Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Jeg vil denne aften forsøge at give dig et godt overblik over de mange muligheder i Indonesien.

Java har nogle af de vildeste templer og mest ekstraordinære naturoplevelser med Mt. Bromo og Ijen Crater, og er en af de tættest befolkede øer i verden.

På Bali kan du blandt andet opleve flotte strande i den sydlige del, samt surfing og festlig stemning ved Kuta. I skønne Ubud kan du nyde lidt selvforkælelse med wellness, yoga, vandring i de smukke risterrasser, Makakaber ved Monkey Forest, opleve markeder, templer og balinesisk dans, og tage på udflugt til Mt. Batur. Østpå gemmer der sig smukke Yoga retreats, der kan kombineres med dykning ved et af verdens største vrag på lavere vand - nemlig U.S.S Liberty.

Gili-øerne øst for Bali forbindes med lækre hvide sandstrande, drinks ved vandet, afslapning, fantastisk dykning og snorkling, gode restauranter og barer - og ikke uden grund.

Oplev den afslappede stemning på øen Nusa Lembongan, som er en perle sydøst for Bali. Her er der hængekøjestemning, uberørte strande, surfing og verdensklasse dykning.

Ved Komodo National Park kan du, som det eneste sted i verden, opleve komodovaraner, og endda på nært hold. Eventyret slutter dog ikke her ved Komodo. Komodo National Park ligger ved siden af øen Flores, som byder på nogle helt afsides områder, hvor turismen ikke har gjort sit store indtog endnu – her vil I virkelig kunne mærke verden!

Indonesien har så utrolig mange oplevelser, der bare venter på dig. Kom og bliv inspireret til din egen Indonesienrejse!

Med venlig hilsen
Helene Glavind Schütt


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 26-09-2023 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Helene Glavid Schütt, rejsekonsulent

Helene Glavind Schütt

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Sdr. Havnegade 34, st.
6000 Kolding
Læs mere om Parkering
Kommer du/I i bil, anbefaler vi parkering i P-huset ved Nykredit, Toldbodgade 10.
P-huset ligger 250 meter fra kontoret. Parkering er gratis.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top