Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter rejsen i Kenya. Her ligger vi ud med et par dage i Nairobi, hvor vi tager på udflugt til Sheldricks elefant børnehjem, et Girafcenter for en truet giraf-art samt Karen Blixens hus. Vi bor i safaritelte på en flot lille eco camp i udkanten af Nairobi, inden turen går videre mod savannen.

Et besøg i Kenya eller Tanzania er ikke komplet før man har været på udkig efter ”The Big Five”, som vi denne gang gør i Kenya. Begrebet "safari", som på swahili betyder "at rejse", stammer fra Kenya, og det er ikke helt uden grund. Landets dyreliv med de enorme flokke af elefanter, giraffer og gnuer koblet sammen med det fascinerende landskab med de utrolige vidder og den store variation i naturen, er en helt speciel oplevelse man aldrig glemmer.

På vores 5-6 dages safari i Kenya skal vi besøge Lake Nakuru, Masai Mara, Lake Naivasha samt Hells Gate, hvor vi også tager på en cykeltur inde i parken.

Efter safari tager vi en tur ind i Ugandas jungle, på udgik efter de sjældne bjerggorillaer. Efterfulgt af en kort rundtur i landet med diverse seværdigheder.

Herfra tager vi til Tanzania, hvor vi skal op på Afrikas højeste bjerg - Mount Kilimanjaro. Vi tager op på toppen ad ”Machame” ruten, som er en af de flotteste ruter på Kilimanjaro, og byder på et varieret landskab med store naturoplevelser og uforglemmelige udsigter. Her vandrer vi de næste seks dage igennem tropisk regnskov, stenørken, stejle klipper samt gletsjervandløb, sne og is for at nå toppen i 5.895 meters højde. En hård men uforglemmelig tur.

Eventyret slutter på øen Zanzibar ud fra Tanzanias kyst, hvor man finder nogle af verdens bedste sandstrande med helt turkisblåt vand og svajende palmer. Tag med til den UNESCO bevarede gamle bydel i Zanzibar by, Stone Town, smag lækre eksotiske frugter, besøg lokale krydderiplantager, oplev de mange gode strande, hyggelige landsbyer, kæmpe landskildpadder og snorkel blandt fiskene i det Indiske Ocean – der er oplevelser for enhver.

Jeg ser frem til en god aften.

Med venlig hilsen
Charlotte Thomsen

Information

Afholdelsessted
(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning
Bemærkning
Dørene åbner 20 min. før foredraget starter.
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top