KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
På Costa Ricas centrale Stillehavskyst ligger Manuel Antonio Nationalpark. Både parken og området omkring er helt klart et besøg værd.

Smukke strande
Har du været rundt og opleve Costa Ricas frodige natur? Tænker du, at du nu må have set det hele? Så tøv en kende. Du mangler at opleve Manuel Antonio nationalpark og de 2 billedskønne strande inde i nationalparken, hvor stranden Playa Manuel Antonio er den flotteste, og den strand med det roligste vand. Junglen går helt ned til stranden, og samtidig er denne strand lidt afskærmet i forhold til de høje bølger, der rammer de andre strande, som vender direkte ud til Stillehavet. Stranden Playa Espadilla ligger udenfor nationalparken, og kan besøges uden at du skal betale 16USD.
Nationalparken kan besøges alle ugens dage på nær mandag, hvor alle landets nationalparker altid holder lukket. Det er vigtigt at vide, at det koster 16USD at komme ind i nationalparken pr. person, og at myndighederne max lukker 1000 mennesker ind om dagen. Derfor anbefaler vi, at du møder op ca. ved 8-tiden om morgenen ved indgangen for at være næsten sikker på at komme ind.

Livet i regnskoven
Den lille nationalpark er ikke større end 7 km², men rummer alligevel et bredt udvalg af flora og fauna. Når du bevæger dig i rundt i parken, skal du sørge for at passe på dine snacks, så aberne ikke snupper dem. Især den centralamerikanske dødningehovedabe tør godt komme tæt på.

For at passe på nationalparken har den ikke åbent om mandagen, og man skal købe billetter ved indgangen til nationalparken. Det er ikke muligt at reservere billetter online, og der er mange, som gerne vil opleve parken.

Areal: 6,83 km²

Klima: Tropisk, med regnsæson fra august til oktober

Highlights: Smukke strande, Livet i regnskoven
Manuel Antonio Nationalpark
Til top