14 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 13.995,-
FRA 11.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Udover fly har vi inkluderet alle transfers, færgebilletter og hoteller med familievenlige værelser, så I blot kan læne jer tilbage og nyde familietiden og de skønne omgivelser.

Turen er sammensat, så I starter i Athen, inden I hopper på færgen til skønne Sifnos. Sifnos er tæt på at være en perfekt græsk ø, hvor der er en fin balance mellem de smukke strande, et roligt natteliv, hvide kykladiske landsbyer og få turister. Efter tre nætter her sejler I videre til Paros, som er øen der kan det hele. Her er natteliv, lækker mad, hyggelige tavernaer og skønne strande. I slutter rejsen af på øen Naxos - øen er en af de mest interessante destinationer i Grækenland, spækket med historie, smuk natur med imponerende bjerge, grønne dale og smukke strande.

Få information og fakta om Grækenland her.
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Grækenland her.

Bedste rejseperiode

Det sydlige Grækenland og øerne har subtropisk middelhavsklima, som lover varme og tørre somre med bagende sol. Vinden fra havet gør varmen behagelig i kystområderne, men hvis du ikke er til for høje temperaturer og foretrækker lidt færre mennesker, er de milde forårs- og efterårsmåneder at foretrække. Athen kan besøges året rundt, men kan bedst anbefales udenfor de varmeste sommermåneder.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt til Grækenland er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Athen
Velkommen til Athen antikkens hovedstad. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel, hvor I kan finde jer til rette. Ankommer I tidligt, kan I nå en eftermiddagstur til Akropolis og måske nyde solnedgangen herfra. Overnatning på centraltbeliggende 3* hotel i Athen
2. dag: Færgeafgang mod Sifnos
I sejler i dag mod den skønne ø Sifnos - en tæt på perfekt græsk ø, hvor der er en fin balance mellem de smukke strande, et roligt natteliv, hvide kykladiske landsbyer og få turister. Øen er omkranset af strande med fint sand, heriblandt stranden Chrysopigi på det sydøstlige af øen, hvor I også finder det storslåede hvide Chrysopigi-kloster. Den lange og lavvandede strand, Vathi, gemmer sig i en beskyttet bugt sydvest på øen. Sifnos er kendt for sin traditionelle keramik, og man finder på øen mange små og fine keramikværksteder. Især er byerne Vathi og Kamares kendt for deres keramik, hvor sidstnævnte også er øens mest brugte havn, beliggende på den nordvestlige del af øen. Apollonía, hovedstaden på Sifnos (også kaldet Hóra), er bygget i samme form som et amfiteater over tre bjerge midt på øen. De smalle gader og Hóras hvidvaskede huse former en smuk og traditionel kykladisk by. Overnatning i familievenlige lejligheder (M)
3. - 4.dag: Sifnos på egen hånd
Nyd dagene og det svære valg af dagens strand. Vi kan f.eks. anbefale den rolige Seralia-strand, hvor der også er hyggelige tavernaer, eller hvis I vil dykke fra klipper i det blå hav, kan I følge stien bag Epta Martires-kirken. Overnatning i hyggelige lejligheder (M)
5.dag: Færgeafgang mod Paros
Paros er øen, der byder på noget for enhver smag. Parikia er hovedbyen hvor shopping, madoplevelser, natteliv, strandliv og historie går hånd i hånd. De snævre små gade med de hvide husfacader gemmer på mange små hyggelige tavernaer og barer. I nord tiltrækker Naousas pulserende natteliv, hyggelige caféer og restauranter mange unge. I syd er Aliki velegenet til familier, da denne hyggelige lille fiskerlandsby har et more roligt gemyt. Historien skrives i byen Lefkes, som også er øens gamle hovedstad. Dette er også én af de smukkeste og hyggeligste i kykladerne. Herfra er der rigeligt med vandremuligheder, og især den Byzantinske Vej er én af de største naturoplevelser på øen. På søsterøen Antiparos er den lille hyggelige hovedby af samme navn også et besøg værd. På øens østlige side er Piso Livadi et godt besøg for en hurtig snack og det er også herfra at mange gode udflugter til søs starter. Snyd ikke dig selv for en tur til de små Kyklader bl.a. Koufonisia. Overnatning på dejligt hotel ved stranden (M)
6.-8. dag: Paros på egen hånd
Paros er stedet, hvor man kan finde noget seværdigt rundt om hvert et hjørne. Besøg bl.a. Kolympethres-stranden (hvor der også er fine snorkelmuligheder). Overnatter man i Naousa er Piperi-stranden den nærmeste og bedste, men også Agioi Anargyroi har sin helt egen charme. I Parikia er man næsten omkranset af stranden, og man er aldrig langt fra et lille dyp i bølgen blå. I Aliki er der to hyggelige strande lige ved byen. Vil man gerne have lidt gang i den, så er Punda Beach og Chrisi Akti stedet med masser af strandbarer og gang-i-den. Der er masser af muligheder for at få dagen til at gå. Paros er især kendt for windsurfing og kitesurfing, men også mange andre vandsportsaktiviter finder sted på alle øens strande. I kan tage på en dagstur til den arkæoligiske