Miami er med sine 4 millioner indbyggere Floridas næststørste by efter Jacksonville. Miami er især kendt for at være en tjekket badeby med lækre hvide sandstrande og celebreties. Mange foto shoots, tv-serier og film er optaget på Miami South Beach.

Udover at være en strandby har Miami med sine pastelfarvede bygninger i det berømte art deco kvarter en spændende arkitektur. Miami er en sprudlende, lys og varm bounty by, som byder på andre attraktioner end en almindelig storby.

Miami South Beach
South Beach er et yndet rejsemål for både amerikanske og internationale turister, og det er med god grund. Med hundredvis af restauranter, natklubber, butikker, hoteller, lange hvide sandstrande og et afslappet miljø er området for mange et sandt paradis. Der er noget for enhver smag, og uanset om du er på udkig efter en rolig og afslappende tid under solen, eller om du er på udkig efter fest og farver, finder du det i South Beach. Hvis du samtidig ønsker noget verdensklasse shopping eller ønsker at forkæle dig selv med en god spa oplevelse, er South Beach også stedet. Mulighederne er uendelige, og det er kun dig selv, der sætter begrænsningerne i South Beach.

Det klassike Art Deco-distrikt
I 1979 blev Miami Beachs historiske art deco distrikt listet i det nationale register over historiske steder. Ingen andre byer i verden har en så stor koncentration af art deco bygninger som Miami Beach, og området omfatter hundredvis af hoteller, lejligheder og andre arkitektoniske bygninger, som alle blev opført i årene mellem 1923 og 1943. Hovedparten af art deco arkitekturen med de runde hjørner og de blege patelfarvede bygninger ligger syd for 15th Street og øst for Washington Avenue. Det er derfor også i dette område, de fleste turister flokkes.

Lincoln Road
Lincoln Road betragtes som South Beachs helt unikke shoppingområde. Udover de mange unikke butikker, der findes her, er området også hjemsted for utallige restauranter og natklubber. Lincoln Road var tidligere et undertrykt område, men i løbet af 1980'erne blomstrede området op som et kunst- og kulturcenter. Med de mange unikke butikker og restauranter, der efterfølgende er åbnet her, har Lincoln Road formået at fastholde det trendy appel, der blev skabt i 1980'erne.

Ocean Drive
Ocean Drive er ikke til at komme uden om, og det er absolut værd at bruge et par timer på at opleve de verdensberømte hoteller, der ligger langs Ocean Drive. Langt de fleste af de pastelfarvede hoteller blev bygget i starten af 1920'erne, inden begrebet art deco overhovedet var opfundet. Ocean Drive opleves bedst sidst på eftermiddagen og om aftenen, hvor de pastelfarvede hoteller kombineret med den originale neonbelysning kommer bedst til udtryk. Der findes et væld af klassiske lokaliteter langs Ocean Drive, som også har optrådt i utallige film. Nogle af de mest berømte hoteller er The Clevelander, The Cardozo, The Carlyle og Hotel Victor. Og det nok mest fotograferede af dem alle er Colony Hotel, der optræder på utallige postkort fra Ocean Drive. Derudover er der også modeskaberen Gianni Versaces middelhavsdomicil. Gianni Versace blev skudt af en gal seriemorder den 15. juli 1997 foran sin villa på Ocean Drive. I dag er hans hjem omdannet til et museum, hvor der er adgang i forbindelse med særlige guidede rundvisninger.
Tilnavn: The Magic City

Indbyggere: 4 mill.

Areal: ca. 143.15 km²

Klima: Miami ligger i et tropisk bælte dvs. med tropisk klima og tropisk plantevækst.

Highlights:
Miami South Beach, det klassike Art Deco-distrikt, Lincoln Road og Ocean Drive.
South Beach Miami, USA
Art Deco, Miami, FloridaSouth Beach i Miami.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top