5 dage
Ekskl. fly
Fra 3.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Med udgangspunkt fra Jamu Lodge kommer du til at opleve amazonregnskovens imponerende flora og fauna og stifte bekendskab med sionaindianerne og deres kultur. Du har bl.a. mulighed for at opleve vilde orkideer, tukaner, papegøjer, anakondaslanger, kaimaner, et stort udvalg af insekter og med lidt held; den lyserøde delfin. Nogle dyre- og plantearter kan ikke findes andre steder i verden og det gør besøget ved Jamu Lodge endnu mere interessant.

Info om Jamu Lodge
I den nordøstlige provins Sucumbios er Jamu Lodge beliggende i den primære jungle i Cuyabenoreservatet. Lodgen er omgivet af 40 meter høje træer og blot 15 minutter derfra ligger den betagende lagune Grande. Den letteste måde at komme til Jamu Lodge er med fly eller minivan fra Quito til Lago Agrio og derfra med bus og motoriseret kano ad Cuyabenofloden til lodgen.

Lodgen har ni rustikke hytter med stråtage, der er håndlavet af Sionaindianerne fra området. Alle hytter har myggenet over sengen og eget badeværelse.
Der er et fællesområde med restaurant, bar og hængekøjer til at slappe af i. Lodgen er 100 % miljøvenlig og der er stor fokus på at beskytte det skrøbelige økosystem i regnskoven. Der bruges solfangere til at producere den nødvendige strøm, men hytterne er alle uden strøm og oplyses om aftenen af stearinlys. Dette gør det til en helt unik oplevelse at besøge stedet.

Info om Amazonjunglen i Ecuador
I Ecuador kan du besøge amazonjunglen flere steder. Her er en lille beskrivelse af de forskellige områder:
 • Tena området: Er kendt som porten til junglen. Området ligger i 400-600 højdemeter. Tena er et godt udgangspunkt for dig der har begrænset tid til rådighed, men gerne vil have en smagsprøve på den imponerende amazonjungle. Den smukke regnskov tilbyder et interessant plante- og insektliv og ikke mindst en spændende indfødt kultur. Der vil ikke være så stor chance for at se de store dyr her, som hvis du tager dybere ind i junglen. Tena kan nås med offentlig eller privat transport på fire-seks timer, og det er en smuk tur dertil. Området er også populært for raftingture.
 • Cuyabeno området: Området er et vildtreservat på over 600.000 hektar beliggende i det nordøstlige Ecuador i Sucumbios provinsen. Området har overlevet den sidste istid og dette gør området helt specielt, da der kan findes mange plantearter, der ikke eksisterer andre steder i verden. Det er også et område der er populært for sine mange fuglearter. Du har også mulighed for at møde ferskvandsdelfiner, caimaner, søkøer og enorme havkatte.
 • Coca området: Coca er en lille olieby beliggende i Orellana provinsen ved Napo floden. Der er et rigt fugleliv i området heriblandt flere papegøjearter og der er også god mulighed for at opleve større dyr. Der bor stadig stammefolk, som taler lokalsproget quechua og holder deres tusindårige traditioner i live.
 • Pastaza området: I det østligste Ecuador helt op til grænsen til Peru ligger Pastazaområdet. Det er den sværeste del at komme ud til, men til gengæld er det også det område færrest rejsende besøger og det gør måske oplevelsen endnu mere unik og chancen for at opleve spændende dyr endnu større. Der ligger kun to lodges i området og begge er drevet i samarbejde med de stammer der bor derude.
Jysk Rejsebureau kan tilbyde ture til alle fire områder i regnskoven. Turenes længde og lodgenes standard planlægges efter dit ønske og budget. Forhør dig hos din rejsekonsulent om dine muligheder.

Få information og fakta om Ecuador her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Ecuador her

Bedste rejseperiode

Amazonjunglen kan besøges hele året rundt. De tørreste måneder er august og december-marts, men når det er sagt, så regner det året rundt i Amazonas regnskoven.

