byen, ud til det smukke naturområde Blue Mountains, der ligger ca. 90 min kørsel fra centrum af Sydney. Turen er guidet og turoperatøren er en lille, familieejet virksomhed, der har mange år på bagen og som har specialiseret sig i at lave personlige, autentiske dagsture for det kræsne publikum. Turen vil være en gruppetur med andre, internationale deltagere, og gruppestørrelsen vil være på maks 20 personer. Dagen byder på både smukke udsigter, kortere vandreture, toretters frokost, aboriginal kultur og australsk flora og fauna. Turen starter kl. 07.00 og tager ca. 10 timer. (F)
5. dag: Sydney på egen hånd og helikoptertur
I dag står der sightseeing fra luften på programmet. Vi har arrangeret en 20 minutters helikoptertur over byen, der giver dig et spektakulært udsyn over Sydneys mest ikoniske bygningsværker, skyline samt hele havnen og Manly Cove. Og selvom du måske har oplevet mange af seværdighederne på tæt hold allerede, så er det bare noget helt specielt at komme op i fugleperspektiv for en stund. Resten af dagen er på egen hånd.
6. dag: Dagstur til Hunter Valley
Igen i dag skal du på oplevelse uden for byen Sydneys bygrænse. Dagen byder på livsnydelse på gourmet-niveau i Hunter Valley, Australiens ældste vinregion, der ligger ca. to timers kørsel nord for byen. Her ligger i omegnen af 150 vingårde, og på turen vil du besøge 3-4 nøje udvalgte af dem, hvor passionen for god vin skinner igennem. Frokosten består af to retter, baseret på sæsonens råvarer, med et tilhørende glas lokalt vin. Turoperatøren er den samme som på turen til Blue Mountains, så igen er det den personlige oplevelse der er i højsædet, og gruppens størrelse vil være på maks. 20 personer. Turen starter kl. 07.00 fra dit hotel og varer ca. 10 timer. (F)
7. dag: Fra Sydney til Ayers Rock
Det er på tide at sige 'på gensyn' til dejlige Sydney og du begiver dig i dag ind mod midten af Australien, ind til nærmest en hel anden verden og hel andre omgivelser, en dem du lige har befundet dig i de sidste fem dage. Du flyver direkte fra Sydney til Ayers Rock lufthavn, hvorfra der er transfer til dit hotel.
8. dag: Ayers Rock tur og Tali Wiru dinner
Det er tidligt op denne morgen, da du i dag skal ud på din Desert Awakenings tur ved Ayers Rock. Turen er populær, da du får mulighed for at nyde området i stilhed og opleve magien ved at se solen stå op og landskabet skifte farve. Der vil være en kompetent guide med på hele turen, som vil indvie dig i aboriginalkulturen og fortælle dig en hel masse om området. Gruppestørrelsen er på maks 12 personer og turen tager ca. 5 timer. Der vil desuden blive serveret en let morgenmad undervejs. Når du kommer tilbage fra morgenturen, er de kommende timer på egen hånd. Brug dem på at slappe af på dit værelse, med en god bog, eller tag en forfriskende dukkert i poolen. Når vi når hen på den tidlige aften, er det nemlig igen tid til at gøre sig klar til endnu en stor oplevelse. Ikke nok med at du har oplevet solopgangen over Ayers Rock - du skal også opleve solnedgangen. Vi har nemlig arrangeret at du her til aften skal sidde med ved den spektakulære Tali Wiru dinner. Tali Wiru er en uforglemmelig middagsoplevelse, som finder sted med frit udsyn til Ayers Rock. Oplevelsen begynder ca. en time før solnedgang, hvor du får serveret et glas champagne mens du nyder solen gå ned over outbacken. Herefter serveres der en fireretters gourmetmiddag med tilhørende australske vine, alt imens der spilles stemningsfyldt, rolig musik under stjernerne. Det er en gennemførst oplevelse i intime omgivelser, da der faktisk kun er plads til i alt 20 personer under Tali Wiru middagen. (A)
9. dag: Fra Ayers Rock til Cairns og Daintree
Fra den tørre, røde outback til den frodige, grønne regnskov. I dag er der igen et stort sceneskifte, når du flyver fra Ayers Rock til Cairns og det tropiske, nordlige Queensland. Når du ankommer til Cairns lufthavn, er der små 1,5 times køretur i bil til din destination, som er Daintree Eco Lodge & Spa, der ligger i verdens ældste regnskov, Daintree. Daintree Eco Lodge & Spaer er et helt unikt luksusresort, bygget på pæle midt imellem de grønne træer. Her kan du for alvor lade batterierne op i de nærmest terapeutiske omgivelser, imens du følger regnskovens rytme.
10-11. dag: Afslapning på Daintree Eco Lodge & Spa
Der er ikke arrangeret udflugter eller andre aktiviteter til dig i disse dage, så her er der virkelig mulighed for at komme helt ned i gear og få slappet af. Daintree Eco Lodge & Spa tilbyder dog en række aktiviteter, man selv kan vælge at tage på, skulle man få lyst til det. Det kunne f.eks. være en vandretur, med eller uden guide. Og så er det selvfølgelig altid en mulighed at få en lækker spabehandling for at sætte prikken over i'et. (M)
12. dag: Fra Daintree til Cairns
Efter tre nætter omgivet af frodig regnskov går turen sydpå, til Cairns, hvor du skal tilbringe en enkelt nat på et luksushotel tæt på marinaen. Cairns er et klassisk stop på enhver rejse til Australiens østkyst, så byen har et bredt udbud af restauranter og forretninger. (M)
13. dag: Scenisk flyvetur over Great Barrier Reef til Lizard Island
Du afhentes på dit hotel og køres i lufthavnen, hvorfra du flyver med propelfly over Great Barrier Reef til Lizard Island. Den 9 km2 store ø omtales også som Australiens juvel og er nok den smukkeste ø i hele Great Barrier Reef. Flyveturen tager cirka en time. Velankommet til Lizard Island Resort tjekker du ind på dit værelse og kan nyde resten af dagen på resortet. Du har alle måltider inkluderet i dit ophold inkl. vin, øl, mm. til maden samt ikke-alkoholiske drikkevarer udenfor måltiderne. Måltiderne er tilberedt af nogle af Australiens bedste kokke og nydes med udsigt over havet til lyden af svajende palmer. Du kan også få arrangeret en romantisk picnic på stranden og nyde forfriskninger fra minibaren på dit værelse under opholdet. Der er virkelig dømt selvforkølelse med smukke omgivelser og ikke mindst lækre frisklavede måltider. (A)
14-15. dag: Forkælelse, snorkling og afslapning på Lizard Island
Nyd stilheden og udforsk de 24 bounty-strande i egen båd med picnickurv og kold champagne. Du kan også tage på snorkeltur i det azurblå hav blandt koraller og farverige fisk eller nyde det unikke undervandsliv fra en sejltur i glasbundsbåd. Du kan også tage på vandreture på øen, spille tennis eller bare slappe af ved resortets pool. Trænger du til selvforkølelse, kan du besøge resortets spa, hvor der bl.a. er mulighed for at få en bodywrap, massage eller vandterapi. (M,F,A)
16. dag: Med fly tilbage til Cairns
Du nyder din sidste morgenmad i paradis på Lizard Island, inden rejsen går tilbage til Cairns med propelfly. I lufthavnen bliver du hentet og kørt til dit hotel. (M)
17. dag: Afrejse mod Danmark
I dag er det på tide at sige 'på gensyn' til Australien efter tre vidunderlige uger på en rejse, der har budt på en masse kontrastfyldte oplevelser. Der er arrangeret transport ud til Cairns lufthavn til dig.
18. dag: Hjemkomst til Danmark
Du ankommer atter til Danmark efter en fantastisk og oplevelsesrig rejse til Australien.

