14 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 17.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag med på ø-hop ombord på en dejlig båd, hvor frihed og fleksibilitet er nøgleordene. Her er ingen fast sejlplan, men din kaptajn er specialist i lokalområdet og kender de hyggeligste bugter og de mange spændende udflugtsmuligheder. Nyd livet ombord, det klare græske hav og sov bekvemt i din kahyt på den 52 fod store båd. Båden er udstyret med 4 dobbeltkahytter med toilet og bad tilknyttet. Der er kitchenette ombord, og du kan både spise indendørs og udendørs. Hvis du har lyst, kan du sove under den magiske stjernehimmel på dækket. Vi har krydret sejleroplevelsen med et par nætter på smukke Santorini og et par nætter i Athen, hvor du f.eks kan opleve Akropolis og nyde storbyens stemning.

Få information og fakta om Grækenland her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Grækenland her


Bedste rejseperiode

Det sydlige Grækenland og øerne har subtropiske middelhavsklima, som lover varme og tørre somre med bagende sol. Vinden fra havet gør varmen behagelig i kystområderne, men hvis du ikke er til for høje temperaturer og foretrækker lidt færre mennesker, er de milde forårs- og efterårsmåneder at foretrække.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt til Grækenland er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra København til Santorini
Med rygsækken pakket er kursen sat mod den smukke ø Santorini, kendt for sine fotogene hvide huse, der står så godt til det blå hav. På Santorini skal du bo på guesthouse i Fira. Fira er en flot og charmerende landsby med de fine, hvidmalede huse med blå vinduer og døre, smalle brolagte gader med sorte lavasten, og blå kuplede kirker, kendt fra de mange billeder fra øen.
2. dag: Santorini på egen hånd Dagen i dag er på egen hånd. Du kan slentre en tur i gaderne, opleve Akrotiri-halvøen med de smukke, røde klipper, og fyrtårnet med fantastiske solnedgange, tage på vinsmagning og bare nyde de skønne omgivelser. Vi kan varmt anbefale en middag på restaurant Metaximas i nabobyen Exo Gonia.
Overnatning på Guesthouse i Fira
3. dag: Påmønstring på sejlbåden
Du mødes i dag kl. 11.00 med de øvrige gaster på Marina Vlychada. Der er indledningsvist sikkerhedsbriefing inden I finder jer til rette ombord på den 52 fod store sejlbåd og kan nyde den første nat til søs. Båden har 4 dobbeltkahytter nogle med dobbeltsenge andre med køjer med private badeværelser. Du kan spise og slappe af både under tag eller på dækket og du kan endda sove under åben himmel med direkte udsyn til den smukke stjernehimmel.
4.-6.dag: Sejlads i Kykladerne
Dagene tilrettelægges efter gruppens ønsker, men et oplagt stop er på øen Ios. Her kan du nyde synet af de klassiske hvide huse med blå tage der ligger op ad de skrå bakker. Her er også et fint amfiteater, og du kan besøge Homers, den berømte oldgræske digters, gravsted. Har du lyst, er der en smuk gåtur på en halvtimes tid op til den gamle by Charos, hvor du kan nyde klassisk græsk østemning med udsigt til det safirblå hav. Vi kan også anbefale en svømmetur i det klare hav på den berømte Manganari strand på den sydlige del af øen. Har du lyst, kan der arrangeres en dagstur til Naxos med skipperen som guide. Husk EU kørekort til evt. leje af bil. Stop ved Dimitras tempel, et lille mikrobryggeri og Droisiani kirken, hvor du kan se vægmalerier fra det 6. århundrede. Frokost kan du spise på en lokal taverna. Dagen afsluttes på den smukke Apollonas strand.
7. dag: Muligt stop er Mykonos
Besøg en af de mere kosmopolitiske øer i Grækenland. Her er natteliv for de unge, men også smukke og mere familievenlige strande, og som på alle græske øer, historiske sites. Du kan besøge de lokale vindmøller eller få en cocktail på en terrasse med udsigt over ”lille Venedig”.
8.-11. dag: Videre i Kykladerne
De næste par dage besøger I fx øerne Syros, Paros, Sifnos og Folegandros. Syros er en af hovedøerne i Kykladerne, og har et virvar af små, hyggelige gader med små butikker og skønne tavernaer. Du kan strække benene på et hike, svømme ved en af de små strande eller snuppe et dyk. Paros er en ø der er rigtig skøn at besøge - den er opdaget af andre men ikke overrendt. Vi kan anbefale en middag på restauranten Anthimeze Paros, der serverer lækre småretter. Du kan også gå op til bjerget, der ligner en sukkertop, hvorfra du har en storslået udsigt over øen. Øen byder også på vingårde, olivenlunde og om foråret kan du nyde de smukke, blomstrende frugttræer. Byen Livadhi er et dejligt sted at hygge sig et par timer på en af de charmerende tavernaer. Sifnos Gå en tur forbi de snehvide huse, de små kirker med blå spir, og grønne bakker der leder ned til sandstrande. Øen er kendt for små lokaltejede keramikværksteder, hvor enkelte af dem har åbent for turister. Folegandros En af de øer, du ikke må gå glip af er Folegandros med den smukke by, Hora, der ligger oppe i bjergene. Byen har en bilfri hovedgade med mange små oaser, du kan udforske. Du får helt sikkert brug for dit kamera, når du færdes rundt blandt de hvide huse med blomstrende bougainvilleaer, og måske dit gopro når du svømmer i det klare hav.
12. dag: Tilbage på Santorini og videre til Athen
Efter morgenmaden er det tid til at sige farvel til kaptajnen og de øvrige gaster. Du flyver til Athen, hvor du har et par dage til at fordøje de mange indtryk, du har fået, og udforske den charmerende hovedstad. Et besøg på Akropolis er oplagt, eller måske en dagstur til Delfi. Overnatning på centraltbeliggende hotel (M)
13.dag: Athen på egen hånd
Hvis du har lyst, kan vi arrange en heldagsudflugt til dig, f.eks til Delfi, eller du kan sætte dagen af til at udforske Akropolis og den smukke udsigt oppe fra bjerget. Du kan også nyde en gåtur langs den 3 km lange antikke promenade, der krydser gennem den gamle bydel. Nyd synet af de ældre mænd, der diskuterer verdenssituationen blandt søjlerester og falmede mosaikker, og slut af ved Thisio-området, hvor der er et stort udvalg af cafeer og restauranter. Vi kan varmt anbefale du inkluderer et besøg på den gamle traditionsfyldte bar "Brettos" i Plaka Overnatning på centraltbeliggende hotel (M)
14. dag: Hjemrejse
Du flyver fra Athen til København efter et dejligt sejlereventyr i Grækenland.

