10 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 15.995,-
FRA 2.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Oplev den fantastiske frihed med en autocamper i Island - I skal ikke bekymre jer om booke overnatninger eller pakke hele familiens bagage ud hver dag. Overalt i Island findes der særprægede naturperler som enorme gletsjere, sprøjtende gejsere, smukke vandfald, bjerge og vulkaner. Når I krydrer det med små, charmerede landsbyer, rugende søpapegøjer og springende hvaler, så har du opskriften på en eventyrferie for hele familien.

Rejseforslaget er baseret på en autocamper med plads til 4 personer. Der er inkluderet alt nødvendigt udstyr som sengetøj og køkkenudstyr, lovpligtige forsikring og fri kilometer.

Jysk Rejsebureau samarbejder med flere camperfirmaer på Island, som f.eks. McRent, Hertz, Holdur og Touring Cars, som tilbyder alt fra backpackercamper og autocamper (motorhomes) til truckcamper - hør mere om dine muligheder for camperferie i Island hos din rejsekonsulent.

Få information og fakta om Island her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Island her

Bedste rejseperiode

Det er muligt at rejse til Island hele året rundt. Takket være Golfstrømmen har Island et køligt, tempereret oceanklima med kølige somre og forholdsvis milde vintre. Om sommeren ligger gennemsnitstemperaturen på 12-20°C. I denne periode er dagene lange, og i juni og juli måned går solen stort set aldrig ned. I januar ligger gennemsnittemperaturen på -1°C, og her er det muligt at opleve nordlyset danse på nattehimlen.

Vejret på Island er meget foranderligt, og du bør være forberedt på uventede vejrforhold.
Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt til Island er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Keflavik
Afgang fra Danmark mod Keflavik lufthavn med ankomst samme dag. Herefter tager I en taxa til depotet, som ligger tæt ved lufthavnen, hvor I får en gennemgang af camperen inden I sætter kursen ud i Islands fantastiske natur. Det er muligt at tilkøbe en transfer fra lufthavnen til depotet mod merbetaling.
2-9. dag: På eventyr i autocamper
I fortsætter jeres rejse rundt i Island. I har egen autocamper i hele perioden, så der er rig mulighed for at opleve det varierede landskab og den mangfoldige kultur. Island byder også på et væld af fantastiske oplevelser: rid på islandske heste, dyk eller snorkel mellem to kontinentalplader, tag på opdagelse i gletsjerhuler, hvalsafari, nyd en svømmetur i Blue Lagoon, kør på snescooter eller tag på trekking i den vilde natur. Nedenfor kan I læse mere om Island og dets syv regioner, som hver især byder på unikke attraktioner og storslåede naturoplevelser:
 • Reykjanes: halvøen er et geotermisk vidunder, som I får helt ind under huden i Blue Lagoon. I området finder I masser af fyrtårne, enorme lavamarker og Keflavík International Airport.
 • Østisland: I Østisland finder I alt fra imponerende fjorde til indbydende fiskelandsbyer, frugtbare dale, storslåede bjerge og Europas største gletsjer Vatnajökull.
 • Sydisland: Regionen byder på en utrolig varieret natur med alt fra gletsjere, gejsere, vandfald, vulkaner, lava-strande og meget mere. Området er et must-do for alle rejsende, da I virkelig oplever kontrasterne i Islands ekstreme natur. Det er også her, I tydeligt kan se grænsen mellem de euroasiatiske og amerikanske tektoniske plader.
 • Det centrale højland: området er en utæmmet blanding af stenede ørkener, vulkaner, dale, varme kilder, forrevne bjergtinder og iskapper. Det er muligt at rejse af bjergvejene Kjölur og Sprengisandur i sommerperioden, enten til fods eller med 4wd. Det er ikke muligt at rejse i denne del af Island i en autocamper.
 • Nordisland: I denne region er der storslåede fjelde, fjorde, vådområder og hyggelige landsbyer. Nordisland huser Islands andenstørste by, Akureyri, som er placeret ved Islands største fjord, Eyjafjörður. Universitetsbyen Akureyri er rig på kultur og historie, og har en charmerende bymidte med træhuse fra det 19. århundrede.
 • Vestisland: Regionen byder på alt, hvad Island kan tilbyde af slumrende vulkaner, majestætiske vandfald, fjorde, dale, kratere, gletsjere og et rigt dyreliv.
 • Vestfjordene: i denne isolerede del af Island hersker den rå natur og det uspolerede vildnis. Her er et imponerende dyreliv med masser af havfugle og polarræve. I de stejle fjelde kan du opleve små fiskerbygder.
Savner I mere inspiration til 10 dage på vejen i Island med autocamper, så tag kontakt til en rejsekonsulent, som vil kunne hjælpe med anbefalinger og planlægning af rute.
10. dag: Aflevering af autocamper og hjemrejse til Danmark
Aflevering skal finde sted i tidsrummet kl. 9-14, medmindre I har tilkøbt sen aflevering (ikke inkluderet i prisen). Herefter tager I i lufthavne og påbegynder jeres hjemrejse til Danmark, hvor du ankommer samme dag. Tidspunktet afhænger af, hvornår jeres fly afgår.