Overnatninger

5 overnatninger på The Old Clare Hotel i Sydney
2 overnatninger på Sails In The Desert ved Ayers Rock
3 overnatninger på Daintree Eco Lodge & Spa i Daintree Regnskoen
2 overnatninger på Crystalbrook Flynn Resort i Cairns
3 overnatninger på Lizard Island Resort på Lizard Island

Jysk Rejsebureau samarbejder med en masse luksus resort, hoteller og lodges i Australien, så vi kan nemt ændre rejsen til andre overnatningssteder. Det er også mulig ændre overnatningsstandarden til budget- eller turistklassehoteller. Dog er det 5-stjernede, Lizard Island Resort, eneste mulighed på Lizard Island - det kan ændres til Green Island eller Fitzroy Island, hvis du ønsker en lavere standard.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Rejsen arrangeres som en individuel rejse, men der vil være ture undervejs, hvor du vil blive en del af en større, international gruppe. Dagsturene til hhv. Blue Mountains og Hunter Valley er med grupper på maks. 20 personer.

Maj - november

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Insektspray
 • Badetøj
 • Evt. guidebog
 • En god bog
 • Pandelampe

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Sydney / Sydney - Ayers Rock / Ayers Rock - Cairns / Cairns - Danmark (inkl. bagage)
 • Transport ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Dagstur til Blue Mountains med engelsktalende guide
 • Dagstur til Hunter Valley med engelsktalende guide
 • Helikoptertur over Sydney med engelsktalende pilot
 • Guidet solopgangstur ved Ayers Rock med engelsktalende guide
 • Tali Wiru Dinner ved Ayers Rock
 • 4 dages billeje ved Cairns inkl. kasko- og ansvarsforsikring og 0 kr. i selvrisiko (forsikringsbetingelser gælder - kontakt din rejsekonsulent for nærmere information)
 • Flybillet Cairns - Lizard Island / Lizard Island - Cairns (inkl. bagage)
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Ture og oplevelser som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top