Vietnam er i sig selv et virkelig dejligt land at rejse i. Det er eksotisk, det er smukt, har en rig historie og det er sikkert at færdes i. Hvis du tilmed er så heldig at ramme landet under en af de store festivaller, så har du virkelig noget at glæde dig til.

Fire festivaller og højtider i Vietnam:

Tet - vietnamesisk nytår
Hvor: Hele landet
Hvornår: Februar
Det vietnamesiske nytår ligner på ingen måde det danske: Det varer i flere dage og markerer, at et nyt måne-år begynder. Beøsger du Vietnam under nytåret, kan du blandt andet se frem til hovedrengøring (alt gøres klart til det nye år) og fest og farver i gaderne.

Læs meget mere om Tet her.

Hoi An Full Moon Lantern Festival
Hvor: Hoi An
Hvornår: Ved hver fuldmåne
Hoi An Full Moon Festival hører til blandt én af de smukkeste festivaller i Vietnam. Den ligger selvfølgelig på den aften, hvor der er fuldmåne, og den fejres ved, at hele byen slukker for strømmen og lader de tusindvis af små kulørte lanterner lyse centrum af den gamle by op. En virkelig smuk og speciel begivenhed.

DaNang International Fireworks Competition
Hvor: DaNang
Hvornår: Varierer
Her kan du lade dig imponere af de dygtigste pyroteknikkere og deres ildsprudlende shows over Han-floden i byen DaNang, hvor professionelle fra hele verden dyster om, hvem der er den bedste til at lave fyrværkeri.

Hue Traditional Crafts Festival
Hvor: Hue
Hvornår: Slut april til start maj
Denne festival er en årelang tradition, hvor besøgende kan få et indblik i Hues traditionelle håndværksbyer, hvor der er udstillinger og selvfølgelig mulighed for at købe alt fra smykker til lerskåle og også smage på det lokale køkken undervejs.

Se alle vores rejseforslag til Vietnam her.

Og husk at snakke med din rejsekonsulent, hvis du ønsker at opleve en af Vietnems festivaller på din rejse.

Til top