Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
14 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 8.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Oplev larmende, farverige og eventyrlige Indien. På denne tur kommer du virkelig til at stifte bekendtskab med kontrasternes land. Turen starter i Delhi, hvor du bl.a. skal en tur i biografen og opleve entusiastiske indere til en ægte Bollywood film. På byrundtur indsnuser du indtryk fra Delhis baggårde og gyder i selskab med en guide, der selv er opvokset på gaden.
Byen bliver også oplevet fra cykelsadlen, hvor du i eget tempo kommer rundt til populære og smukke bygninger, men også finder de små, hyggelige og forholdsvis uopdagede oaser, byen byder på.

Anden del af turen går med bil med chauffør ud mod ørkenstaten Rajasthan. Her besøges bl.a. de smukke og interessante byer; Jaipur, Bikaner, Jaisalmer, Jodphur, Pushkar og Agra. Området emmer af historie og mystik, og du kommer til at opleve imponerende forter, rottetempler, pilgrimsbyer og eventyrlige paladser og det smukke mausoleum Taj Mahal.
Ja, og så selvfølgelig støvede veje, kameler, hellige køer, overfyldte busser og rickshaws og masser af smilende indere i smukke farverige klæder.

Få information og fakta om Indien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indien her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres året rundt, men den bedste periode er fra starten af september til midten af april. Om sommeren er temperaturen ofte meget høj – helt op til 40 grader. Monsunen er fra juli til september.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark mod Delhi, Indiens hovedstad, hvor du som regel ankommer omkring midnat (afhængigt af hvilke flyselskab der flyves med).
2. dag: Ankomst til Delhi – infomøde – Bollywood film
Velkommen til Indien! Ved ankomst til Delhi bliver du mødt af en chauffør fra vores samarbejdspartner Go Beyond. Din chauffør vil stå med et ”Go Beyond ”skilt. Herfra bliver du kørt ind til byen til dit valgte guest house/hotel. Få af chaufføren oplyst mødetid til informationsmøde på Go Beyonds kontor, som ligger næsten dør om dør med dit guest house/hotel. På informationsmødet får du rejsetips, guidelines til do´s and don´ts i Indien og Delhi, og du kan stille alle de spørgsmål du måtte have til din egen tur. Om eftermiddagen er det biograftid, hvor du skal opleve en ægte Bollywood film. Selvom du ikke forstår et ord Hindi, vil du få en fantastisk filmisk og menneskelig oplevelse! Udbrud og kropssprog har ikke nogen sprogbarriere, og inderne udtrykker sig højlydt under filmen.
3. dag: Delhi - Byrundtur bagom Delhi med guide
I dag skal du på en anderledes byrundtur i Delhi. Du kommer bag om den hektiske hovedstad og oplever de store kontraster, byen rummer. Du stifter bekendtskab med en organisation, der har skabt et positivt liv for gadebørn, som ellers var født til en kummerlig tilværelse. Gåturen starter 09.45 fra Indian Rail Reservation Centre og varer ca. to timer. På denne byrundtur oplever du de små gader og markeder i den indre bydel, Paharganj, samt området omkring New Delhi Railway station. Din guide er født og opvokset på gaden, men er gennem en organisation hjulpet til et bedre liv med en uddannelse. Han guider dig gennem spændende områder, som normalt er ukendt for turister. Turen ender meget tæt på gaden, Main Bazaar, som du kan følge og komme tilbage til jernbanestationen. Resten af dagen er til fri disposition. Kig forbi Go Beyond kontoret og få præcist afgangstidspunkt for din rundrejse ud i Rajasthan, som starter i morgen.
4. dag: Delhi - Cykeltur med guide - Jaipur (Køretid ca. 5-6 timer)
Du bliver hentet tidligt om morgenen og kørt cykelturens startsted. Her mødes du med cykel-guiden, og efter et kort informationsmøde cykler gruppen ud i den livlige storby. Det er sjovt at opleve storbyen fra en helt anden og komfortabel side – fra en cykelsaddel. Cykelturen tager ca. tre timer og du kommer forbi flere smukke og spændende bygninger. Der bliver også tid til en kop te og en ægte indisk morgenmad på en lokal restaurant. Der cykles ca. ti km i alt, og efter turen bliver du kørt tilbage til dit guest house/hotel. Efter du har tjekket ud af dit guest house/hotel går turen mod Jaipur. Byen blev grundlagt i 1772, og er kendt som “den lyserøde by” på grund af de mange lyserøde huse i den gamle bydel. Jaipur rummer en livlig og kontrastfyldt bymidte, hvor det er helt almindeligt at se både kameler, hellige køer og elefanter i bybilledet.
5. dag: Jaipur - Byrundtur med guide
I dag besøger du Amber Fort, Jaigarh Fort, Hawa Mahal, City Palace, og Jantar Mantar. Amber Fort er smukt placeret på en bjergtop, og stedet er et kæmpe kompleks af paladser, pavilloner, haver og templer bygget over to århundreder. Jaigarh Fort er optaget i Guinness Rekordbog, fordi verdens største kanon bevogter fortet. City Palace var tidligere kongelig bolig, og arkitekturen er en blanding af Rajastan og Mughal stilarter. I forlængelse af City Palace ligger Hawa Mahal, som også kaldes vindpaladset. Jantar Mantar er et spændende indisk stjerne-observatorium. Jaipur er også kendt for at være Rajasthans bedste shopping by, her findes mange forskellige bazarer.
