Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vores Backpacker Adventure grupperejser er for alle mellem 18-30 år.

Vi har mange forskellige rejser, der går til alle dele af verden. Nogle ture har særligt fokus på natur og adventure, mens andre har flere kulturelle oplevelser eller masser af tid til afslapning med gruppen. Se alle Backpacker Adventure grupperejserne her.

Denne aften vil vi komme omkring en masse informationer, som kan hjælpe dig til at finde ud af, om Backpacker Adventure konceptet er noget for dig. Derudover gennemgår vi nogle udvalgte ture, viser billeder og svarer på dine spørgsmål.

Vi ser frem til at inspirere dig til dit kommende rejseeventyr.

Venlig hilsen
Mia Raschke Jensen og Nichlas Helt Andersen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 20-04-2023 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning
Bemærkning
Dørene åbner 20 min. før foredraget starter.
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top