Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Turen starter i Cape Town med sin smukke og til tider vindblæste havnefront, Table Mountain og Robben Island. Byen er i sandhed en af Sydafrikas store kontraster. Vi skal også besøge de store vinområder udenfor Cape Town, samt hvilke bare er et must see.

Vi snakker om mulighederne for at leje en bil eller autocamper og tage på roadtrip langs The Garden Route. Her vil vi se nærmere på hvilke spændende attraktioner man finder på sin vej, bl.a. en af verdens højeste bungee jumps!

Vi vil også komme ind over de små gemte kongedømmer, Lesotho og Swaziland, som er oplagte lande at besøge hvis man har lidt ekstra tid på sit roadtrip. Her gemmer sig stammedans, levemåder som for 1.000 år siden og en af verdens farligste veje.

Ingen rejse til Sydafrika uden af snakke om dyrelivet. Ud over den store Krüger National Park findes der et utal af private Game Reserves, hvor der er muligheder for at se ”The Big Five” (Løven, Bøflen, Elefanten, Leoparden og Næsehornet). Men også de mange fugle, antiloper, gnuer, måske en zebra med unge eller en giraf med sine skønne store øje er fascinerende at spotte.

Jeg vil slutte af med at introducere jer for Johannesburg eller Jo’burg som de lokale kalder byen. Her gemmer sig townships, guldminer og masser af shopping inden turen vender hjem igen.

Jeg glæder mig til at se jer.

Med venlig hilsen
Mikkel Jensen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Information

Afholdelsessted
Sdr. Havnegade 34, st.
6000 Kolding
Læs mere om Parkering
Kommer du/I i bil, anbefaler vi parkering i P-huset ved Nykredit, Toldbodgade 10.
P-huset ligger 250 meter fra kontoret. Parkering er gratis.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top