Yoho National Park, Alberta
Yoho National Park er stedet, du bare må stoppe, hvis du skal stoppe et andet sted end Jasper og Banff. Parken har fået sit navn efter et udbrud på den oprindelige befolkning, indianernes, sprog cree, som man siger, hvis man er begejstret. Og du vil blive begejstret i den lille nationalpark, der gennemløbes af den isblå Kicking Horse flod. Det er helt sikkert.

Det skal du se:
Den smukkeste af alle de smukke søer mellem Jasper og Banff vil du se lige inden Yoho. Det tør vi godt love. Så sørg endelig for at stoppe ved Peyto Lake. Fra parkeringspladsen går du gennem en mindre skov, og pludselig står du på et udsigtspunkt og nyder udsigten – ikke alene en sø så turkisblå, som du formentlig aldrig har set den før – men også ned gennem Rocky Mountains takkede og sneklædte bjergtoppe, som giver en rigtig god idé om, hvordan bjergkæden bugter sig. Peyto får sin unikke farve fra smeltevandet fra gletscherne.
Emerald Lake og Moraine Lake er også et besøg værd – især hvis du forcerer det lille bjerg ved siden af Moraine Lake. Det giver en eminent udsigt over søen. Og ja, generelt bør du bare vandre en masse i Yoho, hvor der er garanti for smukke naturoplevelser og en god udsigt – uanset hvor du kommer frem.

Her skal du bo:
Der er en del helt basale campingpladser, der har det som du skal bruge - små shelters, hvor man kan lave med samt bad/toilet. Disse er klart at foretrække, hvis du er til rolig camping. Er du mere til campingpladser med lidt mere liv, skal du blot vælge en af de mange større campingpladser nær de mest populære søer. Og selvfølgelig finder også hoteller og lodges her i hjertet af de canadiske Rocky Mountains, vi anbefaler en eller to overnatninger på Emerald Lake Lodge.
Llake Oesa trail i Yoho National Park
Takakkaw Falls i Yoho National ParkLake McArthur i Yoho National ParkDer findes masser af fantastiske vandreture i Yoho

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top