Søg
Søg
Ecuador, Galapagos, sæler

Ecuador, Galapagos og Peru

Følg med os på en uforglemmelig rejse gennem Ecuador, Galapagos-øerne og Peru, som byder på unikke natur- og dyreoplevelser, kulturelle seværdigheder, surfing, vandring blandt vulkaner i Andesbjergene, snorkling med søløver, jungleoplevelser i Amazonas og imponerende inka-ruiner.


Rejsen starter i Quito, Ecuador. Quito området byder både på mange seværdigheder som blandt andet Ekvatorlinien, Sydamerikas største marked samt en af verdens højeste og mest aktive vulkaner. Området lidt udenfor Quito byder på fantastiske vandremuligheder, storslået natur og hyggelige indkvarteringsmuligheder.

Rejsen fortsætter ad Andesbjergenes hårnålesving til Amazonjunglens dybe regnskov, for til sidst at slutte på Galápagosøerne. Her venter mødet med de forhistoriske landskildpadder, de blåfodede suler, de dovne leguaner, de legesyge søløver og den skarpe kontrast mellem det barske vulkanlandskab, de hvide sandstrande og det krystalblå stillehav. Galapagos er et paradis for dyreelskere og byder på verdensklasse dykning og snorkling.

Derefter går turen til Peru - et spændende land som byder på storslået natur og en interessant historie. Her er masser af muligheder for vandring i én af verdens største bjergkæder, Andesbjergene. Tag på opdagelse i Amazonas, flyv over Nazca linjerne, dans salsa og selvfølgelig oplev Machu Picchu, også kaldet "The lost city of the Incas".

Rejsen starter i Lima ved Stillehavet, som er hovedstaden i Peru. Her kan du opleve utallige museer, flotte bygninger fra den gamle kolonitid, smage din første Pisco Sour og spise din første ceviche.

Vi tager turen ned langs kysten til Isla Ballestas også kaldet "Fattigmands Galapagos". Her kan du opleve pingviner, masser af fugle og massevis af søløver.

Rejsen fortsætter op i bjergene, og nærme sagt til Colca Canyon ved Arequipa. Herfra kan man rejse videre op til Cuzco. Byen ligger i 3400 meter over havet overflade. Cuzco var engang hovedstad for Inka riget, og er i dag kendt for sine mange arkæologiske seværdigheder. Det er også byen hvor mange trekking entusiaster starter deres tur til den berømte attraktion, Machu Picchu.

Derudover kan man med udgangspunkt i Cuzco, udforske Amazonasjunglen samt vandre i Vinicunca bjergene.

Jeg vil også gennemgå praktiske ting såsom sæson, budget, rejselængde og forskellige rejseformer i områderne.

Jeg glæder mig til at se Jer til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Søs Nielsen

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
18-04-2018
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Søs Ravn Nielsen

Afholdelsessted

(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning

Varighed

Ca. 1,5 time

Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.
Til top
Find os på: