Søg
Søg
På roadtrip med vennerne i Australien
Sydney, Australien
Den verdensberømte Bondi Beach i Sydney
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Fraser Island, Australien
Fraser Island, Australien
Udsigten fra Indian Head på Fraser Island, Australien
Lake Wabby, Fraser Island, Australien
Australien, Fraser Island, Maheno
Australien, Fraser Island
Surfing, Australien
Whitehaven Beach, Whitsundays Islands, Australien
Great Barrier Reef, Australien
Great Barrier Reef.
Whitsundays Islands, Australien
Tag på opdagelse i verdens ældste regnskov og nyd de smukke strande ved Cape Tribulation
SPAR 1.200,-

Roadtrip med vennerne

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.395,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Før: 12595,-
Varighed: 30 dage

Tag på roadtrip i Australien med dine bedste venner. Her venter fede byer, øde outback og fabelagtige strande. Bilen og det medfølgende telt giver frihed til at opleve Australien i jeres eget tempo - til en god pris.

Er I et par stykker, der rejser sammen, og vil I have endnu mere frihed end et buspas kan tilbyde, er et roadtrip i bil langs den australske østkyst det helt rigtige valg for jer. I egen lejet bil kan I komme ud i krogene - til de små byer, de fabelagtige nationalparker og de fede strande, hvor ikke mange når ud - og I er helt uafhængige af busruter, afgangstider og stoppesteder.

Det medfølgende telt giver mulighed for at spare lidt på overnatningerne undervejs langs kysten. Det skønne australske vejr indbyder til camping både på de veludstyrede campingpladser såvel som i de afsidesliggende - men afsindigt smukke - nationalparker, hvor I godt nok skal deles om pladsen med kænguruer og eukalyptustræer.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Australien her

Sæson

Årstiderne i Australien er omvendte i forhold til de danske. Når det er vinter i Danmark, er det sommer i Australien. Men Australien breder sig over så mange klimazoner, at der både kan være sne og hedebølge på samme tid forskellige steder i landet. Det betyder også, at man kan besøge Australien året rundt alt afhængigt af, hvor man skal hen. Tal med din rejsekonsulent og få den bedste vejledning til, hvornår netop din rejse kan finde sted.

Surfing, Australien

Detaljeret beskrivelse

Vi har sørget for de to første overnatninger på et centralt beliggende hostel i Sydney. Brug dagene på at udforske Sydney: se Operahuset, kravl op på Harbour Bridge, nyd solen på Bondi Beach og indsnus stemningen i byen, inden friheden og de åbne vidder får overtaget.

Efter et par dage i Australiens største by, henter I den lejede bil og sætter kursen mod Cairns i nord. I har 26 dage til at køre de godt 2.500 km, der er mellem Sydney og Cairns.

Friheden er det vigtigste tema i denne rejse - men vi er gerne behjælpelige med et par forslag til gode stops. Nogle af vores favoritter langs den australske østkyst er bl.a.:

Blue Mountains
Blue Mountains National Park ligger vest for Sydney, og det tager ca. 1,5 time at køre derud. Nationalparken har fået sit navn pga. af olien fra eukalyptustræerne, der afgiver et blåligt skær. Parken byder på utrolige udsigter, smukke vandfald og gode bushwalks.

Myall Lakes National Park
I dette område af New South Wales er der flere større søer, og det er et dejligt område at campere med mulighed for fisketure eller bådture på søerne.

Coffs Harbour
Coffs Harbour er en mellemstor by med ca. 26.000 indbyggere. Byens beliggenhed ud til havet gør den attraktiv og til et yndet feriemål for australierne selv. Overnatningsmuligheder er der mange af, og byen tilbyder en lang række aktiviteter.

Byron Bay
Byron Bay har cirka 5.400 indbyggere, men turisterne fordobler ofte indbyggertallet. Det er en hyggelig lille by og et absolut backpacker-paradis. Stemningen er god og afslappet i dagtimerne - nattelivet er vildt og strandende er fantastiske.

