Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi vil denne aften forsøge at give dig et godt overblik over de mange muligheder for at opleve Indonesien.

Java har nogle af de vildeste templer og mest ekstraordinære naturoplevelser med Mt. Bromo og Ijen Crater, og det er samtidig en af de tættest befolkede øer i verden.

På Bali kan du bl.a. opleve flotte strande i Uluwatu, surfing i Canggu og festlig stemning ved Kuta. I skønne Ubud kan du nyde lidt selvforkælelse med wellness, yoga og vandring i de smukke risterrasser, spotte makakaber ved Monkey Forest, opleve markeder, templer og balinesisk dans og tage på udflugt til Mt. Batur.

Gili-øerne øst for Bali forbindes med lækre hvide sandstrande, drinks ved vandet, afslapning, fantastisk dykning og snorkling, gode restauranter og barer - og ikke uden grund. Oplev også den afslappede stemning på øen Nusa Lembongan, som er en perle sydøst for Bali. Her er der hængekøjestemning, uberørte strande, surfing og verdensklasse dykning.

Ved Komodo National Park kan du - som det eneste sted i verden - opleve komodovaraner og endda på nært hold. Eventyret slutter dog ikke her. Komodo National Park ligger ved siden af øen Flores, der byder på nogle helt afsides områder, hvor turismen ikke har gjort sit store indtog endnu – her vil I virkelig kunne mærke verden!

Indonesien har så utrolig mange oplevelser, der bare venter på dig. Kom og bliv inspireret til din egen Indonesien-rejse!

Med venlig hilsen
Lasse Brockdorff Therkildsen og Laila Bech Christensen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 19-04-2023 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top