5 dage
Ekskl. fly
Fra 4.315,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Stillehavet er en indlysende dykkerfavorit med sin fremragende sigtbarhed, rev som er lette at komme til og en variation, som gør det interessant at dykke uanset dykkerniveau.

Pacific Harbour er især kendt for sine hajdyk, som dog er forbeholdt for mere erfarne dykkere, men selv på et Open Water Course er der mulighed for at spotte et af disse fantastiske væsener. Men der er intet at være bange for - de er kun interesseret i fisk og ikke dig!

Pacific Habour ligger på den smukke, landskabelige Queen’s Highway, som følger sydkysten på Fijis hovedø, Viti Levu. Med Nadi to timer vestpå og Suva 45 minutter mod øst er Pacific Harbour nem at komme til, men ligger alligevel godt gemt for de horder af charterturister, som nemt kan ødelægge en fredfyldt rejsedestination.

De lokale her er meget venlige og imødekommende, vandet er klart og varmt og stemningen er helt klart hensat til stille og rolig ”Fiji time”.

Få information og fakta om Fiji her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Fiji her

Bedste rejseperiode

Den bedste tid at besøge Fiji på, er den såkaldte Fijian Winter, der strækker sig fra maj til oktober. Denne tid på året kendetegnes ved en lavere regnmængde, mildere temperaturer og mindre risiko for cykloner.

Dagsprogram

Fold program ud
1-5. dag: Dykkerkursus ved Pacific Harbour
PADI Open Water Diver kurset er et af de mest populære dykkercertifikater og anerkendes over hele verden. Efter at have gennemført dette 3-4 dags kursus må du dykke ned til 18 meter sammen med en buddy. Den teoretiske del er et selvstudie med en lærebog kombineret med videoklip for hvert kapitel. Dykkerinstruktøren gennemgår al teorien med dig for at være sikker på, at alt er forstået. Den praktiske del består af lektioner i pool efterfulgt af fire open water dyk i havet. De første to på 12 meter og de sidste to på maksimum 18 meter. Til sidst er der en eksamen (multiple-choice), som dækker alt, hvad du har lært. Husk på at kurset er baseret på ’performance’ og ikke ’tid’ – dvs. at du først avancerer til open water dykkene, når du har forstået og bestået teoridelen og har udført de første prøvedyk i confined water korrekt og ubesværet.

Overnatninger

4 overnatninger på Club Oceanus i fællesværelse

Bemærkninger

For at kunne deltage på et dykkerkursus skal du udfylde en sundhedsattest inden kurset kan begynde. Det er vigtigt, at du læser denne godt igennem, og skulle der være punkter, hvor du svarer positivt (Astma, graviditet, hjertesygdomme og lignende) er det vigtigt, at du henvender dig til egen læge for forhåndsgodkendelse inden afrejse.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Ingen begrænsning, maks. 4 dykkere per instruktør.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Evt. snorkeludstyr
 • Evt. guidebog
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Alle materialer til PADI kurset
 • Dykkerudstyr
 • Dykkerinstruktør
 • Bådtransport
 • Snacks og drikkevarer på båden
 • 4 overnatninger

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet
 • Rejse - og afbestillingsforsikring
 • Alle måltider
 • Drikkervarer

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top