6. dag: Jaipur – Rottetemplet Karni Mata - Bikaner (Køretid ca. 5 timer)
Udsigten fra bilvinduet begynder for alvor at ændre sig til tørt ørkenlandskab. På vejen mod Bikaner besøger du Karni Mata Tempel, som er fyldt med hellige rotter! Det er 600 år gammelt og er et vigtigt tempel for hinduistiske pilgrimme. Medbring strømper, hvis du ikke vil have beskidte fødder, for fodtøj er forbudt, og gulvet er overstrøet med korn og rotteekskrementer. Rotterne er ganske små og ufarlige. Du skal ikke være bange for, at de rører ved dig, dog siges det, at det bringer lykke, hvis en rotte skulle løbe hen over dine fødder. Bikaner bliver kaldt kamel-byen og er kendt for at opdrætte de bedste kameler i verden. Hvis der er tid, kan du vælge at besøge kamelfarmen i Bikaner om eftermiddagen.
7. dag: Bikaner – Jaisalmer (Køretid ca. 4-5 timer)
Om morgenen besøger du Junagarh Fort i Bikaner, inden turen går videre mod Jaisalmer. Jaisalmer ligger midt i Thar-ørkenen, ikke langt fra Pakistan. Her har du mulighed for at komme ud at ride på kamel og opleve en stemningsfyldt og smuk solnedgang i ørkenen, hvis du sover i ørkenlejr. Kamelturene er meget populære, og du vil sandsynligvis møde andre turister på turen. Bemærk at du denne nat kan vælge imellem at overnatte i ørkenlejr i sandet eller på guest house/hotel i Jaisalmer.
8. dag: Jaisalmer - Dag på egen hånd
Om morgenen bliver du kørt ind til dit guest house/hotel i Jaisalmer, hvis du har overnattet i ørkenen. Du har resten af dagen på egen hånd til at opleve denne charmerende by. Jaisalmer er også kendt under navnet den “Den Gyldne By” på grund af bygningerne, der er opført i gyldne sandsten. Den gamle bydel er omkranset af det smukke fort og inde bag murene kan du lade dig fare vild i de små, krogede gader med mange hyggelige butikker og cafeer.
9. dag: Jaisalmer – Jodhpur (Køretid ca. 4 timer) - Eftermiddag på egen hånd
I dag kører du mod Jodhpur, der er Rajasthans næststørste by og har fået tilnavnet “Den Blå By” på grund af husenes blå facader. Jodhpurs gamle bydel er omringet af en ti km lang mur med otte porte og utallige udkigsposter, som beskytter byen. Resten af eftermiddagen er sat af til afslapning og evt. en gåtur på egen hånd. Du kan for eksempel besøge det hektiske marked, der ligger lige ved byens klokketårn. Dette marked er kendt for sine mange forskellige smagsvarianter af lassis (indisk yoghurt drik). Hvis du trænger til mere rolige omgivelser, ligger der en lille sø midt i byen, hvor folk slapper af, og de hellige køer kommer forbi efter en tår vand.
10. dag: Jodhpur sightseeing
Efter morgenmaden er det tid til lidt sightseeing i Jodhpur. Du besøger bl.a. Umaid Bhawan paladset, Jaswant Thada gravmonument, Mandore haverne og det massive Meharangarh Fort, der er bygget i det 15. århundrede og er det største i Rajasthan. Fortet er placeret på en 122 meter høj klippe og giver dig derfor en fantastisk smuk udsigt over den blå by og de rødlige bjerge.
11. dag: Jodhpur – Pushkar (Køretid ca. 4 timer) - Den hellige sø
I dag går turen mod Pushkar. Byen har en afslappet atmosfære og er en vigtig by for pilgrimme, som kommer hertil for at bade i Indiens helligste sø. Den lille by er også blevet populær blandt backpackere, der slapper af på byens caféer. Det er ikke muligt at købe alkohol i byen af respekt for religionen. Eftermiddagen er til fri disposition. Du kan for eksempel gå en tur rundt om søen.
12. dag: Pushkar- Fatehpur Sikri - Agra (Køretid ca. 5-6 timer) Byrundtur med rickshaw
Efter morgenmaden går turen mod Agra. På vejen gøres stop for at besøge “spøgelsesbyen” Fatehpur Sikri, hvor du får en guidet rundtur. Fatehpur Sikri var hovedstad, da Akbar den Store regerede under mogultiden. Agra er en sprudlende og hektisk by, og hjemsted for et af verdens syv vidundere; Taj Mahal. Efter ankomst til Agra tjekker du ind på dit guest house/hotel, og om eftermiddagen kommer du på en byrundtur i Agra med rickshaw. Hvis du ankommer til Agra på en torsdag, vil du have dit besøg ved Taj Mahal denne dag, da Taj Mahal altid er lukket om fredagen.
13. dag: Agra – Besøg ved Taj Mahal og Red Fort - Delhi (Køretid ca. 4-5 timer)
Du starter dagen med en smuk solopgang over Taj Mahal efterfulgt af en guidet rundvisning. Efter morgenmaden besøger du Agra Fort (Det Røde Fort), hvorefter turen går tilbage til Delhi med ankomst ved aftenstid. Turen slutter tilbage ved dit guest house/hotel.
14. dag: Afrejse Delhi – Ankomst Danmark
Du bliver hentet på dit guest House/hotel og kørt i lufthavnen. Tidspunktet afhænger af hvornår dit fly afgår mod Danmark.

Overnatninger

4 overnatninger på guesthouse i Delhi
2 overnatninger på guesthouse i Jaipur
1 overnatning på guesthouse i Bikaner
1 overnatning på i telt i ørkenen i Jaisalmer
1 overnatning på guesthouse i Jaisalmer
2 overnatninger på guesthouse i Jodhpur
1 overnatning på guesthouse i Pushkar
1 overnatning på guesthouse i Agra

Guesthouses i Indien
For dig, der først og fremmest bare ønsker en seng at sove i samt eget bad og toilet. Værelserne er rimelig rene, men det anbefales at medbringe en lagenpose at sove i.
Vær opmærksom på, at der kun er loftsvifte på værelserne, så der kan blive temmelig varmt fra april til september (i Delhi er der dog aircondition på værelset).

Overnatningerne er baseret på guesthouses, men kan tilrettes efter ønske. Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budget- til luksushoteller på denne tur.

Bemærkninger

Jysk Rejsebureau kan desuden anbefale at udvide turen med to ekstra dage til tigerreservatet Ranthambore. Se særskilt program

Turen er velegnet for alle. Dog skal børn have en vis alder og højde for at kunne deltage på cykelturen. Er børn med på rejsen anbefales det at booke comfortklasse hoteller.

På turen i Rajasthan kører du i egen bil med aircondition og chauffør. Bemærk, at chaufføren ofte kun taler et begrænset engelsk og ikke fungerer som guide.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Gruppestørrelse

Vores ture i Indien foregår i små grupper. Normalt er der mellem 2-8 personer på turene. Det er ikke en gruppetur i en stor bus, og forvent derfor at I muligvis kun er 2 rejsende på en tur. Ved at rejse få sammen kommer du tættere på det lokale liv, får øget fleksibilitet og det giver dig en oplevelse langt ud over det sædvanlige. Bemærk: På enkelte dagsture kan der være mere end 8 personer på turen.

September - april

Pakkeliste

 • Gode sko/sandaler
 • Luftige strømper om sommeren (fodtøj er forbudt i paladserne, og marmorgulv er meget varmt i solen)
 • Varm sovepose til overnatning i ørkenlejr
 • Solcreme med høj faktor
 • Lagenpose

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Delhi t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Transport i bil med aircon og chauffør, som snakker begrænset engelsk
 • Walking City Tour med tidligere gadebarn (engelsktalende), cykeltur og Bollywood biografoplevelse i Delhi.
 • Byrundtur i Jaipur med engelsktalende guide
 • Besøg på Karni Mata Temple (Rottetemplet)
 • Kamelridning og middag i ørkenen i Jaisalmer
 • Byrundtur i Jodhpur med engelsktalende guide
 • Besøg til Fatehpur Sikri og Taj Mahal med engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I Indien er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Drikkevarer
 • Måltider
 • Entrébilletter, der betales lokalt (ca. 4000 INR)
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Delhi, Indien

Indien, Delhi

Jysk servicecenter i Delhi finder du centralt placeret i byen, midt i et populært område for backpackere, tæt på Delhi togstation og shoppemuligheder. Servicekontoret er i helt nye, lækre lokaler fra november 2014.

Læs mere
Servicecenter, Sydindien

Sydindien

Jysk servicecenter i Kerala er centralt beliggende i hjertet af Fort Kochi, på samme gade som den berømte Tea Pot restaurant. Det charmerende Kerala byder blandt andet på spændende oplevelser i Kelala's Backwaters, trekking i bjergene og afslapning på standen. Området er også et godt udgangspunkt for din rejse i Indien - du kan f.eks. kombinere dit ophold i Kerala med Goa, Nordindien eller Sri Lanka.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top