Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Drømmer du om at opleve ægte stillehavsstemning og nogle af verdens smukkeste strande og laguner? Så er Fransk Polynesien lige noget for dig. Her bliver du mødt af en varm og imødekommende befolkning. Du kan udforske koraller, fisk, hajer m.m., smage på den lokale specialitet - kokosmarineret fisk -, hike til smukke vandfald og gå i kirke med de lokale om søndagen.

Vi tager rundt til forskellige øgrupper og besøger både de afsides Marquesas- og Australøer samt de smukke atoller kaldet Tuamotus. Selvfølgelig skal vi også omkring Selskabøerne, bl.a. Tahiti og Bora Bora. Fransk Polynesien har en enorm diversitet i landskab, sprog og kultur, så der er øer og oplevelser for enhver smag!

Jeg ser frem til at inspirere jer til jeres næste eventyrlige rejse.

Med venlig hilsen
Nina Hareskov Eilertsen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 18-09-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 30-10-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 12-11-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Nina Hareskov Eilertsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau, Skt. Olufs Gade 2-4, 8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top