OBS: Beskrivelsen af rejseruten er lavet forud for de to unge Lucky Bastards rejse.

Vi kan allerede nu garantere, at det bliver en rejse spækket med spændende, nervepirrende og fascinerende oplevelser, men vi kan hverken afsløre eller forudse alle de eventyr, som venter de to Lucky Bastards, så nedenstående er blot en lille forsmag på rejseruten og oplevelserne undervejs.

Nepal
Man har ikke set Nepal, før man har vandret i de majestætiske Himalayabjerge. Så det er selvfølgelig på programmet for de to Lucky Bastards. Store bjerge skaber brede floder og dybe kløfter, så derfor er det oplagt at rafte, paraglide og springe bungee jump i Nepal. Udover det kan de to Lucky Bastards også være heldige at se den bengalske tiger, næsehorn, krokodiller og mange andre spændende dyr i Royal Chitwan National Park.
Læs mere om Nepal og se vores rejseforslag dertil.

Thailand
Det er oplagt at opleve Thailands pulserende hovedstad Bangkok fra klongerne (floderne) og på cykel. Men Thailand byder også på meget andet end storbyens stress og jag. Derfor er der planlagt et stop i Umphang, hvor turen går ad floder på bambusrafter og ad små stier. Derudover skal de to Lucky Bastards også slappe af på husbåden "Shambala" ved Khao Laem-søen.
Læs mere om Thailand og se vores rejseforslag dertil.

Filippinerne
En ting, der er sikkert på rejsen, er, at de to Lucky Bastards skal på adventure krydstogt i det skønne filippinske øhav. Her er der både BBQ, besøg i afsidesliggende landsbysamfund, dykning og solbadning på programmet.
Læs mere om Filippinerne og se vores rejseforslag dertil.

Hong Kong
Et stopover i Hong Kong kan bruges til mange ting. Man kan fordøje de mange oplevelser, man kan shoppe amok, eller man kan gå på opdagelse i de mange spændende kinesiske kvarterer.
Læs mere om Hong Kong og se vores rejseforslag dertil.

Australien
De to Lucky Bastards har cirka en måned i Australien. Udover at de skal fejre jul og nytår på den anden side af kloden, er det oplagt at udforske landets mustsees såsom Ayers Rock (Uluru), frodige nationalparker som f.eks. Kakadu National Park, spændende aborigine-kulturer, Fraser Island og måske endda lære at surfe.
Læs mere om Australien og se vores rejseforslag dertil.

New Zealand
New Zealand kan opleves på mange måder. Med en camper eller et buspas har de to Lucky Bastards friheden til at stoppe, hvor de vil, og opleve mange af de smukke, adrenalinfremkaldende eller afslappende aktiviteter, som New Zealand byder på.
Læs mere om New Zealand og se vores rejseforslag dertil.

Fiji
Fiji er et levende bevis på, at paradis findes på jorden. Her dominerer hængekøjer, koralrev, snorkling, vandsport og lækre strande, så mon ikke de to Lucky Bastards kan få tiden til at gå i det tropiske paradis.
Læs mere om Fiji og se vores rejseforslag dertil.

USA
USA er på mange måder mulighedernes land, og for de to Lucky Bastards er der mange oplevelser, der bare venter på at blive krydset af. Med ankomst i Los Angeles ligger hele vestkysten åben med dens mange interessante byer, nationalparker og oplevelsesparker.
Læs mere om USA og se vores rejseforslag dertil.

Vil du læse mere om Lucky Bastards-projektet?

Generelt om Lucky Bastards
Kravene for at blive Lucky Bastard
Portræt af de to udvalgte Lucky Bastards
En billig billet jorden rundt
Til top