KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
19 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 32.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
JULI-KAMPAGNE: Book din rejse til Chile senest 31. juli 2024 og spar 10% på rejsen i 2025. Læs mere og se betingelser her.

Rejsen starter med dagsture til verdens smukkeste nationalparker i den chilenske del af Patagonien: Torres del Paine og Bernardo O’Higgins National Park. Herfra går turen til legesyge Kongepingviner i Tierra del Fuego.
Fra Patagonien flyver du til Puerto Montt, hvor du afhenter en bil og tager på 8 dages kørselv tur til Puerto Varas og rundt på den magiske ø Chiloé.
Bilen afleveres igen i Puerto Montt, og du fortsætter din rejse med fly til Santiago de Chile, hvor du bliver afhentet og kørt til Valparaíso. Nyd den farverige kystby og den hyggelige stemning et par dage på egen hånd.
Fra Valparaíso går turen til Santiago de Chile, hvor du kan besøge de lokale markeder eller tage på dagstur til Chiles vinområder, inden du flyver tilbage til Danmark.

Få information og fakta om Chile her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Chile her

Bedste rejseperiode

De chilenske sommermåneder, december til februar, kan være temmelig varme i den centrale del af landet, og det er derfor bedst at besøge hovedstaden, Santiago de Chile, fra september - november og fra marts - maj.

De nordlige og nordvestlige områder er meget varme og fugtige i december - februar, men milde fra marts - november.

