Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Rejsen starter i Tokyo, den evigt foranderlige by i konstant bevægelse. Her vil foredragsholder og japanekspert hos Jysk Rejsebureau, Emil, fortælle om byen og området ud fra egne erfaringer, fra sin tid i Tokyo og omegn, hvor han både har boet og arbejdet.

Sammen tager vi videre ned til Fujikawaguchiko, hvor vi skal på toppen af Mt. Fuji og nyde udsigterne til de betagende landskaber. Herefter bevæger vi os mod de japanske Alper med de hyggelige bjerglandsbyer og naturskønne omgivelser. Vi besøger Kyoto, den gamle kejserby med over 2000 templer og runder seværdighederne i byen.

Rejsen fortsætter videre til Osaka ”Japans mave” - her ser vi nærmere på de nærliggende byer omkring. Længere sydpå skal vi opleve Hiroshima og den smukke ø Miyajima.

Undervejs kommer vi også omkring en masse andre områder, som ligger lidt længere væk fra den traditionelle rute. Her skal vi bl.a. forbi; Hokkaido helt mod nord og Ishigaki helt mod syd.

Til foredraget får du et indblik i det skæve Japan og hvad vi ser som rigtig gode tips til ”do’s and don’ts”.

Lyder det som noget for dig, så tilmeld dig og bliv inspireret til din rejse til Japan.

Vi ser frem til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Laila Bech og Emil L. Madsen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ingen ledige pladser 19-06-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 21-08-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 12-09-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Emil Lindhard Madsen

Rejsekonsulent

Laila Bech Christensen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top