KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 16.695,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag med og udforsk Borneo (Sarawak) dels på cykel og i kajak inden din rejse tager dig til den smukke ø Tioman, hvor du kan dykke og snorkle i det skønne blå hav. Du får på turen også oplevet lidt af Borneos kultur samt set de fascinerende orangutanger ved Matang Wildlife centeret.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Malaysia her


Bedste rejseperiode

Denne rejse kan arrangeres fra april til medio november.

Dagsprogram

Fold program ud
Dag 1: Afrejse fra Danmark
Turen går idag mod Kuching, den største by i Sarawak på Borneo
Dag 2: Ankomst i Kuching
Du bliver hentet i lufthavnen og kørt hen til dit guesthouse. Efter du er tjekket ind og har fundet dig til rette kan du udforske lokalområdet til fods. Du bor i gåafstand til den hyggelige Chinatown, hvor du finder et stort udvalg af restauranter og barer. Du kan også udforske den sydlige del af byen, hvis du krydser floden i båd. Overnatning på guesthouse (M)
Dag 3: Tur til Bako Nationalpark
Du skal idag på en køretur på en lille times tid og derefter sejle til du kommer til Bako Nationalpark, som er et af de bedste steder at spotte dyr i Sarawak. Hold udkig efter de mange forskellige abe- og fuglearter. Her er forskellige naturstier du kan følge og du kan tage et dyp i havet, hvis du trænger til at blive afkølet. Du kommer tilbage til Kuching sidst på eftermiddagen. Overnatning på guesthouse (M,F)
Dag 4: Cykeltur til Siniawan
Du skal idag på en godt 30 km lang cykeltur. Du cykler offroad og udforsker gamle guldminer i et smukt landskab med spektakulære limstensklipper. Undervejs er der indlagt besøg i to imponerende grotter. Målet for dagen er den smukke hyggelige by Siniawan der består af charmerende byhuse bygget i træ. Overnatning på guesthouse (M,F,A)
Dag 5: Cykeltur via Matang til Kuching
Cykelturen idag er på ca. 50 km. Dagen starter tidligt med lokal morgenmad (typisk nudler) i en af byens ældste coffee shops. Turen går b.la via en hængebro og over et flodleje samt ad stier der ligger i skygge langs bjergene. Der gøres stop ved et vandfald i junglen, så du kan få et kølende dyp, inden det er tid til at besøge orangutangerne og andre truede dyrearter på Matang Wildlife centeret. Der er også mulighed for at se næsehornsfugle og malaybjørne. Sidst på dagen er der transfer tilbage til Kuching. Overnatning på guesthouse (M,F)
Dag 6: Kajak
Du skal i dag i kajak ned ad Sarawak floden, hvor du kommer til skjulte vandfald, du kan udforske smukke limstensformationer og hoppe en tur i det kolde vand fra bjergene. Du cykler offroad gennem regnskoven og udforsker grotter og den skønne natur. Overnatning på guesthouse (M,F,A )
Dag 7: Fly til Singapore
Du bliver hentet på dit guesthouse og kørt i lufthavnen, hvor du skal med fly til Singapore. Du har dagen på egen hånd til at gå på opdagelse i en af Sydøstasiens mest moderne storbyer. Nyd stemningen omkring marinaen eller få afprøvet dit shoppetalent i en af byens mange handelsgader. Overnatning på hotel (M)
Dag 8: Transfer til Tioman
Turen går idag med bil og båd til en af de smukke øer langs Malaysias østkyst - Tioman. Efter tjek ind på dit hotel kan du nå en tur i bølgerne. Overnatning på resort (M)
Dag 9-13: Tioman på egen hånd
Om du vil spille en runde golf, snuppe et slag tennis, dykke på et af de flotte rev omkring øen eller snorkle en tur og lede efter Nemo så er her mangfoldige muligheder på dit strand resort. Du kan selvfølgelig også nyde total afslapning på de hvide strande. Overnatning på resort (M)
Dag 14: Transfer til Singapore og hjemrejse
Du skal idag med båd og bil tilbage til Singapore, hvorfra din hjemrejse starter.
Dag 15: Ankomst Danmark
I dag er der ankomst til Danmark.

Overnatninger

4 overnatninger i Kuching på guesthouse
1 overnatninger i Siniawan på guesthouse
6 overnatninger på resort på Tioman

Bemærkninger

Da orangutanger og andre truede dyrearter er vilde dyr er der ikke garanti for at se dem.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Min. 2 personer

April - November

Pakkeliste

 • Pas, rejseforsikring, flybillet (samt fotokopier)
 • Kontanter
 • Kreditkort eller debitkort
 • Diverse rejsedokumenter
 • Cykelhjelm og cykelhandsker, hvis du har brug for dette
 • Kamera
 • Kikkert
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Fornuftigt tøj til cykelturen
 • Godt fodtøj
 • Solbriller
 • Tynd vandtæt/vindtæt jakke
 • Toiletartikler
 • Vandflaske

Prisen er inklusiv

 • Flybillet t/r Danmark
 • Program på Sarawak ifølge beskrivelse
 • 1 overnatning i Singapore
 • Transfer t/r Singapore - Tioman
 • 6 overnatninger på Tioman
 • Cykelleje, Sarawak
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsiking

Prisbemærkning

Obligatorisk turistskat i Malaysia som skal betales lokalt.
Vi skal venligst gøre opmærksom på at der i Malaysia (fastlands) per 1. august 2017 pålægges at skulle betale turistskat per værelse per overnatninger. Beløbet afhænger af standarden på overnatningsstedet. Der opkræves efter faste rater ud fra følgende satser.
• 5-stjernet: RM 20 per værelse per nat
• 4-stjernet: RM 10 per værelse per nat
• 1-3-stjernet og her under: RM 5 per værelse per nat.
Turistskatten skal betales lokalt og vil blive opkrævet ved check-in eller check-out.
Vi har desværre ikke mulighed for at inkludere dette på forhånd.
Vi anbefaler at der hæves og medbringes tilstrækkelig lokal valuta før man forlader de større byer, da muligheden for betaling med kreditkort - og hæveautomater – kan være begrænset.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top