Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi vil denne aften forsøge at give dig et godt overblik over de mange muligheder for at opleve Indonesien.

Vi starter rejsen på Indonesiens måske mest kendte ferieparadis - Bali. Bali er den eksotiske drøm om templer, risterrasser og spændende madmarkeder. Du kan opleve alt fra flotte strande i Sanur, surfing i Canggu og det smukke højland i Munduk. I skønne Ubud kan du nyde lidt selvforkælelse med wellness, yoga, vandring i de smukke risterrasser, Makakaber ved Monkey Forest, markeder, templer og balinesisk dans.

Fra Bali kan du nemt tage de lokale fastboats til de paradisiske Gili-øer øst for Bali. Her får du lækre hvide sandstrande, drinks ved vandet, afslapning, fantastisk dykning og snorkling samt gode restauranter og barer. Oplev også den afslappede stemning på øen Nusa Lembongan, som er beliggende sydøst for Bali. Her er der hængekøjestemning, uberørte strande, surfing og verdensklasse dykning.

Fra enten Nusa Lembongan eller Gili-øerne fortsætter vi rejsen til Balis naboø, Lombok. Her får du uberørt natur, vulkanvandring og hyggelige lokalsamfund.

Fra Bali er det også nemt at tage et smut til den anden side, hvor Java ligger. Java byder på nogle af de vildeste templer, blandt andet verdens største buddhistiske tempel Borobudur og det hinduistiske Prambanan, og ikke mindst ekstraordinære naturoplevelser med Mt. Bromo og Ijen Crater.

Ikke langt fra Bali ligger den berømte Komodo Nationalpark, hvor man, som et af de eneste steder i verden, kan opleve de forhistoriske komodovaraner helt tæt på. Eventyret slutter dog ikke her. Øen Flores byder på nogle helt afsides områder, hvor turismen ikke har gjort sit store indtog endnu – her vil du virkelig kunne mærke verden!

Til slut vil vi tage jer med til nogle af de mere "off the beaten track"-destinationer på husbådstur ved det indonesiske Borneo, Orangutanger på Sumatra og begravelsesritualer hos stammefolket i Tanah Toraja på Sulawesi, som har en kultur så forskellig fra vores egen, at den er yderst interessant.

Indonesien har så utrolig mange oplevelser, der bare venter på dig. Kom og bliv inspireret til din egen Indonesien-rejse!

Med venlig hilsen
Emil og Ann Cathrine

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 17-09-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 06-11-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Rejsekonsulent, Ann Cathrine Kallehave Larsen

Ann Cathrine Kallehave Larsen

Rejsekonsulent

Emil Lindhard Madsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top