11 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 20.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
På denne tur besøger du den skønne by ved Mekong-floden; Luang Prabang, hvor du både ser Kuang Sii-vandfaldet og byens mange templer. Du kommer lidt ud på landet til Nong Kiau, hvor du har en nat på en lodge langs floden og ser en lille traditionel fiskerlandsby. Turen går også til Vang Viengs smukke omgivelser og slutter af i hovedstaden Vientiane.

Få information og fakta om Laos her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Laos her

Bedste rejseperiode

Turen gennemføres året rundt dog er det bedste tidspunkt fra november - februar, hvor det er tørt og ikke for varmt. Marts til maj er det varmeste tidspunkt med temperaturer over 40 grader.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Læn dig tilbage i flyet og glæd dig til det eventyr, der venter dig.
2. dag: Ankomst Luang Prabang
Ved ankomst til Luang Prabang mødes du af vores lokale repræsentant og bliver kørt hen til dit hotel. Luang Prabang er omgivet af frodige bjerge, ligger langs Mekong-floden og byder velkommen med en rolig, nærmest lidt gammeldags stemning. Kolonibygninger blandet med mere end 30 buddhistiske templer skaber en helt særlig atmosfære i byen. I 1995 blev Luang Prabang erklæret for World Heritage by. Du har resten af dagen og aftenen på egen hånd. Overnatning på Villa Saykham (M)
3. dag: Cruise på Mekong til Pak Ou-grotterne
Efter morgenmaden skal du besøge det mest fotograferede tempel i byen; Wat Xieng Thong, inden du boarder en flodbåd, der sejler dig ad Mekong-floden til Pak Ou-grotterne, kendt for sine tusindvis af guldbuddhaer. Læn dig tilbage og nyd det smukke sceneri og de lokales liv langs flodbredden, inden du er tilbage i Luang Prabang til frokost på en af byens mest besøgte restauranter; Tamarind (bemærk, at den har søndagslukket). Efter frokost er der tur rundt til byens highlights. Overnatning på Villa Saykham (M,F)
4. dag: Kuang Si-vandfaldet og Mount Phousi
Vi kan anbefale, at du står tidligt op og kan nyde synet af de mange munke, der om morgenen forlader deres templer for at modtage mad fra de lokale - en rigtig fin oplevelse. Senere på dagen skal du se de smukke vandfald Kuang Si, der falder i kaskader ned over smukke klipper. Du kan gå op til toppen og få en storslået udsigt eller tage et dyp i det turkisblå vand. Frokost er idag madpakker ved flodbredden. Tilbage i byen kan du tage de 328 trin op ad Mount Phousi, hvorfra der er den smukkeste solnedgangsplet. Overnatning på Villa Saykham (M,F)
5. dag: Turen fortsætter til Vientiane
Idag skal du mod Vientiane med tog. Ved ankomst bliver du kørt til Buddha park - en park med over 200 buddha- og hindustatuer. Parken ligger ved Mekong-flodens bred i stille, idylliske omgivelser. På tilbagevejen mod byen er der stop ved et projekt, der hjælper handicappede kvinder til at forsørge sig selv blandt andet ved papirfremstilling. Efter check ind er resten af dagen på egen hånd. Vi kan anbefale promenaden langs floden, hvor du kan smage lokale specialiteter og nyde folkelivet. Overnatning på Beau Rivage (M)
6. dag: Sightseeing Vientiane
Efter morgenmaden bliver du hentet af din guide, der tager dig med til et af byens smukkeste templer; Wat Sisaket. Du får også besøgt et kunstmuseum, Wat Simuang, og That Luang - det helligste sted i Laos samt et center, der støtter ofrene for landminer. Overnatning på Beau Rivage (M,F)
7. dag: Fly til Pakse og besøg Laos' Angkor Wat - Wat Phou
Idag skal du med fly til Pakse og videre til det UNESCO-bevarede tempelkompleks Wat Phou, der tidligere var et vigtigt økonomisk og politisk centrum. Dagen slutter med den smukkeste solnedgang over Mekong-floden. Overnatning på Residence Bassac (M,F)
8. dag: De 4000 øer
Hele dagen idag er afsat til at udforske området kendt som de 4000 øers land. Du skal blandt andet besøge øen Don Khone. Her er der mulighed for at spotte de sjældne Irrawaddy-delfiner og de smukke Lippi-vandfald - vi kan her anbefale, at du tager med rundt på cykel. Overnatning på Residence Bassac (M,F)
9. dag: Retur til Vientiane med fly
Du tager idag retur fra Pakse til Vientiane og med flyet hjem eller videre til din næste destination (M)
10. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark.

Overnatninger

3 overnatninger på Villa Saykham i Luang Prabang
2 overnatninger på Beau Rivage i Vientiane
2 overnatninger på Residence Bassac i Champasak

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels til boutique- og luksushoteller.

Bemærkninger

Du kan naturligvis forlænge din rejse efter ønske for eksempel til Thailand eller Cambodja - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Turen er en privat tur, der gennemføres ved minimum 2 deltagere.

November - februar

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelampe
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Myggespray

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Luang Prabang // Vientiane - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Togbillet ifølge program
 • Lokalt fly ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top