KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Af Jeppe Dehn

Tidspunkt for rejse

Marts 2014
Vi boede på South Beach i Miami, der virkelig er det fedeste sted at bo, hvis man ønsker, at der skal ske noget. Vi boede på Collins Avenue, 17th street, der er beliggende i den nordlige del af South Beach.

Rejsetip! Skal du til Miami, er det en god ide at undgå at bo mere nordligt end 18th street, da du så er langt fra centrum.

Vi havde hjemmefra planlagt nogle ting som vi gerne ville opleve i Miami, og vi nåede dem alle. Vi havde lejet en bil, så vi tog ud til Everglates, der er et sump-område i Florida, der ligger ca. 45 minutter fra Miami. Her kan man komme ud og sejle med Airboat og opleve alligatorer og andet dyreliv. Det var virkelig en fed oplevelse.

Vi kørte også ned til Key West en dag, det er USA's sydligste fastlands-punkt. Det tager ca. fire timer at køre derned fra Miami, så det er en lang tur, hvis man kun tager derned på en dagstur, som vi gjorde.

Rejsetip! Drømmer du om at opleve det sydligste fastlands-punkt i USA, på en tur fra Miami, så er det en god ide at tage en overnatning, da turen fra Miami er lang. På den måde får man tid til at opleve byen.

Key West er et hyggeligt sted, hvor der er mulighed for at gå ture i byen eller nede på havnen. Der er også mulighed for at leje en kajak, vandscooter eller tage på fisketure. Før man forlader Key West skal man ned og have taget det obligatoriske billede ved mærket for det sydligste punkt.

Når man rejser til USA, er det en god ide, at man ikke pakker for meget tøj, sko, osv. hjemmefra. Der er nemlig massere af muligheder for shopping. Her skal man tage ud til nogle at de kæmpe shoppingcentre, der typisk er placeret udenfor de store byer. Vi tog ud til Sawgrass Mills der er et af de største shoppingcentre i USA med over 350 butikker. Her kan man købe alt hvad hjertet begærer, så min rygsæk blev fyldt meget op.

Resten af tiden brugte vi på afslapning i South Beach og på stranden.

Find mere inspiration til din rejse til Miami her.
Miami
MiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiami
Til top