Dagsprogram

Fold program ud
1. Dag: Lago Agrio - Cuyabenoreservatet - Jamu Lodge
I Lago Agrio vil du blive hentet og kørt til indgangen af Cuyabeno Reservatet (ca. 2 timer). Her skal du registreres og betale éntre for at komme ind i reservatet. Guiden vil fortælle lidt om området og der bliver tid til at spise den medbragte frokost. Herfra sejles der med motoriseret kano op af floden til Jamu Lodge (ca. to timer), hvor du ankommer om eftermiddagen. Efter den lange transport får du mulighed for at slappe af i din bungalow. Inden aftensmaden kan du svømme en tur i lagunen og se solnedgang over Laguna Grande. Aftensmaden nydes i Lodgens restaurant. (F,A)
2. Dag: Jamu Lodge - Trekking i junglen og piratfisk fiskeri og aftentur på floden
Efter morgenmaden tager vi gummistøvler og regnponcho på og begiver os ind i den primære jungle på en tre-fire timers vandretur. Guiden vil fortælle om regnskovens komplekse økosystem og om planternes medicinske funktion. Hvis du er heldig kan du også opleve eksotiske fugle og aber i trætoppene. Vi spiser frokost og holder siesta på lodgen og om eftermiddagen skal vi på fisketur. Det er en bestemt fisk der fiskes efter piratfisken! Med lidt held kan vi opleve de lyserøde floddelfiner eller se anakondaslanger der solbader i træerne. Du kan vælge at tage en forfriskende dukkert i lagunen inden det er tid til at nyde endnu en solnedgang og vende tilbage til lodgen, hvor aftensmaden venter. Efter aftensmaden tager vi med kano ud på floden og leder efter kaimaner. (M,F,A)
3. Dag: Jamu Lodge - Besøg i en Siona landsby og aftentur ind i junglen
Efter morgenmaden tager vi af sted mod en Siona landsby. Siona indianerne er områdets største oprindelige befolkning og de bor langs Cuyabenofloden. Her får du et unikt indblik i hvordan de holder deres tusindårige kultur og traditioner i live. Du vil bl.a. se hvordan de laver lokalretten ”Casabe” og besøge den lokale Shaman (åndemaner), som vil fortælle mere om livet i junglen. Vi spiser frokost i landsbyen inden vi tager tilbage til lodgen. På turen til og fra landsbyen (ca. 1 time hver vej) kan du nyde den smukke natur langs floden og hvis du er heldig spotte eksotiske fugle, aber, slanger, lyserøde delfiner, skildpadder og mange andre spændende dyr. Inden aftensmaden, når mørket er faldet på, tager vi lommelygter med på en vandretur ind i junglen for at finde interessante insekter som bl.a. gekkoer, edderkopper og skorpioner. Regnskoven bliver meget mere levende, når mørket sænker sig og lydene fra dyr og insekter er overvældene. Der spises aftensmad på lodgen efter turen. (M,F,A)
4. Dag: Jamu Lodge - fugleekskursion ved Canangüeno lagunen og vandretur i junglen
Efter morgenmaden tager vi på fugleudflugt ved Canangüeno lagunen. Vi padler i små trækanoer, kaldet Quilla, i lagunen. På denne langsommere måde at bevæge sig rundt får du mere tid til at opleve den spændende flora og fauna i området. Turen varer 4-5 timer, så vi har en medbragt frokost med, som nydes undervejs. Om eftermiddagen har vi endnu en interessant vandretur ind i junglen, hvor guiden vil forklare om de dyr og planter vi møder undervejs. Aftensmaden nydes på lodgen og herefter aftenen er til fri disposition. (M,F,A)
5. Dag: Jamu Lodge - Cuyabenoreservatet - Lago Agrio
Tidligt om morgenen inden morgenmaden har du mulighed for at tage med på en lille fugletur. Fuglene er meget aktive i de tidlige morgentimer og der kan opleves mange forskellige arter. Tilbage på lodgen spises der morgenmad inden det er tid til at påbegynde turen tilbage mod Lago Agrio. Du vil blive sejlet med motoriseret kano til indgangen af Cuyabenoreservatet (ca. 2 timer). Her spises der en medbragt frokost inden bussen tager dig videre til Lago Agrio. (M)

Overnatninger

4 overnatninger på Jamu Lodge, som er kategoriseret som en budget lodge

Jamu Lodge har ni rustikke hytter med myggenet og eget toilet/bad. Der er ingen elektricitet på lodgen.

Bemærkninger

Turen kan også laves som en tre eller fire dages tur.

Du kan gratis låne regnponcho og gummistøvler på lodgen til vandreturene i junglen.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter på udvalgte ugedage. Kontakt en rejsekonsulent for flere detaljer.

Gruppestørrelse

Minimum fire personer.

Hele året

Pakkeliste

 • Rejseforsikringspolice på engelsk
 • Mindre vandrerygsæk
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Myggespray
 • Kikkert

Prisen er inklusiv

 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Aktiviteter ifølge programmet
 • Engelsktalende guide på hele opholdet

Prisen er eksklusiv

 • Oversøisk flybilletter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Flybillet Quito til Lago Agrio t/r
 • Entré til Siona landsbyen (ca. 4 USD) og evt. besøg ved shamanen (ca. 2 USD)
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Dette er blot et udvalg af priser for denne tur. Ring ind og hør om flere priser.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top