30 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 17.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Er I et par stykker, der rejser sammen, og vil I have endnu mere frihed end et buspas kan tilbyde, er et roadtrip i bil langs den australske østkyst det helt rigtige valg for jer. I egen lejet bil kan I komme ud i krogene - til de små byer, de fabelagtige nationalparker og de fede strande, hvor ikke mange når ud - og I er helt uafhængige af busruter, afgangstider og stoppesteder.

Det medfølgende telt giver mulighed for at spare lidt på overnatningerne undervejs langs kysten. Det skønne australske vejr indbyder til camping både på de veludstyrede campingpladser såvel som i de afsidesliggende - men afsindigt smukke - nationalparker, hvor I godt nok skal deles om pladsen med kænguruer og eukalyptustræer.

Få information og fakta om Australien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Australien her

Bedste rejseperiode

Årstiderne i Australien er omvendte i forhold til de danske. Når det er vinter i Danmark, er det sommer i Australien. Men Australien breder sig over så mange klimazoner, at der både kan være sne og hedebølge på samme tid forskellige steder i landet. Det betyder også, at man kan besøge Australien året rundt alt afhængigt af, hvor man skal hen. Tal med din rejsekonsulent og få den bedste vejledning til, hvornår netop din rejse kan finde sted.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
I dag er der afrejse fra Danmark, og kursen er sat mod Sydney.
2.-3. dag: Ankomst til Sydney og oplevelser på egen hånd
I ankommer til Australiens største by og har to overnatninger her, på et hostel. Brug dagene på at udforske byen: se Operahuset, kravl op på Harbour Bridge, nyd solen på Bondi Beach og indsnus stemningen i byen, inden friheden og de åbne vidder får overtaget.
4.-28. dag: Road trip op langs den australske østkyst
Efter et par dage i Australiens største by, henter I den lejede bil og sætter kursen mod Cairns i nord. I har 26 dage til at køre de godt 2.500 km, der er mellem Sydney og Cairns. Friheden er det vigtigste tema i denne rejse - men vi er gerne behjælpelige med et par forslag til gode stops. Nogle af vores favoritter langs den australske østkyst er bl.a.:
 • Blue Mountains Blue Mountains National Park ligger vest for Sydney, og det tager ca. 1,5 time at køre derud. Nationalparken har fået sit navn pga. af olien fra eukalyptustræerne, der afgiver et blåligt skær. Parken byder på utrolige udsigter, smukke vandfald og gode bushwalks.
 • Myall Lakes National Park I dette område af New South Wales er der flere større søer, og det er et dejligt område at campere med mulighed for fisketure eller bådture på søerne.
 • Coffs Harbour Coffs Harbour er en mellemstor by med ca. 26.000 indbyggere. Byens beliggenhed ud til havet gør den attraktiv og til et yndet feriemål for australierne selv. Overnatningsmuligheder er der mange af, og byen tilbyder en lang række aktiviteter.
 • Byron Bay Byron Bay har cirka 5.400 indbyggere, men turisterne fordobler ofte indbyggertallet. Det er en hyggelig lille by og et absolut backpacker-paradis. Stemningen er god og afslappet i dagtimerne - nattelivet er vildt og strandende er fantastiske.
 • Surfers Paradise Byen er kendt for sit hektiske natteliv og er en favorit blandt backpackere af samme grund. Surfskoler tilbyder undervisning på stranden - og hvilket bedre sted at lære at surfe end Surfers Paradise!
 • Noosa Noosa er en populær feriedestination, og her syder det med liv og feriestemning. Besøg Noosa Head nationalparken, der har attraktive vandrestier og smukke kyststrækninger. Koalaer lever i området, så I kan være heldige at spotte det lille dyr i deres favorit træ, eukalyptustræet.
 • Fraser Island Fraser Island er absolut et af højdepunkterne på østkysten. Øen er ca.125 km. lang og 15 km bred på det bredeste sted og er dermed verdens største sand ø. Naturen er storslået. Hele øen er en nationalpark, og der er regnskov, sanddyner, og smukke søer med vand så rent, at det kan drikkes.
 • Whitsundays Whitsundays er den generelle betegnelse for hele nationalparken, som ligger ud for Airlie Beach. Whitsundays består af 74 øer, hvoraf Whitsunday Island er den største på 109 km2. Det er en fantastisk oplevelse at sejle rundt mellem øerne med de kridhvide strande og det turkisblå vand. Er vejrguderne med, er Whitsundays nok det tætteste, man kommer på paradis.
 • Cairns Cairns er Queenslands mest besøgte by og er udgangspunkt for et hav af spændende naturoplevelser. De fleste forbinder Cairns med verdens største koralrev; Great Barrier Reef, og det er bestemt et ”must” at tage på bådtur ud at opleve det. Som de fleste andre større byer i Australien tilbyder Cairns også alle øvrige former for adventuresport. Cairns har ikke nogen god strand, derfor er der lavet en enorm lagune med saltvand, som er gratis for alle.
29. dag: Aflevering af camper og hjemrejse
På turens sidste dag kører I direkte ud til Cairns lufthavn og afleverer bilen. Herefter er det blot at sige 'på gensyn' til fantastiske Australien og atter sætte kursen mod Danmark.
30. dag: Ankomst til Danmark
Du og vennerne ankommer til Danmark efter et uforglemmeligt road trip i Australien.

Overnatninger

2 overnatninger på Wake Up Hostel i Sydney
25 overnatninger i telt/stationcar

Du kan mod merbetaling opgradere din stationcar til en camper eller autocamper.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Hele året

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort over Australien
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Varmt tøj til evt. kølige aftener
 • Vandresko

Prisen er inklusiv

 • Flyrejse Danmark - Sydney // Cairns - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • 26 dages leje af stationcar Sydney - Cairns, inkl. standard kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko, (forsikringsbetingelser gælder - kontakt din rejsekonsulent for nærmere information. envejslejegebyr) telt og div. udstyr. Bemærk, at der ikke er inkluderet leje af madras til at sove på
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Overnatninger der ikke er nævnt i programmet
 • Måltider
 • Ture og oplevelser
 • Udgift til campingpladser
 • Udgift til brændstof
 • Selvrisikoannulleringsforsikring på camperleje
 • Envejslejegebyr og leje af udstyr på billeje, cirka AUD 205,-
 • Madras i bilen

Prisbemærkning

Det er muligt at tilkøbe en ekstra forsinrking til billejen, som nedsætter selvrisikoen til 0. Prisen for denne forsikring er cirka AUD 30,- pr. lejedag.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top