11 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 14.795,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
På denne tur besøger du den skønne by ved Mekong floden Luang Prabang, hvor du både ser Kuang Sii vandfaldet og byens mange templer. Du kommer lidt ud på landet til Nong Kiau, hvor du har en nat på en lodge langs floden og ser en lille traditionel fiskelandsby. Turen går også til Vang Viengs smukke omgivelser og slutter af i hovedstaden Vientiane.

Få information og fakta om Laos her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Laos her

Bedste rejseperiode

Turen gennemføres året rundt dog er det bedste tidspunkt fra november - februar hvor det er tørt og ikke for varmt. Marts til maj er det varmeste tidspunkt med temperaturer over 40 grader.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Læn dig tilbage i flyet og glæd dig til eventyr der venter dig.
2. dag: Ankomst Luang Prabang
Ved ankomst til Luang Prabang mødes du af vores lokale repræsentant og bliver kørt hen til dit hotel. Luang Prabang er omgivet af frodige bjerge og ligger langs Mekong floden og byder velkommen med en rolig nærmest lidt gammeldags stemning. Kolonibygninger blandet sammen med mere end 30 buddhistiske templer skaber en helt særlig atmosfære i byen. i 1995 blev Luang Prabang erklæret for World Heritage by. Du har resten af dagen og aftenen på egen hånd. (M)
3. dag: Vandfald og byrundtur i Luang Prabang
Efter morgenmad går turen 30 km mod de smukke Kuang Sii vandfald. Nyd turen gennem det smukke laotiske landskab og husk badetøj så du kan få en dukkert. Tilbage i Luang Prabang skal du opleve nationalmuseet, der ligger i det tidligere kongepalads, besøge en skole for munke, hvor du kan få en snak med de unge munke omkring buddhisme og se nogle af landets smukkeste templer. Frokost serveres på Tamarind Restaurant, hvor vi anbefaler du smager deres lækre nudelsuppe og lækre forårsruller. (M,F)
4. dag: Luang Prabang på egen hånd
Tag en slentretur gennem den hyggelige by, slap af langs floden, nyd en kop te på den charmerende bogcafe L'Etranger og gå ikke glip af det farverige natmarked og "Buffet street" - et mekka for madelskere. (M)
5. dag: Flodtur og besøg i traditionel fiskelandsby
Du skal idag nordpå gennem små landsbyer og smuk natur til Nong Khiew, hvor du tjekker ind på din lodge. Du boarder din egen båd og sejler forbi smukke klippeformationer inden du kommer til den traditionelle fiskelandsby Ban Sop Jam, hvor du kan nyde en frokost. Du bliver introduceret til laotiske fisketeknikker og kunsthåndværks traditioner inden du vender tilbage til din lodge og kan nyde roen ved floden. (M,F)
6. dag: Tilbage til Luang Prabang
Formiddagen er fri til at udforske området og nyde naturen inden du bliver hentet og kørt tilbage til Luang Prabang, hvor eftermiddagen er på egen hånd. (M)
7. dag: Til Vang Vieng
Turen til Vang Vieng tager cirka seks timer og er en af de smukkeste veje i landet gennem H'mong og Kamu landsbyer. Efter tjek ind på hotellet skal du besøge den fantastiske Tham Chang Grotte, der ligger ved Nam Song floden og hvorfra der er enestående udsigt over bjergene og den hyggelige by. Du kan nyde aftenen og den unikke solnedgang som Vang Vieng er kendt for med en drink langs flodbredden. (M,F)
8. dag: Besøg kaffe/te plantager og sejltur på Nam Song floden
Efter morgenmaden og besøg på en kaffe og te plantage har du mulighed for at tage en tur i kajak på floden, hvor du glider med strømmen og kan nyde områdets skønhed fra vandsiden. Tilbage i Vang Vieng er resten af dagen på egen hånd. (M)
9. dag: Til Vientiane
Køreturen til Vientiane - hovedstaden i Laos tager cirka tre timer. Byen er kendt som den mindste hovedstad i sydøstasien men en rolig atmosfære, boulevarder og en blanding af kinesisk og fransk koloni arkitektur blandet med gamle buddhistiske templer. Efter tjek ind på dit hotel og frokost skal du besøge det ældste tempel i byen med over 6000 billeder af Buddha og Wat Simuang, der dagligt besøges af de lokale for at bringe dem held. Eftermiddagen og aftenen er på egen hånd. (M,F)
10. dag: Afrejse fra Vientiane
Der er transfer til lufthavnen der tilpasses din afgang retur mod Danmark.
11. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark.

Overnatninger

3 overnatninger på Le Bel Air Boutique Resort i Luang Prabang
1 overnatning på budget lodge langs floden
1 overnatning på Le Bel Air Boutique Resort i Luang Prabang
2 overnatninger på Riverside Boutique Resort i Vang Vieng
1 overnatning på Salana Boutique Hotel i Vientiane

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels til boutique- og luksushoteller.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Du kan planlægge turen med din rejsekonsulent, så den passer med afgang på turen til Laos.

Gruppestørrelse

Turen er en privat tur, der gennemføres ved minimum 2 deltagere.

November - februar

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Myggespray

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Luang Prabang // Vientiane - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Dagsture ifølge program med engelsktalende lokal guide

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top