4 dage
Ekskl. fly
Fra 9.355,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Fiji er et ørige og opleves derfor i virkeligheden bedst på et cruise.

Cruiset her er perfekt til en bryllupsrejse, eller hvis du vil slutte rundrejse i f.eks. New Zealand af med et par dages afslapning og forkælelse.

Du sejler primært omkring Yasawa og Mamanuca øerne - blandt sidstnævnte finder du bl.a. Modriki-øen, som er kendt fra filmen “Cast Away”. Mange af øerne er omgivet af flotte koralrev, der rummer et rigt dyreliv, så cruiset er fantastisk for dig, der er dykker eller snorkler. Der er god tid til at komme i vandet flere gange om dagen, og det er et ekstra plus, at du ser flere forskellige rev undervejs på cruiset. Cruiset er dog også for dig, som ikke nødvendigvis er den store vandhund. Der er besøg i små hyggelige landsbyer med velkomst i traditionel fiji-stil og muligheder for slentreture på kridhvide strande og svømmeture i det klareste vand.

Standarden ombord på skibet er højt - det er et af de bedste skibe, vi kan tilbyde på Fiji - og alt er inkluderet.

Cruiset er de første fire dage af et syv dages cruise. Vil du med på turen alle syv dage, er det naturligvis også muligt. Kontakt os for priser.

Få information og fakta om Fiji her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Fiji her

Bedste rejseperiode

Den bedste tid at besøge Fiji på, er den såkaldte Fijian Winter, der strækker sig fra maj til oktober. Denne tid på året kendetegnes ved en lavere regnmængde, mildere temperaturer og mindre risiko for cykloner.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag (fredag): Afgang på cruiset - “Cast Away” Island
Bula og velkommen ombord på skibet. Der er afgang fra Denarau sidst på eftermiddagen og kursen sættes mod Mamanuca øerne. Første stop er den afsidesliggende Modriki-ø, som du sikker genkender fra filmen Cast Away med Tom Hanks i hovedrollen. På vej til øen er der briefing om de næste dages sejlads og der bliver god mulighed til at møde dine medrejsende. Efterhånden som lyset forsvinder, og solnedgangen trænger sig på, serveres cocktails og canapeer på dækket og alle samles og sender solen godt afsted på sin tur om på den anden side af jorden. Middagen serveres i spisesalonen og mon ikke besætningen byder på lidt underholdnin? Ellers er aftenen fri til snak med dine medrejsende og en slentretur på dækket med udsigt til den enorme stjernehimmel, der lyser tropenatten op.
2. dag (lørdag): Snorkeltur med revhajer og besøg i landsby
Du vågner til duften af friskbrygget kaffe og morgenmad, som er ved at blive rettet an. Hvis du vil, kan du sagtens nå en snorkel- eller svømmetur inden morgenmaden. Herefter er der afgang til Yasawa-øerne. Formiddagens 2. snorkelmulighed byder på en ganske særlig oplevelse - det er muligt at komme til at snorkel med rev-hajer! Tilbage ombord på skibet serveres en lækker frokost inden der er mulighed for et besøg i den lille landsby, Soso. Her bliver du budt velkommen på helt traditionel vis med en kava-cermoni og en rundvisning i landsbyen. Måske er du heldig, at en af landsbyen ældre fortæller et par af de lokale myter. Tilbage på skibet venter endnu en dejlig middag og mulighed for underholdning.
3. dag (søndag): Tid til afslapning og snorkelture
Hviledagen holdes i hævd på Fiji, og det respekteres naturligvis ombord på skibet. Start dagen ud med en svømme- eller snorkeltur - eller benyt chance for at sove længe. Om formiddagen er det muligt at deltage i gudstjeneste, som er en ganske speciel oplevelse. Hvis du har lyst, kan du selv hjælpe med til at forberede frokosten, som byder på den klassiske fijiansk fiskeret; kokoda. Om eftermiddagen kastes der ankder ved Naukacuva og Narara øerne. Øerne er tæt bevoksede med skov, som går næsten helt ned til de kridhvide sandstrande og fuldender billedet af en ægte tropeø. Eftermiddagen bruges i vandet; du kan snorkel, svømme, dykke (mod tillæg) - eller bare nyde solen og synet fra skibets dæk. Igen i aften er der underholdning efter middagen, men du kan som altid fortrække op på dækket og blot nyde stjernehimmelen.
4. dag (mandag): På fisketur med besætningen og besøg ved Sacred Islands
Tag med besætningen på fisketur fra morgenstunden. Der er også tid til dagens morgensnorkeltur eller måske en tur i kajak inden der sættes kurs mod de ubeboede Sacred Islands. Efter frokost ombord på skibet, er det tid til at sige farvel til besætningen og de af dine medrejsende som fortsætter cruise. Du bliver hentet af en hurtigtgående båd, som sejler dig tilbage til Denarau.

Overnatninger

3 overnatninger ombord på skibet i dobbeltkahyt

Bemærkninger

Programmet, som er beskrevet her, er med forbehold. Skibet har en perfekt størrelse til at kunne ændre i programmet, hvis vejret pludselig skulle ændre sig. Blæser det lidt for meget i den bugt, der skulle have været kastet anker for natten, er det nemt at sejle om til en anden bugt. Man kommer dog næsten altid forbi de her nævnte øer - og vejret omkring Fiji-øerne er generelt ret stabilt.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Der er afgang på cruiset hver fredag.

Maj - oktober

Pakkeliste

  • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
  • Evt. snorkeludstyr
  • Evt. guidebog
  • Solcreme
  • Badetøj
  • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

  • 4 dages krydstogt i egen kahyt
  • Oplevelser og måltider ifølge program

Prisen er eksklusiv

  • Flybillet
  • Rejse- og afbestillingsforsikring

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top