Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vores thailandske eventyr starter i Bangkok, Thailands hovedstad. Ligeså larmende og kaotisk Bangkok er, ligeså fuldstændig fantastisk er byen. En hektisk storby, der rummer alt lige fra urgamle templer til moderne shoppingcentre. Det er dette skønne mix, der gør byen til et eventyr. Her kan du gå på opdagelse i Bangkok til fods, leje en tuktuk, observere byen fra vandet eller tage på cykeltur rundt i Bangkoks grønne områder og besøge det berømte Chinatown.

Thailands natur er virkelig fantastisk! Vi rejser mod Sai Yok Nationalpark, der gemmer på en smuk og frodig natur, og ikke mange rejsende besøger dette område. Vi ankommer til Kanchanaburi, hvor der venter os et historisk eventyr. Her går vi ombord i vores husbåd på Khao Laem søen, der ligger i det vestlige Thailand nær den burmesiske grænse. Vi skal besøge hemmelige templer, sejle i kajak på floden og nyde ren afslapning i det billedskønne grønne område ved de 'De tusinde øers sø'. Eventyret fortsætter nordpå til Chiang Mai - en historisk by med masser af sjæl, der er omgivet af grønklædte bjerge og små stammelandsbyer. Et must see for alle eventyrlystne rejsende.

Rejsen til Thailand er ikke komplet før, at vi har oplevet de smukke strande. Golfen i det østlige Thailand byder på overnatning på en øde ø i ren og skær Robinson-stil. Rejser vi sydpå, når vi til det thailandske ø-hav, der emmer af afslapning, bountystrande, dejlig seafood, hængekøjer, sand mellem tæerne, flotte solnedgange og ikke mindst dykning i verdensklasse.

Vi glæder os til at se jer og tage jer med på en fantastisk rejse gennem Thailand, som byder på eventyr for rejsende i alle aldre.

Med venlig hilsen
Charlotte Thomsen og Regitze Marie Ravn Kristiansen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Charlotte Thomsen

Charlotte Thomsen

Rejsekonsulent

Regitze Marie Ravn Kristiansen, rejsekonsulent

Regitze Marie Ravn Kristiansen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top