Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Sri Lanka blev kåret til ”place to visit” af det anderkendte, Lonely Planet i 2013 – Og det er bestemt ikke uden grund. Det er intet mindre end fantastisk at rejse i Sri Lanka. Et land så frodigt og en befolkning så venlig og imødekommende, er svær at finde andre steder i verden.

Dyrelivet er også unikt på Sri Lanka – hvor der er rig mulighed for at se nationalparker med eksotiske dyr - og især elefanter, er der garanti for at opleve.

Et land der også byder på meget historie, storslået natur og strande. Sri Lanka er for både backpackere, par og børnefamilier.

Udover den skønne natur, har Sri Lanka adskillige buddhistiske og historiske kejser-områder, som er værd at besøge, bl.a. Dambulla Rock Temple og Lion Rock.

Jeg håber at fortællingerne fra min rejse kan være med til at inspirere dig, til at vælge Sri Lanka som dit næste rejsemål.

Jeg glæder mig til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Dennis Kjeldahl Knudsen

Information

Afholdelsessted
(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning
Bemærkning
Dørene åbner 20 min. før foredraget starter.
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top