Søg
Søg
Tioman
Tioman
Dykning ved Mabul, Borneo
Bako National Park

Cykeltur på Borneo og bountyferie på Tioman

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 15.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 15 dage

Elsker du at være aktiv og opleve fremmede kulturer har vi sammensat en tur til dig, hvor du cykler et par dage på Sarawak i Borneo og bagefter slapper af på bountyøen Tioman, hvor du også kan dykke og snorkle.

Tag med og udforsk Borneo (Sarawak) dels på cykel og i kajak inden din rejse tager dig til den smukke ø Tioman, hvor du kan dykke og snorkle i det skønne blå hav. Du får på turen også oplevet lidt af Borneos kultur samt set de fascinerende orangutanger ved Matang Wildlife centeret.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Malaysia her


Sæson

Denne rejse kan arrangeres fra april til medio november.

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Turen går idag mod Kuching, den største by i Sarawak på Borneo

Dag 2: Ankomst i Kuching
Du bliver hentet i lufthavnen og kørt hen til dit guesthouse. Efter du er tjekket ind og har fundet dig til rette kan du udforske lokalområdet til fods. Du bor i gåafstand til den hyggelige Chinatown, hvor du finder et stort udvalg af restauranter og barer. Du kan også udforske den sydlige del af byen, hvis du krydser floden i båd.
Overnatning på guesthouse (M)

Dag 3: Tur til Bako Nationalpark
Du skal idag på en køretur på en lille times tid og derefter sejle til du kommer til Bako Nationalpark, som er et af de bedste steder at spotte dyr i Sarawak. Hold udkig efter de mange forskellige abe- og fuglearter. Her er forskellige naturstier du kan følge og du kan tage et dyp i havet, hvis du trænger til at blive afkølet. Du kommer tilbage til Kuching sidst på eftermiddagen.
Overnatning på guesthouse (M,F)

Dag 4: Cykeltur til Siniawan
Du skal idag på en godt 30 km lang cykeltur. Du cykler offroad og udforsker gamle guldminer i et smukt landskab med spektakulære limstensklipper. Undervejs er der indlagt besøg i to imponerende grotter. Målet for dagen er den smukke hyggelige by Siniawan der består af charmerende byhuse bygget i træ.
Overnatning på guesthouse (M,F,A)

Dag 5: Cykeltur via Matang til Kuching
Cykelturen idag er på ca. 50 km. Dagen starter tidligt med lokal morgenmad (typisk nudler) i en af byens ældste coffee shops. Turen går b.la via en hængebro og over et flodleje samt ad stier der ligger i skygge langs bjergene. Der gøres stop ved et vandfald i junglen, så du kan få et kølende dyp, inden det er tid til at besøge orangutangerne og andre truede dyrearter på Matang Wildlife centeret. Der er også mulighed for at se næsehornsfugle og malaybjørne. Sidst på dagen er der transfer tilbage til Kuching.
Overnatning på guesthouse (M,F)

Dag 6: Kajak
Du skal i dag i kajak ned ad Sarawak floden, hvor du kommer til skjulte vandfald, du kan udforske smukke limstensformationer og hoppe en tur i det kolde vand fra bjergene. Du cykler offroad gennem regnskoven og udforsker grotter og den skønne natur.
Overnatning på guesthouse (M,F,A )

Dag 7: Fly til Singapore
Du bliver hentet på dit guesthouse og kørt i lufthavnen, hvor du skal med fly til Singapore. Du har dagen på egen hånd til at gå på opdagelse i en af Sydøstasiens mest moderne storbyer. Nyd stemningen omkring marinaen eller få afprøvet dit shoppetalent i en af byens mange handelsgader.
Overnatning på hotel (M)

Dag 8: Transfer til Tioman
Turen går idag med bil og båd til en af de smukke øer langs Malaysias østkyst - Tioman.
Efter tjek ind på dit hotel kan du nå en tur i bølgerne.
Overnatning på resort (M)

Dag 9-13: Tioman på egen hånd
Om du vil spille en runde golf, snuppe et slag tennis, dykke på et af de flotte rev omkring øen eller snorkle en tur og lede efter Nemo så er her mangfoldige muligheder på dit strand resort. Du kan selvfølgelig også nyde total afslapning på de hvide strande.
Overnatning på resort (M)

Dag 14: Transfer til Singapore og hjemrejse
Du skal idag med båd og bil tilbage til Singapore, hvorfra din hjemrejse starter.

Dag 15: Ankomst Danmark

Overnatning:
4 overnatninger i Kuching på guesthouse
1 overnatninger i Siniawan på guesthouse
6 overnatninger på resort på Tioman


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Da orangutanger og andre truede dyrearter er vilde dyr er der ikke garanti for at se dem.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 15.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Obligatorisk turistskat i Malaysia som skal betales lokalt.
Vi skal venligst gøre opmærksom på at der i Malaysia (fastlands) per 1. august 2017 pålægges at skulle betale turistskat per værelse per overnatninger. Beløbet afhænger af standarden på overnatningsstedet. Der opkræves efter faste rater ud fra følgende satser.
• 5-stjernet: RM 20 per værelse per nat
• 4-stjernet: RM 10 per værelse per nat
• 1-3-stjernet og her under: RM 5 per værelse per nat.
Turistskatten skal betales lokalt og vil blive opkrævet ved check-in eller check-out.
Vi har desværre ikke mulighed for at inkludere dette på forhånd.
Vi anbefaler at der hæves og medbringes tilstrækkelig lokal valuta før man forlader de større byer, da muligheden for betaling med kreditkort - og hæveautomater – kan være begrænset.


Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Min. 2 personer

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

  • Flybillet t/r Danmark
  • Program på Sarawak ifølge beskrivelse
  • 1 overnatning i Singapore
  • Transfer t/r Singapore - Tioman
  • 6 overnatninger på Tioman
  • Cykelleje, Sarawak

Prisen er eksklusiv

  • Rejseforsiking
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Malaysia og Borneo: 15-08-2019 18:00:00 : 13368
Aalborg
15. august 2019 kl. 18:00

Malaysia og Borneo

Malaysia og Borneo: 21-11-2019 18:00:00 : 13369
Aalborg
21. november 2019 kl. 18:00

Malaysia og Borneo

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: