KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Du kan dele Christchurchs tidslinje op i to dele: før og efter jordskælvet i 2011. Har du besøgt Christchurch før jordskælvet, vil du sikkert kunne nikke genkendende til en charmerende by med en meget europæisk stil og afslappet stemning. Her var hyggelige parker, en smuk katedral og en masse, små caféer og kaffebarer, hvor du i fred og ro kunne nyde en kop dejlig kaffe i solens stråler.

En meget stor del af Christchurchs charmerende centrum og byens ikoniske bygninger blev ødelagt den dag i februar 2011, hvor katastrofen ramte. Men Christchurch har, med knofedt og evig optimisme, arbejdet sig tilbage ovenpå nogle kritiske år og er den dag i dag bestemt atter et besøg værd. Byen har formået at kæmpe sig tilbage på meget kreativ og nytænkende vis, så der er masser af smukke, spændende seværdigheder for de mange besøgende i New Zealands andenstørste by.

Hvis du planlægger at bruge lidt tid i Christchurch kan vi anbefale dig at besøge Cardboard Cathedral, som er en midlertidig katedral der er i brug imens byens gamle, gotiske katedral bliver renoveret. Du kan også slå et smut forbi Quake City, der er et museum om jordskælvet og som giver dig et indblik hvor voldsomt det var. Er du til mere rolige oplevelser, kan du tage en tur med Christchurch Tram eller nyde den smukke, botaniske have. Christchurch er desuden byen hvor du kan stige ombord på den legendariske togrejse TranzAlpine Railway, der bugter sig fra Christchurch og tværs over sydøen, til Greymouth. Du skal desuden ikke mange timers kørsel væk fra Christchurch, før du kan hoppe i vandet og svømme med delfiner i det fri, både ved Kaikoura og på Banks Peninsula.
Tilnavn: The Garden City

Indbyggere: ca. 375.000

Areal: 608 km2

Klima: tempereret kystklima.

Highlights: Quake City, Botanical Gardens, Cardboard Cathedral, Christchurch Gondola, TranzAlpine Railway
Peacock springvandet i Christchurch
Gondol på Avon River i ChristchurchDer er masser af flot streetart i ChristchurchBridge of Remembrance over Avon River i Christchurch
Til top