KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
På rejser til Sulawesi kan du opleve Tana Toraja-området, der er verdenskendt for sine mange ceremonier i forbindelse med begravelser, og for sine imponerende traditionelle huse. Området ved Tana Toraja består af høje bjerge, dybe dale, frodig natur, spændende lokalmarkeder og flotte risterrasser. Derudover finder du dykning i særklasse omkring øen Bunaken og fra øen Lembeh i nord.
Manado er den største by i den nordlige del af Sulawesi, og her kan du besøge højlandet Minahasa. Her findes riverrafting på den brusende Nimanga-flod og trekkingture til krateret Lokon-Empung og på Mahawu-vulkanen.

Viser 2 oplevelser

Oplev Sulawesi

Kultur og dykning på Sulawesi

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Oplev Torajafolkets lokale skikke og spændende traditioner og udforsk vulkanerne Mt. Lokon-Empung og Mt. Mahawu. Tag på fantastiske dyk ved Tanjung Bira og på øen Bunaken Island.
Læs mere
22 dage
MAJ - OKTOBER
fra 34.995,-

Sulawesis indre sjæl

Besøg Tana Toraja og får et unikt indblik i Toraja folkets lokale skikke og spændende traditioner. Det er desuden et af de smukkeste områder på Sulawesi.
Læs mere
5 dage
MAJ - OKTOBER
Priser på vej

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indonesien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Indonesien

Indonesien

På servicecentret har du mulighed for at få indgående vejledning og information om Bali, f. eks. om transportmuligheder, nye trekkingruter og lokale festivaler.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top