Søg
Søg
Thailand

Thailand

Tag med en aften til Thailand og bliv inspireret og se billeder fra fantastiske ophold i dette skønne land.


Oplev Bangkoks hyggelige stemning med de mange forskellige markeder, rygende gadekøkkener, god shopping og flotte templer. Tag en guidet cykeltur eller bådtur rundt i Bangkok, og se sider af byen, som man ikke selv ville få set.

Tag med på trekking i junglen i den nordvestlige del af Thailand i Umphang National Park - her står oplevelserne bl.a. på rafting og flot natur. Vi tager også længere nordpå og oplever skønne Chang Mai og nogle af de mindre lokale landsbyer. Herefter går turen vest på til kanchanaburi, hvor vi oplever den historiske bro over floden Kwai.

Vi slutter af med en tur rundt på Thailands smukke øer. Her hersker afslapning, bounty strande, dejlig seafood, hængekøjer, sand mellem tæerne, flotte solnedgange og ikke mindst dykning i verdensklasse på blandt andet de smukke Similan-øer.

Glæder mig til at se jer til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Louise Hesselbjerg Andersen

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
04-06-2019
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Louise Hesselbjerg Andersen

Afholdelsessted

(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning

Varighed

Ca. 1½ time

Læs mere om

Thailand

Parkering

Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.
Foredraget er gratis. Husk tilmelding

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: