Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Kom og hør om mine spændende rejseoplevelser fra Vietnam, som byder på alt lige fra hektiske storbyer til idylliske byer, samt kæmpe flydende bådmarked, spændende lokale oplevelser og fantastisk smuk natur.

Vi skal på sejltur i det UNESCO-beskyttede Halong Bay, vandre i Sapa og på tur i det hektiske, men charmerende Hanoi. Vi kommer også forbi historiske Hué, samt Hoi An, der med de små hyggelige gader og kanaler er et spændende besøg.

Turen går også mod Saigon, hvor du finder de fascinerende til Cu Chi tunneller og det imponerende Mekong Delta.

Glæder mig til at se jer.

Med venlig hilsen
Louise Hesselbjerg

Foredragsholder

Rejsekonsulent Louise Hesselbjerg Andersen

Louise Hesselbjerg Andersen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning
Bemærkning
Dørene åbner 20 min. før foredraget starter.
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top