Søg
Søg
Det er nemt, at rejse på egen hånd i Australien
Great Ocean Road, Austalien
Mor Kænguru, Australien
Fraser Island, Australien
Surfing, Australien
Hvalhaj, Ningaloo Reef, Australien
Australien, Uluru, Ayers Rock
Sydney, Operahouse, Australia
Tag en tur ad East Costal Walk fra Bondi Beach til Coogee
Det smukke MacKenzie Falls i Grampians
Både på Kangaroo Island og i Grampians er der muligheder for at opleve masser af vilde kænguruer
Melbourne er en hip by med masser af små restauranter, cafeer og gyder, som man oplever bedst med en lokal på en byrundtur
I Arnhem Land vil en de lokale aboriginere genfortælle hans forfædres historie via hulemalerier og naturen - en helt igennem unik og autentisk oplevelse, som du aldrig vil glemme
Karijini, Australien
Awesome Whitsundays
Australien, Whitsundays

Australien på egen hånd

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 8.695,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: Op til 90 dage

Få en god begyndelse på din rejse Down Under med denne startpakke i Australien. Vi sørger for de to første overnatninger på et centralt beliggende hostel, så du får en god start på rejsen i Australien.

Bestil dine flybilletter til Australien igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Australien. De kan arrangere din rejse så flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Australien her
Læs mere om Australien her.

Sæson

Årstiderne i Australien er omvendte i forhold til de danske. Når det er vinter i Danmark, er det sommer i Australien. Men Australien breder sig over så mange klimazoner, at der både kan være sne og hedebølge på samme tid forskellige steder i landet. Det betyder også, at man kan besøge Australien året rundt alt afhængigt af, hvor man skal hen. Tal med din rejsekonsulent og få den bedste vejledning til, hvornår netop din rejse kan finde sted.

Ayers Rock, Australien

Detaljeret beskrivelse

Australien er et enormt land. Det er faktisk hele 178 gange større end Danmark. Bare øen Tasmanien er 1,5 gang så stor som Danmark, så planlægning af din rejse er alfa og omega, når turen går til Australien. Derfor er der naturligvis også mange steder, en Australien-rejse kan begynde. Vores dygtige rejsekonsulenter kan hjælpe med at finde ud af, hvor det er bedst for dig at starte din rejse.

Med dette forslag kan du begynde din Australien-rejse i følgende byer:

Sydney
Sydney er hovedstad i New South Wales - og Australiens største by. Her bor mere end 4 millioner mennesker, og byen er en fortryllende og fantastisk oplevelse.
Operahuset er naturligvis en stor oplevelse for de fleste, som besøger Sydney og et absolut “must see”. Tag på en guidet rundtur herinde og høre om opførelsen af dette arkitektoniske mirakel. Det er bestemt også anbefalelsesværdigt at se en forestilling i Operahuset. I samme område ligger Harbour Bridge. Her fortæller et lille museum i den første pylon om opførelsen af broen, og man kan tage de 200 trappetrin til toppen og kigge ind over byen. For de eventyrlystne kan broen bestiges. Ved siden af Operahuset ligger Botanisk Have, hvor ivrige motionister løber eller cykler dagen lang. Lav en madpakke og nyd frokosten herfra i skyggen af et træ med udsigt over havnen, operahuset og broen. Det er helt fantastisk.

Melbourne
Melbourne er Victorias hovedstad og Australiens anden største by med 3,5 mio. indbyggere.
Det er en moderne storby, hvor skyskrabere, kontorbygninger og indkøbscentre er mikset sammen med de gamle bygninger i den smukke victorianske stil. Den blandede arkitektur afspejler godt Melbournes indbyggere. Her er nemlig en god blanding af folk fra hele verden. Der har specielt været stor indvandring af grækere og asiatere, hvilket bl.a. afspejles i maden - der er fantastiske restauranter i Melbourne.

Brisbane
Brisbane er hovedstaden i Queensland og har 1,8 millioner indbyggere. Brisbane har mange kulturelle tilbud; museer, gallerier, teatre og biografer. Gå en tur i midtbyen og oplev det hyggelige Anzac Square, de smukke bygninger og livet langs floden. Flere forskellige selskaber tilbyder ”Dinner Cruise” ned af floden, men den billigste måde at se Brisbane fra vandsiden er at hoppe ombord på de offentlige taxabåde, der sejler op og ned af floden dagen lang. Du kan hoppe af og på, hvor du har lyst. Langs havnepromenaden ligger der gode restauranter med udsigt over floden. Om aftenen er det ekstra flot, når der kommer lys i Story Bridge. Brisbane ligger ikke ud til havet, så ved South Bank er der konstrueret en kunstig lagune med sand og palmer, så der er mulighed for at få en forfriskende dukkert.

Cairns
Cairns er Queenslands mest besøgte by og er udgangspunkt for et hav af spændende naturoplevelser. De fleste forbinder Cairns med verdens største koralrev; Great Barrier Reef, og det er bestemt et ”must” at tage på bådtur ud at opleve det. Om man er til snorkling eller dykning er oplevelsen fantastisk! Her lever tusindvis af farverige koraller og fisk. Byens centrum ligger mellem Esplanaden og Sheridan Street. Her findes overnatningsmuligheder, restauranter, cafeer, barer, gallerier, butikker og turoperatører, der tilbyder ture i og omkring Cairns. Som de fleste andre større byer i Australien tilbyder Cairns alle former for adventuresport. Cairns har ikke nogen god strand, derfor er der lavet en enorm lagune med saltvand, som er gratis for alle. Her findes desuden toiletter og omklædningsrum til fri afbenyttelse.

