KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi går ad Machame ruten til toppen af Kilimanjaro. Denne rute går for at være den smukkeste rute på Kilimanjaro og byder på et varieret landskab med store naturoplevelser og enestående udsigter. Her vandres igennem semi-tropisk regnskov, åbne hede- og lyngarealer, stenørken og stejle klipper samt gletsjervandløb, sne og is, som giver en glimrende kombination af forskellige trekking oplevelser.

Målet for turen er Uhuru Peak på 5.895 meter, som betyder frihedens tinde på Swahili, og det er helt klart den følelse I får, når I står på toppen og kigger ud over det smukke landskab.
Følelsen af at have besejret hele verden er helt ubeskrivelig. Solopgangen set fra ”Afrikas tag” er en fantastisk oplevelse helt uden sammenligning.

Jeg vil til foredraget gå i detaljer med, hvordan jeg forberedte mig til turen, hvordan turen er fra dag til dag, samt alle de praktiske ting man skal tænke på, når man skal på toppen af Kilimanjaro.

Jeg glæder mig til at se jer og fortælle jer en masse spændende historier fra et af mit livs største rejseoplevelser - på trekket til toppen af Kilimanjaro.

Med venlig hilsen
Jan Marshall


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om din rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 15-08-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Rejsekonsulent Jan Marshall

Jan Marshall

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Friluftsland Østergade 30 8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere i Sallings p-hus, ved Navitas eller DOKK1.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top