Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 7.295,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Udover 4 nætter på 3* centralt beliggende hotel i Athen med morgenmad er der på denne tur inkluderet en cykeltur og en guidet heldagstur til Delfi.

Rejsen starter i Grækenlands hovedstad Athen, hvor historiens vingesus kan mærkes på hvert et gadehjørne. Athen er dog meget mere end Akropolis, Parthenon og Monasterakipladsen – vi har derfor arrangeret en cykeltur gennem byens små gader og til de steder, hvor kun de lokale kommer. Du skal også en tur til UNESCO world heritage området Delfi, hvor du udover at hike op til Delfi oraklet også får i indsigt i den græske keramik kunst.

Bedste rejseperiode

Det sydlige Grækenland og øerne har subtropisk middelhavsklima, som lover varme og tørre somre med bagende sol. Vinden fra havet gør varmen behagelig i kystområderne, men hvis du ikke er til for høje temperaturer og foretrækker lidt færre mennesker, er de milde forårs- og efterårsmåneder at foretrække. Athen kan besøges året rundt men kan bedst anbefales udenfor de varmeste sommermåneder.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt til Grækenland er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Athen
Velkommen til Athen, antikkens hovedstad. Du kan idag finde dig til rette. Ankommer du tidligt kan du nå en eftermiddagstur til Akropolis og måske nyde solnedgangen herfra. Der er både metro- og busforbindelser fra lufthavnen til byen. Vi kan naturligvis være behjælpelig med transfer såfremt du ønsker dette. Overnatning på centralt beliggende 3* hotel i Athen
2. dag: Cykeltur i Athen
Idag skal du på cykeltur i Athen - en skøn måde at opleve den travle storby på. Har du mod på flere aktiviteter f.eks. en tur i havkajak eller et klatrekursus kan vi sagtens arrangere dette - forhør dig hos din rejsekonsulent. Vil du slappe af er en tur i National Gardens hyggelig. Overnatning på centralt beliggende 3* hotel i Athen(M)
3. dag: Athen på egen hånd
Du kan nyde en gåtur langs den 3 km lange antikke promenade, der krydser gennem den gamle bydel. Nyd synet af de ældre mænd, der diskuterer verdenssituationen blandt søjlerester og falmede mosaikker, og slut af ved Thisio-området, hvor der er et stort udvalg af cafeer og restauranter. Vi kan varmt anbefale et besøg på den gamle traditionsfyldte bar "Brettos" i Plaka - bydelen på bjergsiden af Akropolis med små krogede bilfri gader. Hvis du elsker at vandre kan vi anbefale at du idag tilkøber en vandretur i bjergområdet Parnitha - en lille time udenfor Athen. Nationalparken er perfekt for dig der elsker naturen og måske ønsker en pause fra storbyen. Overnatning på centralt beliggende 3* hotel i Athen(M)
4. dag: Heldagstur til Delfi
Du mødes idag med din guide kl 07.30 ved metrostationen Doukissis Plakentias (blå linie), hvorfra turen starter med minibus mod Delfi. Ved ankomst skal du hike omkring tre kvarter til Korakion grotten. Sammen med guiden udforskes grotten, hvor det siges at guden Pan og nymferne fra Korakion boede. Turen fortsætter gennem skoven på Parnassos bjerget ad den gamle vandresti til Delfi oraklet. I Delfi kan du udforske det kendte teater der ligger omgivet af smukke bjerge og Apollontemplet - kendt for at huse et orakel. Der bydes efterfølgende på lokal frokost på hyggelig taverna. Dagen slutter med to timer med en lokal kunstner, som stadig anvender metoder fra oldtiden. Overnatning på centralt beliggende 3* hotel i Athen(M,F))
5.dag: Hjemrejsedag
Idag er det tid til at rejse hjem efter en spændende forlænget weekend. Hvis du har lyst kan vi naturligvis hjælpe dig videre på f.eks. badeferie

Overnatninger

4 overnatninger på centralt beliggende 3* hotel i Athen

Bemærkninger

Ønsker du at forlænge din tur, kan vi naturligvis lave badeferie efter dit storbyophold. Hvis du er til det mere eksotiske, kan vi arrangere overnatning i telt på en øde strand på den skønne ø Evia.

Tillægspris for vandretur til Parnitha er 425 kr. inkl. guide og snacks
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

På turen til Delfi kan der være op til ca. 10 personer

Hele året

Pakkeliste

 • Evt. guidebog
 • Mindre vandrerygsæk
 • Godt fodtøj

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Athen t/r (inkl. bagage)
 • 4 overnatninger i Athen iht program
 • Cykeltur i Athen
 • Heldagsudflugt til Delfi med guide,vandrestave,snacks og frokost
 • Tryghedsgaranti

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Hotelskat der afregnes lokalt og ca. udgør 3 eur/nat

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top