Perth
Størstedelen af Western Australias sparsomme befolkning bor i Perth. Luften er ren og klar i Perth, og byen byder på en smuk esplanade (Swan River løber igennem byen), nem adgang til skønne strande, et hyggeligt centrum med mange butikker og lækre restauranter, samt et pulserende natteliv. Perth er et oplagt udgangspunkt for spændende og hyggelige dagsudflugter til f.eks. Fremantle, en lille havneby hvor Swan River har sit udløb - og for ture både nordpå til de øde vestaustralske kyststrækninger eller sydpå mod vinområder og høje træer.

Overnatning:
Overnatning i dette rejseforslag foregår på hostel. Kontakt os, hvis du har særlige ønsker til hvor og hvordan, du gerne vil overnatte. I Sydney ønsker du måske at bo tæt på Operahuset, og i Melbourne kan det være flot at bo med udsigt til floden. Vi kan tilbyde et stort udvalg af både hostels og hoteller i alle kategorier.

-

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Der findes masser af flykombinationer, som Jysk Rejsebureau kan være behjælpelig med. Se et udvalg nedenfor (- flystrækning, / ophold, // rejse over land):

  • Danmark - Sydney // Cairns - Danmark
  • Danmark - Melbourne // Sydney - Danmark
  • Danmark - Perth / Perth - Sydney / Sydney - Alice Springs // Darwin - Cairns // Sydney - Danmark
  • Danmark - Perth / Perth - Alice Springs // Alice Springs - Cairns // Sydney - Danmark
  • Danmark - Brisbane t/r


Dette er blot et udvalg af priser/flymuligheder for rejser til Australien. Ring ind og hør om flere priser/flymuligheder.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 8.695,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Sydney t/r
  • 2 overnatninger på hostel i Sydney
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 6.995,-
Thorny Devil, Outback, Australien

Fra Melbourne til Australiens røde hjerte

Tag med på en 10 dage gruppetur, der går fra Melbourne i syd ind til Australiens røde hjerte - til Alice Springs og Uluru.

Varighed: 10 dage
fra: 5.695,-
Whitehaven Beach, Whitsundays Islands, Australien

Fraser og Whitsundays

Helt store naturoplevelser venter på denne tur, der kombinerer kør-selv på sandøen Fraser Island og sejltur ved Whitsundays på Australiens østkyst.

Varighed: 10 dage
fra: 3.575,-
Mojo Surf, Australien

Great Aussie Surfing

Fede dage med sol og surfing, der glider over i hygge og fest omkring bålet. Lær at surfe langs Australiens østkyst og få smag for surfernes fede livsstil.

Varighed: 5 dage
fra: 3.100,-
Kakadu, Australien

I Crocodile Dundees fodspor

Tre dage i Crocodile Dundee land med krokodillecruise, lejrbål, aborgine hulemalerier og svømmeture i billedskønne vandfald.

Varighed: 3 dage
fra: 2.075,-
Kangaroo Island i Australien

Kænguruer og koalaer på Kangaroo Island

Kangaroo Island er synonymt med dyreliv og enestående natur. Oplev øen på en to-dages tur i en mindre gruppe og kom tæt på kænguruer og koalaer.

Varighed: 3 dage
fra: 1.995,-
Great Ocean Road, Victoria, Australien

Langs Great Ocean Road

Oplev Australiens smukkeste kyststrækning, Great Ocean Road og besøg Grampians National Park, hvor der er gode muligheder for vandring. Turen foregår i en international gruppe med engelsktalende guide.

Varighed: 3 dage
fra: 4.420,-
Dykkerkursus på Great Barrier Reef i Australien

PADI dykkerkursus på Great Barrier Reef

Dette fem dages PADI dykkerkursus på Great Barrier Reef er en oplevelse i særklasse. Mød den fortryllende verden under vandoverfladen på verdens største koralrev.

Varighed: 5 dage
fra: 1.795,-
Ayers Rock, Australien

Solnedgang over Uluru og Kata Tjuta

Tag på en tre-dages tur i outbacken, hvor du sover i telt, spiser omkring bålet og ser alle højdepunkterne. Du rejser i en international gruppe med engelsktalende guide.

Varighed: 3 dage
fra: 2.520,-
Awesome Whitsundays

Sov under stjernerne på Great Barrier Reef

Sov under stjernerne på denne todagstur til Great Barrier Reef. Dagen bruges på at snorkle på revet. Når båden sejler tilbage til fastlandet, bliver du på den store flydende ponton, hvor du snorkler videre og overnatter i swag. Næste morgen har du revet helt for dig selv!

Varighed: 2 dage
fra: 2.740,-
Working Holiday, Australien

Working Holiday visum til Australien

Kombinér din ferie i Australien med et arbejdsophold og kom helt tæt på den australske kultur.

Varighed: Op til 12 måneder
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: