En survey blandt alle ansatte her i Jysk Rejsebureau viser, at vi i alt har rejst i 164 lande – og alene i 2023 har vi rejst i 78 lande. Vi rejser, fordi vi elsker det, og fordi det at være rejseekspert forpligter, så vi altid kan give netop dig den bedste sparring til din næste drømmerejse.

19 kollegaer i Indonesien i 2023
Som de fleste andre danskere har mange her hos Jysk også besøgt vores europæiske nabolande i 2023, hvor det mest populære var Tyskland efterfulgt af Italien. På tredjepladsen kommer den første oversøiske destination, Indonesien, som hele 19 kollegaer har rejst i i 2023, mens 16 har rejst i Thailand og 14 i USA.

”På kanten af vulkankrateret oplevede vi en skøn solopgang, og vulkanen talte til os dybt nede fra krateret, hvorfra røgen fløj til himmels. Det var virkelig fascinerende, og da der er flere vulkaner lige omkring Bromo havde vi en fantastisk udsigt til alle disse højderygge. Endnu en sand wauw-oplevelse”, fortæller Anne, som er rejsekonsulent i vores butik i København, blandt meget andet i en blogpost om sin solorejse i Indonesien i 2023.
Se alle vores rejseforslag til Indonesien her.

“Khao Sok National Park var næste stop på vores tur. Vi skulle bo inde i parken, ude på søen i rafte-huse, og sikke en oplevelse. Det smukkeste område - søen omkranset af klipper og grøn natur. Og fra vores lille hus på søen kunne vi springe i direkte og bade”, fortæller Torben, som er teamleder i vores butik i Herning, om familierejsen i Thailand 2023. Læs hele rejseberetningen i denne blogpost.
Se alle vores rejseforslag til Thailand her.

”Ved Bryce Point stod jeg på kanten af kløften en tidlig stille og skyfri morgen. Solen var lige stået op og luften var helt frisk og kold. I 2438m højde betragtede vi det naturskabte amfiteater og imponerende klippelandskab, der skifter farve fra gul til orange og koralrød, som dagen skrider frem”, fortæller Stine, som er rejsekonsulent i vores butik i Herning, om sin og kærestens første rejse i USA, som du kan læse alt om i denne blogpost.
Se alle vores rejseforslag til USA her.

Det er ikke kun blandt os hos Jysk Rejsebureau, at Indonesien, Thailand og USA er populære destinationer, bare se vores blogpost om danskernes foretrukne rejsemål i 2023 her.

Men også Grønland, Oman, Uganda...
Det er imidlertid ikke kun danskernes mest populære rejsedestinationer, der tiltrækker vores eventyrlyst. Også mere sjældent besøgte destinationer som Madagascar, Panama, Svalbard, Usbekistan, Venezuela og Libanon har haft besøg af ansatte hos Jysk Rejsebureau i 2023.

"Ugandas tilnavn "The Pearl of Africa" er ikke bare "varm sælgersnak", for det er et af de allersmukkeste, grønneste og mest imødekommende lande, jeg nogensinde har besøgt. Største øjeblik var ubetinget det helt tætte møde med de mægtige bjerggorillaer i Bwindi Impenetrable Forest - den oplevelse vil jeg aldrig glemme!", fortæller Jacob, som er product manager, om sin rejse i Uganda i 2023.
Se alle vores rejseforslag til Uganda her.

Vi rejser for os selv – og for dig
Der er ingen tvivl om, at vi elsker at rejse og gå på opdagelse overalt i verden. Det fylder os op med energi, inspiration og fantastiske minder for livet. Men det er ikke kun os selv, det kommer til gavn, for vi elsker at dele ud af vores erfaringer med dig, der skal ud at rejse, så vi kan fortælle dig, hvordan det er at gå på gaden i Medellin i Colombia, hvor meget vabelplaster, det er godt at pakke til trekket til toppen af Kilimanjaro, hvordan man håndterer drikkepenge i Laos eller hvordan man selv improviserer sin rejse rundt i Japan med tog.

164 lande i alt
Vi har rejst i 78 lande i 2023, men i alt har vi rejst i hele 164 lande, hvor flest af os har besøgt USA, Thailand og Australien uden for Europa (og Spanien, Italien og Grækenland i Europa). Blandt de lande, som allerfærrest af os har besøgt er Bangladesh, Irak, Togo og Turkmenistan – men selv her har vi rejst.

Vi deler gerne ud af vores rejseoplevelser. Kig f.eks. i vores blog her efter rejseberetninger eller se med, når vi fortæller løs ved gratis foredrag og webinarer her.

Vi har rejst i 78 lande i 2023
Vi har rejst i 78 lande i 2023Vi har rejst i 78 lande i 2023
Til top