Wells Gray Provincial Park, B.C.
Denne er én af de mindre kendte parker, hvilket gør at du føler dig lidt mere alene med den store natur. Når du er kommet tilbage til fastlandet efter at have været på Vancouver Island, sætter du kursen forbi Vancouver mod Rocky Mountains. Her passerer du Squirmish, der netop har åbnet deres Sea to Sky Gondola, som giver et eminent vue udover Howe Sound og fører til en hængebro, der giver kriller i maven. Forcerer du denne, har du på den anden side adgang til en masse vandrestier i bjergområdet. Herefter passerer du Whistler, hvor der blev afholdt vinter-OL i 2010, og hvor du kan foretage dig alle tænkelige bjergaktiviteter fra skiløb til downhill cykling. Efter byen Clearwater kan du køre ind i Wells Gray Provincial Park, der er tilgængelig takket være en 29 kilometer lang vej, der fører ind i hjertet af parken. Langs denne kan man vandre ud på treks af længere eller kortere varighed på alt fra frodige enge til stejle klippeskråninger. Længden i kilometer at altid angivet på skiltet, hvilket giver en god fornemmelse af, hvad der venter.

Det skal du se:
Der er fem store søer og to enorme flodsystemer med vandfald i Wells Gray, hvoraf den ultimativt smukkeste er Helmcken Falls, der er Canadas fjerdehøjeste med sine 141 meters frie fald, der over årene har formet et hulrum i klipperne, som sammen med hvirvlen af vanddråber i luften blot gør oplevelsen endnu mere dramatisk.
Læs mere her.

Her skal du bo:
Der er masser af billige, simple campingpladser inde i parken, der også tilbyder ranch-overnatninger, hvor man sover i cabins eller parkerer sit motorhome et sted på ranchen. Mange af dem vil også lade dig slå dit telt op mod et beskedent beløb.

OBS: Husk at tanke bilen op først, for der er kun én vej ind og ud (og ingen tankstationer inde i parken.)
Helmcken Falls, Canada
Wells Gray, CanadaHelmcken Falls, Wells Gray, Canada

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top