Surfers Paradise
Byen er kendt for sit hektiske natteliv og er en favorit blandt backpackere af samme grund. Surfskoler tilbyder undervisning på stranden - og hvilket bedre sted at lære at surfe end Surfers Paradise!

Noosa
Noosa er en populær feriedestination, og her syder det med liv og feriestemning. Besøg Noosa Head nationalparken, der har attraktive vandrestier og smukke kyststrækninger. Koalaer lever i området, så man kan være heldig at spotte det lille dyr i deres favorit træ, eukalyptustræet.

Fraser Island
Fraser Island er absolut et af højdepunkterne på østkysten. Øen er ca.125 km. lang og 15 km bred på det bredeste sted og er dermed verdens største sand ø. Naturen er storslået. Hele øen er en nationalpark, og der er regnskov, sanddyner, og smukke søer med vand så rent, at det kan drikkes.

Whitsundays
Whitsundays er den generelle betegnelse for hele nationalparken, som ligger ud for Airlie Beach. Whitsundays består af 74 øer, hvoraf Whitsunday Island er den største på 109 km2. Det er en fantastisk oplevelse at sejle rundt mellem øerne med de kridhvide strande og det turkisblå vand. Er vejrguderne med, er Whitsundays nok det tætteste, man kommer på paradis.

Cairns
Cairns er Queenslands mest besøgte by og er udgangspunkt for et hav af spændende naturoplevelser. De fleste forbinder Cairns med verdens største koralrev; Great Barrier Reef, og det er bestemt et ”must” at tage på bådtur ud at opleve det. Som de fleste andre større byer i Australien tilbyder Cairns også alle øvrige former for adventuresport. Cairns har ikke nogen god strand, derfor er der lavet en enorm lagune med saltvand, som er gratis for alle.


Overnatning:
2 overnatninger på hostel i Sydney


OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Forhør dig om mulighed for at leje camper istedet og forlængelse af lejeperiode hos en rejsekonsulent.

Forlæng med dykning på Great Barrier Reef
Live-aboard er den ideelle måde at opleve verdens største koralrev på, da du får mest mulig tid til at dykke og komme ud til de bedste dykkersteder. Der er ingen tvivl om, at du får størst udbytte af dykningen og verdens største koralrev, hvis du bliver ude på havet i nogle dage. På den måde får du mest mulig tid til at slappe af og virkelig nyde omgivelserne – og selvfølgelig mere tid til dykning og snorkling. Læs mere om mulighed for dykning på Great Barrier Reef her

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.395,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Før: 12595,-
Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

 • Flyrejse Danmark - Sydney // Cairns - Danmark
 • 2 overnatninger på hostel i Sydney
 • 26 dages leje af stationcar Sydney - Cairns, inkl. forsikring, envejslejegebyr, ekstra chauffør, telt og div. udstyr. ***Bemærk, at der ikke er inkluderet leje af madras til at sove på.
 • Turistvisum til Australien

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Overnatninger
 • Udgift til campingpladser
 • Udgift til brændstof
 • Mad & drikkevarer
 • Selvrisikoannulleringsforsikring på camperleje
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 5.695,-
Whitehaven Beach, Whitsundays Islands, Australien

Fraser og Whitsundays

Helt store naturoplevelser venter på denne tur, der kombinerer kør-selv på sandøen Fraser Island og sejltur ved Whitsundays på Australiens østkyst.

Varighed: 10 dage
fra: 4.420,-
Dykkerkursus på Great Barrier Reef i Australien

PADI dykkerkursus på Great Barrier Reef

Dette fem dages PADI dykkerkursus på Great Barrier Reef er en oplevelse i særklasse. Mød den fortryllende verden under vandoverfladen på verdens største koralrev.

Varighed: 5 dage
fra: 2.520,-
Awesome Whitsundays

Sov under stjernerne på Great Barrier Reef

Sov under stjernerne på denne todagstur til Great Barrier Reef. Dagen bruges på at snorkle på revet. Når båden sejler tilbage til fastlandet, bliver du på den store flydende ponton, hvor du snorkler videre og overnatter i swag. Næste morgen har du revet helt for dig selv!

Varighed: 2 dage
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: