KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
5 dage
Ekskl. fly
Fra 4.320,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Vandet omkring Mantaray Island er et internationalt kendt tilflugtssted for manta rays. Hvad enten disse skabninger er tilstede eller ej, så er dykningen her udsøgt året rundt. Men fra maj til oktober tiltrækker de gode marineforhold i kanalen de store, elegante manta rays. Så hvis du kan, anbefales det at komme i denne periode, hvor daglige snorklingture giver dig mulighed for at opleve disse majestætiske kæmper.

Der er over 25 gode dykkersteder på revene omkring resortet. Her er super god sigtbarhed og ekstremt farverigt liv på de sunde rev. Husrevet ud for Mantaray Beach Resort er et perfekt eksempel herpå og det er her, du sammen med din instruktør vil tage dine første prøvedyk.

Få information og fakta om Fiji her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Fiji her

Bedste rejseperiode

Kurset starter alle dage året rundt på forespørgsel. Manta rays i farvandet fra maj-oktober.

Dagsprogram

Fold program ud
1-5. dag: Dykkerkursus på Mantaray Island Resort Dykkerkurset foregår i et sikkert og afslappet miljø på en helt speciel ø i Stillehavet. SSI Open Water Diver kurset er et internationalt anerkendt kursus. Når du har fuldført kurset må du dykke ned til 18 meter sammen med en buddy. Kurset består af fire moduler. Teorien er et selvstudie med bog underbygget af video-klip. Instruktøren vil desuden gennemgå det hele med dig for at sikre, at du har forstået det hele grundigt. Kurset foregår på engelsk. Den praktiske del består af lektioner i pool efterfulgt af fire open water dyk i havet. De første to på 12 meter, de sidste to på maksimum 18 meter. Endelig er der en eksamen med multiple choice, der samler op på alt det, du har lært. Jysk Rejsebureau kan også arrangere dykkerkurser på andre øer eller på hovedøen samt dyk til allerede certificerede dykkere. Ring hør nærmere.

Overnatninger

4 overnatninger på fællesværelse på Mantaray Island Resort

Bemærkninger

For at kunne deltage på et dykkerkursus skal du udfylde en sundhedsattest inden kurset kan begynde. Det er vigtigt, at du læser denne godt igennem, og skulle der være punkter, hvor du svarer positivt (Astma, graviditet, hjertesygdomme og lignende) er det vigtigt, at du henvender dig til egen læge for forhåndsgodkendelse inden afrejse.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Maksimum 4 dykkere pr. instruktør.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Evt. snorkeludstyr
 • Evt. guidebog
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Teori
 • Instruktør
 • Dykkerudstyr
 • Alle SSI kursus-materialer
 • 4 overnatninger i fællesværelse på Mantaray Island resort

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Transfer ud til øen og tilbage igen fra Nadi
 • Mad og drikkevarer

Prisbemærkning

Dette er blot et udvalg af priser for denne tur. Ring ind og hør om flere priser.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top