14 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 14.995,-
FRA 13.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Udover fly har vi inkluderet alle transfers, færgebilletter og hoteller med familievenlige værelser, så I blot kan læne jer tilbage og nyde familietiden og de skønne omgivelser.

Turen er sammensat, så I starter i Athen inden I hopper på færgen til skønne Serifos. Serifos er en autentisk ø med hyggelige tavernaer og uspolerede strande. Øen har en af Grækenlands smukkeste byer, Chora, og et dejligt havneområde ved byen Lavidi. Efter 4 nætter her sejler I videre til Sifnos, der blandt andet har gode restauranter på stranden, lækre sandstrande og fine keramikværksteder. I slutter rejsen af på øen Folegandros - her finder de færreste turister hen, og I kan nyde de mange vandremuligheder, de lokale tavernaer og den smukke arkitektur.

Få information og fakta om Grækenland her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Grækenland her

Bedste rejseperiode

Det sydlige Grækenland og øerne har subtropisk middelhavsklima, som lover varme og tørre somre med bagende sol. Vinden fra havet gør varmen behagelig i kystområderne, men hvis du ikke er til for høje temperaturer og foretrækker lidt færre mennesker, er de milde forårs- og efterårsmåneder at foretrække. Athen kan besøges året rundt, men kan bedst anbefales udenfor de varmeste sommermåneder.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt til Grækenland er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Athen
Velkommen til Athen, antikkens hovedstad. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel, hvor I kan finde jer til rette. Ankommer I tidligt, kan I nå en eftermiddagstur til Akropolis og måske nyde solnedgangen herfra. Overnatning på centraltbeliggende 3* hotel i Athen
2. dag: Færgeafgang mod Serifos
I sejler i dag mod den skønne ø Serifos. Serifos er en endnu ”uopdaget” græsk ø, hvor nogle af de bedste oplevelser fåes i det uspolerede landskab, på de smukke strande og ikke mindst, når I indsnuser den autentiske Kyklade ø-stemning. Serifos er en græsk feriedestination væk fra de mest gængse turistveje – helt perfekt for en afslappende ferie! Chora, øens hovedstad, er uden tvivl en af de smukkeste hovedstæder i Kykladerne. Byen er bygget som et amfiteater på en bakketop, og I kan besøge to kvarterer i byen; Pano (øvre) Chora og Kato (nedre) Chora. Disse to kvarterer er bundet fint sammen af en trappe. Her finder I et udvalg af barer, caféer og taverner gemt harmonisk i byens smalle gader. Overnatning på det hyggelige hotel Studios Amfitriti (M)
3. - 5.dag: Serifos på egen hånd
I bor tæt på den lille og hyggelige by Livadi, hvor også havnen ligger. Jeres værelse har balkon/terrasse med udsigt over havet, hvor I kan slappe af og nyde livet. Den fantastiske strand Psili Ammos ligger i nærheden, og på en 15 minutters gåtur kan I finde de smukke strande Agios Sostis og Lia. Vi kan anbefale, at I også besøger klostrene i Taxiarhes. Overnatning på det hyggelige hotel Studios Amfitriti (M)
6.dag: Færgeafgang mod Sifnos
Efter morgenmad er der afgang til Sifnos - en tæt på perfekt græsk ø, hvor der er fin balance mellem de smukke strande, et roligt natteliv, hvide kykladiske landsbyer og få turister. Øen er omkranset af strande med fint sand, heriblandt stranden Chrysopigi på det sydøstlige af øen. Her finder I også det storslåede, hvide Chrysopigi-kloster. Den lange og lavvandede strand, Vathi, gemmer sig i en beskyttet bugt sydvest på øen. Sifnos er kendt for sin traditionelle keramik, og man finder på øen mange små og fine keramikværksteder. Især er byerne Vathi og Kamares kendt for deres keramik, hvor sidstnævnte også er øens mest brugte havn, beliggende på den nordvestlige del af øen. Apollonía, hovedstaden på Sifnos (også kaldet Hóra), er ligeledes bygget i samme form som et amfiteater over tre bjerge midt på øen. De smalle gader og Hóras hvidvaskede huse former en smuk og traditionel kykladisk by. Overnatning i hyggelige lejligheder på Aegean Eye
