7 dage
Ekskl. fly
Fra 7.115,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Forestil dig at starte hver dag i Maldivernes smukke hav, hvor du trygt, sammen med din instruktør, føres ind i dykningens verden. Den lokale ø Fulidhoo er et rigtig godt sted at tage certifikatet, da du her har lunt og roligt vand, samtidig med, at du oplever flotte fisk og koraller. Du vil efter kurset få dit Padi Open Water Certificat.

Som noget særligt i denne pakke er der tillagt to deep dive dyk. Det er under disse dyk, at du vil få muligheden for at spotte de store dyr. Oplev her hajer, manta- og ørne-rokker, barracudaer, skildpadder - og fra tid til anden en hvalhaj.

Få information og fakta om Maldiverne her
Se alle vores andre fantastiske turforslag til Maldiverne her

Bedste rejseperiode

Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april. Herefter starter regntiden.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Maldiverne er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Maldiverne kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

1. dag: Fra Male til Fulidhoo
Fra lufthavnen eller hovedstaden kan man tage enten færge eller speedbåd til den lokale ø Fulidhoo. Øen er kendt som en lille og rolig ø – her er stemningen afslappet og imødekommende. Øen har en krystalklar lagune på den østlige side, og et betagende rev på den vestlige, som bare venter på at blive beskuet gennem en dykkermaske. Du bliver indlogeret på et guest house, som fungerer som din base, mens du tager dit dykkercertifikat. Efter du har fundet dig til rette på dit overnatningssted, tager du ned til dykkercenteret, hvor du vil blive informeret om, hvordan dit dykkerophold kommer til at forløbe. Resten af dagen har du til at gå på opdagelse på øen og møde nogle af øens cirka 300 beboere. Om aftenen kan du tage ud til den yderste pynt og se den fantastiske solnedgang.
2-5. dag: Dykning og afslapning på øen
De næste dage bruger du til at oparbejde færdigheder inden for dykning. Du bliver bekendt med og tryg ved at have udstyret på, trække vejret igennem regulatoren samt lære teknikker omkring strømmen, kontrol af din opdrift så du kan glide ubesværet igennem vandet og meget mere. Dag for dag bliver du dygtigere, som dykkene bliver mere udfordrende, dybere og stadigt mere fascinerende. PADI Open Water kurset er et af de mest populære dykkercertifikater og anerkendes over hele verden. Efter at have gennemført dette kursus må og kan du dykke ned til 18 meter sammen med en dykkerbuddy. Den teoretiske del er et selvstudie med en lærebog kombineret med videoklip for hvert kapitel. Dykkerinstruktøren gennemgår al teorien med dig for at være sikker på, at alt er forstået. Den praktiske del består af lektioner først på helt lavt vand efterfulgt af fire open water dyk i havet. De første to dyk er ned til 12 meters dybde, mens de sidste to dyk er ned til 18 meter. Du skal bestå en teoretisk eksamen og de praktiske øvelser for at få dit dykkercertificat. På de tidspunkter, du ikke er i gang med teori eller dykning, kan du tage på mange skønne udflugter, som for eksempel udforske øens kridhvide strande, ture i kajak eller SUP, eller bare få en snak med de lokale beboere. (M)
6. dag: Deep dive på atollens ydre rev
Med en bestået eksamen og dermed certificeret Open Water dykker, er det tid til at udforske Maldivernes helt store undervandsseværdigheder nærmere. Med i denne pakke har du nemlig to ekstra dyk, som ellers normalt er med i Padi Advanced kurset. På disse dyk 5 og 6 dykker er du på ydersiden af atollen, hvor dybden er 20 – 25 meter (altså dybere end certifikatet til 18m). Dette gøres sammen med din instruktør, så det foregår sikkert og trygt. På disse dyk oplever du de store arter undervandsdyr. Maldiverne er et sandt haj-mekka, hvilke du oplever her. Derudover er der mulighed for at spotte diverse rokker, skildpadder og en gang imellem en hvalhaj. Vandet er meget klart selv på disse dybder.
7. dag: Afslapning og parat til nye dykkereventyr
Du kan blive på øen og lave yderligere dyk (såkaldte fundives), tage videre på andre lokale øer eller tage i lufthavnen og med flyet til Danmark eller andre destinationer. (M)

Overnatninger

6 overnatninger i privatværelse på guest house på Fulidhoo

Bemærkninger

Vi anbefaler at du booker et par dage ekstra, så du kan komme ud og fundive og slappe af på øen.

Vær opmærksom på, at der ikke serveres alkohol på øen, da alkohol er forbudt ved lov på de lokalt befolkede øer. Badning og afslapning i solen i bikini henvises til bikinistrandene.

Dykkercenteret kan booke transfer til/fra Male med færge eller speedbåd.

Husk at du skal udfylde en lægeerklæring inden afrejse - forhør dig hos din rejsekonsulent og få den formular, der skal anvendes. Du skal desuden kunne svømme 200 meter og træde vande i ti minutter.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter dagligt

Gruppestørrelse

Du vil blive en del af et hold, som tager dykkercertifikatet sammen.

December - April

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Evt. snorkeludstyr
 • Evt. guidebog
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Teoribøger, instruktør, dykkerudstyr og alt SSI kursus-materiale
 • 5 prøvedyk og 4 egentlige dyk
 • 2 deep dive dyk (bliver logget og kan derfor indgå i et senere Padi Advanced kursus)
 • Lokale skatter (16%) og servicegebyrer på hotellet (10%)

Prisen er eksklusiv

 • Flybilletter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - i Maldiverne er det god skik at give drikkepenge til guider og servicepersonale
 • Drikkevarer
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet
 • Transfers mellem Male og Fulidhoo
 • Den lokale 'Green tax' (3 USD per person per nat)

PrisbemærkningFraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top