1-8 uger
Ekskl. fly
Fra 3.300,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
De fleste lande i Syd- og Mellemamerika er spansktalende og mange bliver på deres første rejse dertil meget overraskede over, hvor få mennesker der faktisk kan tale engelsk.

At møde lokalbefolkningen på deres eget hovedsprog, skaber øjeblikkelig stor respekt og åbner mange døre. Dit spanske behøver langt fra at være perfekt, men bare dét at du prøver giver stor anerkendelse.

Det er billigere at tage et spanskkursus i Ecuador end herhjemme og så er det selvfølgelig også meget sjovere, da du kan få brugt de nye spanske gloser i praksis. Du kommer også til at møde en masse spændende mennesker fra hele verden på sprogskolerne.

I Ecuador tales et tydeligt spansk uden accent og det er derfor lettere at lære sproget her end i andre latinamerikanske lande.

Jysk Rejsebureau kan tilbyde spanskkurser i hovedstaden Quito. Vores samarbejdspartner i Ecuador har mange års erfaring med spanskundervisning til udlændinge og er en meget anerkendt spanskskole i Ecuador.

Det er muligt at kombinere et spanskkursus med frivilligt arbejde. Læs mere om frivilligt arbejde her.

Få information og fakta om Colombia her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Colombia her

Bedste rejseperiode

Den tørre sæson er fra juni til slutningen af september, men i denne periode kan der forekomme mere vind. Der er mindre vind i perioden november til marts, men til gengæld også mere regn.

Information om spanskundervisning

Fold program ud
Undervisningen foregår i grupper af maksimum seks elever til én lærer for at tilsikre at der er tid og plads til fokus på den enkelte elev. Du vil modtage undervisningsmateriale fra skolen, som både har fokus på læring i sproget samt colombiansk kultur og historie. Der bliver undervist i forskellige niveauer af spansk. Den første dag møder du lidt tidligere, for at lave en sprogtest, så lærerne kan se hvilke niveau du skal undervises på. Her har du også mulighed for at stille de spørgsmål du måtte have til forløbet. Du har 20 spansktimer om ugen, som foregår i hverdagene fra mandag til fredag. Der lægges vægt på grammatik, ordforråd, udtale og at læse og skrive på spansk. I løbet af ugen er der forskellige aktiviteter, som du gratis kan deltage i. Det kan være salsaundervisning, madlavningskurser, biografture, museumsbesøg eller et besøg på det lokale marked. På den måde lærer du dine medstuderende bedre at kende og kommer ind under huden på Quito og dens befolkning, og får selvfølgelig også øvet dine nye spanske gloser i praksis. Weekenderne er til fri disposition og der er mange aktiviteter at tage sig til både i og omkring Quito

Overnatninger

7 overnatninger i Quito hos lokal familie eller i et fælles hus for folk der enten lære spansk eller laver frivilligt arbejde.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Sprogkurserne i Ecuador starter normalt hver lørdag året rundt.

Gruppestørrelse

Vælg imellem gruppeundervisning eller individuel undervisning (1 til 1).

Hele året

Prisen er inklusiv

  • 20 timers spanskundervisning pr. uge
  • Studiemateriale
  • 7 overnatninger i homestay hos en ecuadoriansk familie i privat værelse (tre måltider mad om dagen i hverdagene) eller i frivilligt arbejde hus (mad ikke inkluderet)
  • Danselektioner (salsa)
  • Diplom for kurset

Prisen er eksklusiv

  • Flybilletter
  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Drikkevarer
  • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top