I den sydlige del af landet er den bedste sæson fra november - marts, hvor du vil opleve den varmere og tørre periode.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Puerto Natales, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være to til tre mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Puerto Natales
Velkommen til det chilenske Patagonien! Patagonien er en enorm region, der er karakteriseret ved meget varieret landskab, klima, kultur og økosystemer. Her er bjerge, fjorde, kanaler og øer, da Andesbjergkæden ender her. Du bliver afhentet i lufthavnen og kørt til dit hotel i byen. Resten af dagen er på egen hånd.
3. dag: På eventyr i Torres del Paine National Park
I dag er der afgang fra dit hotel kl. 8:30. Turen går til Cueva del Milodón, som ligger 24 kilometer nord for Puerto Natales. Området består af tre enorme huler og en imponerende klippeformation kaldet "Silla del Diablo", på dansk ”djævlens stol”. Turen fortsætter til Torres del Paine National Park, hvor du kan se den smukke Sofia lagune, Cordillera-bjergkæden og flere naturskønne søer. Hele denne dag er der fokus på naturoplevelser og du kan bl.a. glæde dig til at se det imponerende Paine vandfald, trekke i de smukke omgivelser og besøge udkigspunktet på Gray-halvøen (hvis vejret tillader det). Der er mulighed for at købe frokost på en restaurant i området. Sidst på dagen kommer du tilbage til Puerto Natales, hvor du skal overnatte og kan tænke tilbage på dagens uforglemmelige oplevelser i Torres del Paine National Park. (M)
4. dag: Balmaceda og Serrano sejltur
Denne dag stiger du ombord på et skib, som sejler dig ind i Última Esperanza Fjord mod Bernardo O’Higgins National Park. Her skal du opleve de imponerende gletsjere Balmaceda og Serrano. Undervejs hører du om Puerto Natales historie og ser Condores-vandfaldet. Du sejler til Balmaceda gletsjerudmundingen, som er et imponerende syn. Herfra fortsætter turen til Puerto Toro, hvor du går i land og kommer med på en vandretur gennem Coihües-skoven og næsten helt hen til Serrano-gletsjeren. Efter en fantastisk dag i nogle af Chiles smukkeste fjorde, går turen tilbage til Puerto Natales og dit hotel. (M)
5. dag: Med bus fra Puerto Natales til Punta Arenas
Denne dag skal du gå hen til busstationen og tage bussen til Punta Arenas. Turen tager ca. tre timer og undervejs kan du nyde det fantastiske landskab. Efter ankomst kan du tage en taxa til dit hotel. Du har du resten af dagen til fri disposition. (M)
6. dag: Tierra del Fuego og Kongepingviner
Du bliver afhentet om morgenen og tager med din guide videre med færge til Tierra del Fuego. I Porvenir har du tid til at besøge byens museet og her er der mulighed for at købe frokost. Bagefter går turen videre for at se kongepingviner, en køretur på ca. 120 km. som tager ca. 2 timer med stop undervejs ved historisk og geologisk interessante steder. Du ankommer ved Pingüineras om eftermiddagen og har omkring halvanden time til at observere Kongepingvinerne. Der er omkring 20-90 individer i gruppen, afhængig af årstiden. Pingvinerne er af natur meget nysgerrige, så det er ikke ualmindeligt at de kommer tæt på dig, hvis du er rolig og ikke skræmmer dem. Sidst på eftermiddagen går turen tilbage til Punta Arenas, hvor du ankommer til dit hotel om aftenen. (M)
7. dag: Fly til Puerto Montt og kørselv til Puerto Varas
Eventyret i Patagonien er ved at nå sin afslutning og du skal i dag til Punta Arena lufthavn, hvorfra du skal flyve til Puerto Montt. Her afhenter du din lejebil og kører til Puerto Varas, ca. 20 minutters kørsel fra lufthavnen. I Puerto Varas tjekker du ind på dit hotel og har resten af dagen på egen hånd. (M)
8-9. dag: Kørselv i og omkring Puerto Varas
Puerto Varas er en by i det sydlige Chiles Los Lagos region. Den ligger ved sydvestlige kyst af den enorme Llanquihue sø og byder på imponerende udsigter til vulkanerne Osorno og Calbuco, som har sne på toppen og stadig er aktive. Puerto Varas er en charmerende by med træhuse, små butikker, gode restauranter og hyggelige pladser. Du har to dage på egen hånd og kan med din lejebil frit udforske det smukke landskab omkring byen. Vi anbefaler at du kører til Vicente Perez Rosales National Park som huser det smukke vandfald Petrohue Falls og byder på fantastiske rideture. En anden anbefaling er at tage på trekkingtur i den fantastiske natur omkring Osorno vulkanen. (M)
10. dag: Kørselv på magiske Chiloé
Efter morgenmaden er det tid til at opleve den mystiske og magiske ø, Chiloé. Chiloé som er hovedøen i øgruppen af samme navn. Udover landskabet er øen kendt for sine smukke trækirker, som er bygget af jesuitiske missionærer i det 17. og 18. århundrede. Tilmed er Chiloé ikke blevet påvirket af den spanske kolonisering, og derfor findes der en helt anden stemning end andre steder i Chile. På den vestlige kyst kan du se Magellanpingviner og Humboldtpingviner, som kommer hertil for at yngle i sommersæsonen fra november til marts. Når du skal hertil fra Puerto Varas skal du køre til Puerto Montt og tage vejen til Pargua. Efter ca. 60 kilometer ankommer du til færgelejet, hvorfra du skal sejle ca. 35 minutter. Færgen ankommer til havnen Chacao på den store ø Chiloé. Herfra kører du til byen Azul, hvor du overnatter på hotel. (M)
11. dag: Kørselv til Ancud på magiske Chiloé
Denne dag har du chancen for at besøge Ancud og det omkringliggende område. Ancuds regionale museum viser områdets historie med arkæologiske udstillinger. San Antonio Fort, som ligger i nærheden og blev bygget af Spanierne, har panoramaudsigt over havnen. Sydvest for byen kan du opleve det naturlige monument Islotes de Puñihuil, som består af tre små øer og er hjem for en pingvinkoloni. Du sætter selv kursen tilbage til dit hotel i Azul, når det passer dig. (M)
12. dag: Kørselv til Castro på magiske Chiloé
I dag kører du til Castro, som er hovedstaden på Chiloe. Ved havet kan du se smukke, farverige pælehuse. På Plaza de Armas findes den gule kirke, San Francisco, som blev bygget i starten af det 20. Århundrede. Kirken har to klokketårne og et meget specielt interiør af træ. I nærheden af kirken finder du byens charmerende marked. Et andet must-do er et besøg på Museum of Modern Art Chiloé, hvor du kan se udstillinger fra øens kunstnere. Vest for byen ligger Chiloé National Park, hvor der bor en koloni af søløver. (M)
13. dag: Kørselv på magiske Chiloé
Denne dag kan du bruge på at udforske Castro nærmere eller køre ud på tur på øen. (M)
14. dag: Chiloé til Valparaíso
Nu er din kørselv rejse rundt på den magiske og mystike ø Chiloé slut, og du skal nu tilbage til Puerto Montt lufthavn, hvor du afleverer din lejebil og tager flyet til Santiago. Her bliver du hentet kørt til kystbyen, Valparaíso, en køretur på ca. 40 minutter. (M)
15. dag: På opdagelse i Valparaíso
Gå på opdagelse i byen på egen hånd. Valparaíso blev grundlagt i 1536 og er er i dag på UNESCOs verdensarvsliste. Overalt kan du se farverige huse og fantastiske udsigter over Stillehavet. La Sebastiana, som engang var den chilenske poet Pablo Nerudas ekstravagante hjem, fungerer nu som et museum og har en utrolig udsigt over Stillehavet. I det 19. Århundrede var der et stort indtog af europæiske immigranter i byen, hvilket har sat sit præg på byens arkitektur og kulturelle institutioner. Størstedelen af disse bygninger kan ses i området omkring Plaza Sotomayor i byens centrum. (M)
16. dag: Med bus fra Valparaíso til Santiago de Chile
I dag tager du bussen til Santiago fra den lokale busstation. Når du ankommer til Santiago kan du tage metroen hen til dit hotel. Resten af dagen kan du bruge som du har lyst til. (M)
17. dag: På eventyr i Santiago de Chile
Denne dag skal du opleve Santiago. Der er mange steder at besøge og opleve det lokale liv - Central Market, graffiti væggene i Bellavista, San Cristobal og Santa Lucía Hill, La Monda Presidential House og meget mere. (M)
18. dag: Afrejse fra Santiago de Chile
Det er tid til at sige farvel til Chile og påbegynde hjemrejsen. Du kan også vælge at forlænge rejsen med en tur til f.eks. Argentina eller Bolivia. Tag en snak med din rejsekonsulent for at høre nærmere om mulighederne. (M)
19. dag: Hjemkomst til Danmark
Du ankommer til Danmark efter fantastiske oplevelser i Chile.

