Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Drømmer du om kridhvide sandstrande, dykning og snorkling i verdensklasse i et overdådigt øhav med et betagende undervandsliv, vandring i nogle af verdens flotteste risterrasser, bestigning af vulkaner, uspoleret lokalt liv og fantastiske landskaber, så vil Filippinerne helt sikkert slå benene væk under dig.

Filippinerne består af mere end 7.000 eventyrlige øer. Vi når ikke at komme rundt om alle landets øer, men vi tager hul på drømmen om de kridhvide strande og den kølige kokosnød under palmernes susen, og vi fortæller om nogle af vores oplevelser fra vores rejser i Filippinerne.

Så hvad enten du er til vandring i de gamle risterrasser, afslapning på en øde ø eller vil hilse på hvalhajerne under havoverfladen, så er Filippinerne den perfekte destination for en rejse fuld af oplevelser, som kun venter på at blive opdaget.

Vi glæder os til at byde velkommen til en spændende og hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Regitze Marie Ravn Kristiansen og Simon Solbæk Nielsen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 10-06-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Regitze Marie Ravn Kristiansen, rejsekonsulent

Regitze Marie Ravn Kristiansen

Rejsekonsulent

Simon Solbæk Nielsen

Simon Solbæk Nielsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top