Påskeøens statuer, mayaernes pyramider i Mexico, inkariget i Peru eller Angkor Wat-templerne i Cambodja? Verden er spækket med eventyrlige opdagelser. Uanset hvor du rejser hen, vil du kunne opleve historiens vingesus og du behøver ikke opdage glemte civilisationer eller sejle på alle verdenshave for at kalde dig opdagelsesrejsende – eventyret er nemlig lige præcis det, man selv gør det til.

Inkariget og Machu Picchu
Rejs i Hiram Binghams fodspor til inkariget og Machu Picchu. Han opdagede nemlig den storslåede inkaruin den 24. juli 1911.

Rejs til Machu Picchu på en aktiv rejse med dansk rejseleder.

Besøg inkariget og Machu Picchu på din egen skræddersyede rejse til Peru.

Angkor Wat
Henri Mouhots opdagede måske ikke Angkor Wat, da khmererne hele tiden kendte til det storslåede tempelkompleks, men i midten af det 19. århundrede spredte han dog kendskabet om stedet til Vesten.

På en rejse til Cambodja er der rig mulighed for at udforske Angkor Wat.

Hvilken slags opdagelsesrejsende er du?
Både Jacques Cousteau og Troels Kløvedal har udforsket verdenshavene på store dele af kloden – og det kan du også sagtens få en smagsprøve på.

Få inspiration til dit maritime eventyr her.

Det indre Afrika
For bare ca. 150 år siden kendte europæerne næsten intet til det indre Afrika, men det lavede bl.a. David Livingstone om på fra da han i gik i land ved Cape Town i Sydafrika i 1841 og frem til sin død under jagten på Nilens kilder i det cantrale Afrika i 1873.

Få inspiration til din opdagelsesrejse i de afrikanske lande her.

Nordamerika
Vikingerne mødte som de første europæere de indfødte på det enorme nordamerikanske kontinent længe inden Christoffer Columbus i 1492 mere officielt opdagede Amerika.

Find din egen opdagelsesrejse til Nordamerika her.

Ad silkevejen til Kina
Marco Polos rejse i 12-tallet førte ham gennem Mellemøste og ad Silkevejen helt til Kina og videre rundt i Østasien. En rejse, som har budt på mødet med masser af farverige, magtfulde og frem for alt spændende kulturer. Også i dag byder Asien på kulturelle møder der vækker følelsen af en vaskeægte opdagelsesrejse.

Gå på opdagelse i Asien her.

Oceanien
Selv om han ikke er den eneste opdagelsesrejsende i dén region, så er James Cook ikke til at komme uden om, når det kommer til opdagelsesrejser i Oceanien – han har endda en øgruppe opkaldt efter sig. Han var bl.a. den første efter Abel Tasman til at se New Zealand og så var han den første europæer på Hawaii.

Oceanien er et af de kontinenter, hvor der er rig mulighed for at gå på opdagelse.

Darwins Sydamerika
I Sydamerika er Charles Darwin slet ikke til at komme udenom. Hans opdagelsesrejser førte bredt rundt på særligt den sydlige halvkugle og hans studier i biologi og zoologi har sat historiske mærker på bl.a. Patagonien og Galapagos i Sydamerika.

Gå i Darwins fodspor på et eventyr i Sydamerika.

Antarktis
Det var nordmanden Roald Amundsen, der ledte den første succesfulde ekspedition helt til Sydpolen i 1911. Er du ikke helt klar på selv at drage helt til Sydpolen, så kan du stadig mærke de legendariske sydpolsekspeditioner flere steder i det sydligste Sydamerika, ligesom du selv kan træde i land på Antarktis og opdage et kontinent, som det stadig kun er meget få mennesker, der har set med egne øjne.

Kom på ekspedition til Antarktis.

Hvorfor nøjes med ét land?
Hvis du er typen der ikke kan nøjes med ét land, kan den helt store jordomrejse være det ultimative eventyr. Her kan du på én og samme rejse dykke i Oceanien, komme på safari i Afrika og blive overvældet af kulørte Asien. Men valget af lande, varighed og budget er selvfølgelig helt op til dig.

Find inspiration til din jordomrejse her.

Frihed til at gå på opdagelse
Uanset hvor du tager hen, så er vores ultimative tip til en opdagelsesrejse, at du har friheden til at udforske på egen hånd og muligheden for at rejse hen, hvor eventyret tager dig. Er dét lige dig, så køb en flybillet og en ankomstpakke – og se hvad eventyret bringer…

Kontakt din rejsekonsulent på 70 20 19 15 eller send en rejseforspørgsel her.

Så hvad venter du egentlig på? Machu Picchu, Angkor Wat, oldtidsbyen Petra i Jordan, Den Kinesiske Mur, Mayaernes pyramider i Mexico, Uluru i Australien og de syv verdenshave ligger lige derude og venter kun på dig.
Drag på opdagelsesrejse
Til top