Overnatninger

3 overnatninger i Puerto Natales på Vendaval Hotel i eget dobbeltværelse
2 overnatninger i Punta Arenas på Innata Patagonia Hostal i eget dobbeltværelse
3 overnatninger i Puerto Varas på Casa Kalfu Hotel i eget dobbeltværelse
2 overnatninger i Ancud på Unicornio Azul Hostal i eget dobbeltværelse
2 overnatninger i Castro på Castro Hotel i eget dobbeltværelse
2 overnatninger i Valparaiso på Casa Blu Hotel i eget dobbeltværelse
2 overnatninger i Santiago på Rio Amazonas Hostal i eget dobbeltværelse

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels til boutique- og luksushoteller.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Rejsen laves som en privat tur. Dog vil der være andre rejsende på dagsturene til Torres del Paine, sejlturen til Balmaceda og Serrano samt Tierra del Fuego og Kongepingviner.

November - marts

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelampe
 • Evt. lagenpose
 • Fleecetrøje
 • Varm hue, halstørklæde og vanter
 • Vind- og vandtæt jakke. Medbring evt. regnslag
 • Badetøj og håndklæde
 • Vandflaske
 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kreditkort

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Puerto Natales // Punta Arenas - Puerto Montt / Puerto Montt - Santiago de Chile / Santiago de Chile - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Transfer ifølge program
 • Dagstur til Torres del Paine med engelsktalende guide
 • Sejltur til Balmaceda og Serrano med engelsktalende guide
 • Dagstur til Tierra del Fuego og Kongepingviner med engelsktalende guide
 • 8-dages billeje fra Puerto Montt inkl. kasko- og ansvarsforsikring - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Færgebilletter til og fra Chiloé

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top