7.-8. dag: Sifnos på egen hånd
Nyd dagene og det svære valg af dagens strand. Vi kan f,eks anbefale den rolige Seralia-strand, hvor der også er hyggelige tavernaer, eller hvis I vil dykke fra klipper i det blå hav, kan I følge stien bag Epta Martires-kirken. Overnatning i hyggelige lejligheder på Aegean Eye
9. dag: Færgeafgang mod Folegandros
Sidste stop på jeres tur er øen Folegandros. Folegandros fik navn efter Kong Minos’ søn. Øen er ikke et af de mest gængse steder at besøge, men når I først er ankommet, bliver I hurtigt forelskede i dens uberørte smukke strande, det klare blå havvand og dens uforfalskede, smukke arkitektur. Den største by, Hora, ligger på kanten af et højt bjerg, og her findes mange små pladser, som alle er omgivet af typiske og meget smukke kykladiske kirkefacader og gammeldags caféer med udsigt over det Ægæiske Hav. Om aftenen bliver caféernes borde løbende fyldte, og man føler sig hurtigt meget velkommen blandt de lokale i byen. Honningraki flyder, musikken spiller, alle caféens gæster synger med, og kan nemt skabe nye venskaber. Dagen efter møder man de samme mennesker igen på strandene, Det bjergrige terræn med skrånende marker med udsigt mod havet, det grønne landskab med små kirker og gamle ruiner, og de utallige strande, der bare venter på at blive udforsket – nogle af dem kan kun nås efter en anstrengende gåtur – gør Folegandros til en yndet destination for vandrere. Øen er knap 12 km lang og 4 km bred, og både den lille havn i Karavostasis på østkysten og landsbyen Ano Meria er nemme at gå til fra Hora. Overnatning i hyggelige Vardia Bay Studios (M)
10.- 12. dag: Folegandros på egen hånd
Indsnus den græske stemning, få smagt de retter, I stadig har til gode, og få lagret synet af det blå hav på nethinden. I bor på Vardia Bay Studios, der ligger i badebyen Karavostasis, som er lige ved havnen på Folegandros. Vardia Bay Studios ligger knap 3 km fra hovedstaden Chora og kun 20 meter fra stranden ved Vardia. Hotellet er bygget i den traditionelle stil, kendetegnet over hele øen, og da det er beliggende på toppen af den lille ø, finder man her en fin udsigt over byen og havet. Overnatning i hyggelige Vardia Bay Studios (M)
13. dag: Færgeafgang mod Athen
Jeres ø-hop-eventyr lakker mod enden, og I vender i dag tilbage til Athen, hvor I kan nyde et dejligt måltid og fordøje de sidste ugers dejlige oplevelser. Overnatning på centraltbeliggende 3* hotel i Athen (M)
14. dag: Hjemrejse
I bliver hentet og kørt i lufthavnen og skal hjem igen efter et par dejlige ferieuger

Overnatninger

2 overnatninger i Athen på Acropolis Stay hotel eller lignende
4 overnatninger på Serifos på Studios Amfitriti eller lignende
3 overnatninger på Sifnos på Aegean Eye eller lignende
4 overnatninger på Folegandros på Vardia Bay Studios eller lignende

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budgethoteller til boutique- og luksushoteller på turen.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

april - oktober

Pakkeliste

 • Evt. guidebog
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Athen t/r (inkl. bagage)
 • 13 overnatninger ifølge program
 • Transfers og udflugter ifølge program
 • Alle færgebilletter
 • Tryghedsgaranti
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Hotelskat, der afregnes lokalt og ca. udgør 3 EUR/nat

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top