Overnatninger

Der er ikke campingpladser inkluderet i rejseforslaget, da du selv booker dette under selve rejsen.
Der findes mange forskellige campingpladser i hele Island, og fleste af dem har gode faciliteter (forvent dog ikke samme standard som danske campingpladser).

Bemærkninger

Kørsel foregår i egen lejet autocamper, der er reserveret på forhånd.

Alder / kørekort
Minimumalder for leje af autocamper er 20 år, og du skal have haft kørekort minimum et år. Det er påkrævet at have internationalt kørekort for at afhente autocamperen.

Du skal også være i besiddelse af et pas, kreditkort og gyldigt nationalt kørekort til almindelig personbil, som skal præsenteres ved afhentning af køretøjet.

Forsikringer
Lejen inkluderer ansvars- og kaskoforsikring i forbindelse med brug af autocamperen. Forsikringsdækningen er dog betinget af, at køretøjet benyttes i overensstemmelse med gældende retningslinjer. Ved eventuel skade er det meget vigtigt, at du straks underretter udlejningsselskabet. Nøje instrukser vil blive udleveret ved afhentning.

Selvrisiko
På alle skader på køretøjet og ved tyveri, er der en selvrisiko på EUR 2.800,-. Det er muligt at tilkøbe selvrisikoannulleringsforsikring lokalt ved afhentning af camperen.

Kilometer
Der er fri kilometer inkluderet i prisen.

Afhentning og levering udover åbningstider
Afhentes autocamperen udenfor åbningstiderne koster cirka EUR 160,-.

Udstyr
Der er inkluderet køkkenudstyr og sengetøj. Derudover kan der tilkøbes udstyr som f.eks. grill, havestole og bord, baby- og barnestole, babyseng, m.m.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

April - oktober

Pakkeliste

 • Fleecetrøje eller varm trøje
 • Let regn- eller skaljakke
 • Vandresko
 • International kørekort
 • Evt. vejkort
 • Evt. guidebog
 • Kreditkort
 • Pandelampe

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Keflavik t/r (inkl. bagage)
 • 10 dages leje af autocamper med plads til 4 personer inklusiv fri kilometer, autocamper udstyrspakke (køkkenudstyr, sengetøj, m.m.) samt kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko på cirka EUR 2.800,- (muligt at tilkøbe ekstra forsikring som nedsætter selvrisiko) - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Tillæg for sen eller tidlig afhentning eller aflevering
 • Entré til attraktioner/nationalparker
 • Parkeringsafgifter
 • Udgifter til campingpladser
 • Extra forsikringer til autocamperen som f.eks. stenslags- og grusforsikring (kan tilkøbes)
 • Tilkøb af udstyr som barnestole, grill, havestole og bord, m.m.

Prisbemærkning

Børnepriser gælder for børn op til 12 år.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i en lavsæsons pris. Reservationer i højsæsonen (fx sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top