udgravning på øen Delos, og I kan besøge de rige og berømtes legeplads: Mykonos. Er I mere til oplevelser på hesteryg, er dette også muligt, og især turen ved Parosporos stranden er en uforglemmelig oplevelse. Dog er den Byzantinske Vej én af hovedattraktionerne på øen. Den starter fra Lefkes til Prodromos og tilbage igen. Den er ca. seks kilometer lang og tager to timer. Der er også gode turmuligheder ved sommerfugle naturreservatet og ved de gamle marmorbrud. Husk vand – og man kan drikke det fra hanen. Vi anbefaler at bruge lidt tid i Naousa. Det er én af de herligste byer at bruge en helt dag både ved stranden og inde i de hyggelige snævre gader. Nede ved bådhavnen kommer der frisk fisk ind om aftenen og morgenen og dette nyder de nærliggende tavernaer godt af. Overnatning på dejligt hotel ved stranden (M)
9. dag: Færgeafgang mod Naxos
På trods af at være relativt undervurderet, sammenlignet med de nærliggende græske øer, er Naxos en af de mest interessante destinationer i Grækenland. Dens glorværdige gamle fortid og stærke påvirkninger fra venetianerne og frankerne sætter sit præg på overfloden af antikke steder. Naxos ånder historie. Udover sine imponerende monumenter kan Naxos også prale af et smukt naturlandskab, da det er Kykladernes grønneste ø. Imponerende bjerge, grønne dale, smukke strande og lokale landsbyer gør øen skøn at besøge. Overnatning i familieværelse på hyggeligt hotel (M)
10-12. dag: Naxos på egen hånd
Øens rige historie afspejles i de mange arkæologiske steder overalt på øen. Den mest ikoniske af dem - og Naxos' varemærke: - Portara, er den resterende port til et gammelt tempel dedikeret til den græske gud Apollo. Besøg også det arkæologiske museum i byen. Udforsk Naxos by og især den maleriske gamle bydel (Kastro) og nyd en lækker middag på en lokal restaurant. Naxos er velsignet med intet mindre end 17 km af nogle af bedste strande i Grækenland som f.eks. Agios Prokopios eller Plaka Beach. Prøv vandsport som windsurfing eller kitesurfing. Spis på én af de gode fiskerestauranter ved Agia Anna eller nyd en kold drink ved én af de hyggelige strandbarer. Naxos indbyder til afslapning ved stranden og I kan nyde det krystalklare vand på øen. Det bedste snorkelsted er ved Alyko Beach. Naxos har et væld af gode vandrestier. Tag en vandretur i Naxos-bjergene. Zas-bjerget er en god mulighed. Dette er øens højeste punkt hvor man virkelig kan nyde den smukke natur og fantastisk panoramaudsigt. Du kan også vandre den smukke tur langs Eggares-floden, hvor skildpadder, fugle og andet vildt holder til. En anden udflugtsmulighed er til øen Delos tæt ved Mykonos – én af de bedste og mest spændende arkæologiske udgravninger i Grækenland. Naxos har mere end 30 små landsbyer rundt på øen. De hyggeligste og smukkeste er oppe i bjergene. Gå hyggelige ture i Chalkio, Apeiranthos og Filoti – tre af de smukkeste på øen. På vejen rundt skal man også huske at se det antikke marmorbrud, Demeters Tempel og selvfølgelig de mange Kouros (statuer der blev beskadiget under transporten fra bruddet til havnen). De ligger nu strøet ud over hele øen. Nogle af dem er helt op til 10 meter lange. Du kan også besøge de nærliggende Små Kyklader: Koufonisia, Iraklia og Schinoussa. Naxos har lidt af det hele: gode strande, historiske monumenter, charmerende byer, gode udflugtsmuligheder og ikke mindst god mad. Rundt om Naxos By, vil I opleve mange små gårde der brødføder den lokale befolkning (og mange af de nærliggende øer). Tag ud og oplev de lokale gårde, hvor der bliver fremstillet ost, olivenolie, vin og kød (bl.a. den lækre lokale landsbypølse). Der er også en stor produktion af græske specialiteter såsom Raki og Ouzo. Overnatning i familieværelse på hyggeligt hotel (M)
13. dag: Færgeafgang mod Athen
Jeres ø-hop-eventyr lakker mod enden, og I vender i dag tilbage til Athen, hvor I kan nyde et dejligt måltid og fordøje de sidste ugers dejlige oplevelser. Overnatning på centraltbeliggende 3* hotel i Athen (M)
14. dag: Hjemrejse
I bliver hentet og kørt i lufthavnen og skal hjem igen efter et par dejlige ferieuger.

Overnatninger

2 overnatninger i Athen på Astor hotel eller lignende
3 overnatninger på Sifnos på Ammos Village eller lignende
4 overnatninger på Paros på Paros Bay resort eller lignende
4 overnatninger på Naxos på Kavuras Village eller lignende

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budgethoteller til boutique- og luksushoteller på turen.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

april - oktober

Pakkeliste

 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. guidebog

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Athen t/r (inkl. bagage)
 • 13 overnatninger ifølge program
 • Transfers og udflugter ifølge program
 • Alle færgebilletter
 • Tryghedsgaranti
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Hotelskat, der afregnes lokalt og ca. udgør 3 EUR/nat

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top