Overnatninger

2 overnatninger på guesthouse i Fira på Santorini
9 overnatninger ombord på sejlbåden i dobbeltkahyt, hvor der både kan være dobbeltseng eller køjer
2 overnatninger på 3* hotel centralt i Athen

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budgethoteller til boutique- og luksushoteller i Athen og på Santorini.

Bemærkninger

Din bagage pakkes bedst i en blød taske eller rygsæk - en kuffert er ikke velegnet ombord, da her er begrænset plads.
Det forventes du deltager i generel oprydning ombord.
Båden kan lejes privat, hvis I f.eks er en gruppe på 8, der gerne vil afsted sammen
Min. alder for at deltage er 16 år
Vær opmærksom på du ikke må have dine almindelige sko på på båden, husk derfor et par badesandaler til brug på båden.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Sejlturene starter fra maj og afgår frem til primo oktober

Gruppestørrelse

Der er plads til 8 personer ombord på båden.

maj-oktober

Pakkeliste

 • Badesko du kan have på på båden
 • Kikkert
 • Kamera
 • Rygsæk til dagsture
 • Ørepropper
 • Lille førstehjælpstaske f.eks med plaster, håndkøbsmedicin, håndsprit, imodium, myggespray m.v
 • Pandelampe
 • Godt fodtøj
 • Solhat
 • Vandflaske
 • Biologisk nedbrydelig sæbe
 • Drybag
 • Evt. søsygetabletter

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Kastrup-Athen-Santorini t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • 10 dages ø-hop-sejltur fra og til Santorini
 • Måltider ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider, som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Udflugter ikke nævnt i programmet
 • Entré til attraktioner/nationalparker
 • Drikkepenge til de ansatte på båden
 • Transport til og fra lufthavnen (kan tilkøbes)
 • Tilskud til småfornødenheder ombord på ca 75 euro

Prisbemærkning

Bemærk der opkræves ca. 75 euro ved ankomst til brug for køb af små fornødenheder til morgenmad o.l.
Bemærk der på hotellet i Athen samt på Santorini opkræves lokal overnatningsskat - beløbet du kan forvente er ca. 3 euro pr. nat

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top