Skyerne lægger sig som en dyne over skoven og omfavner de grønne trætoppe. Enkelte steder trænger de gennem træernes blade, så den kølige tåge sniger sig ned i skoven. I ny og næ tillader den tætte skov solens stråler adgang, så der dannes små midlertidige lysindfald.

Hængebroer, Sky Walk og zip line
Skoven danner ikke kun rammerne for naturnydelse, men her er også rig mulighed for at få eventyrlysten stillet. Flere af skovens trækroner forbindes af hængebroer. På en Sky Walk er udsigten hel formidabel, hvad enten du kigger op eller ned. Hvis du breder armene ud, støder du på træernes blade og grene, som omringer broerne. Modsat almindelige træer er Monteverdes træers primære vandkilde ikke rødderne i jorden, men skyerne på himlen.

Det er også muligt at blive spændt fast og slippe kontrollen helt på en tur i zip line. Så skal du kun koncentrere dig om den smukke udsigt – og sommerfuglene i maven, naturligvis. Og det er ikke de eneste sommerfugle, du kan opleve.

Dyreliv
I skoven kan du støde på farverige sommerfugle, så store som dine hænder. Blå, pink, grønne, gule - you name it. De smukke sommerfugle er blot én af mange dyrearter, som Monteverde er hjem for. Der er også over 400 fuglearter at observere, så hold øjnene åbne.

I området findes også en sommerfuglehave og en frødam, hvis du vil se endnu nærmere på de smukke skabninger.

Indbyggere: (Puntarenas province) 410.929

Areal (Puntarenas): 11.266 km²

Klima: Tåget og køligt med høj luftfugtighed

Highlights: Hængebroer, Sky Walk og zip line, dyreliv
Monteverde, Costa Rica
Til top